- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Може ли да се каже на непознат "Обичам те"
Пуснах темата защото както гледам за повечето от форума "обичам те" се казва на всеки срещнат няма да цитирам никове но...една въпросна дама ни каза че ни обича а дори не знае имената на половината![]()
Въпроса ми е - Може ли да се казва на всеки срещнат "обичам те" защото по тоя извод аз трябва ли да хукна по улиците и с всеки с който се размина да му казвам че го обичам и не мога без него...
![]()
![]()
AMAN!
Човек може да каже всичко.
Можеш да кажеш много неща,но проблема е в това дали ги чустваш!?
Мисля че е малко недорасло да хукна и да казвам на всеки непознат"обичам те"![]()
![]()
![]()
![]()
AMAN!
Павел, приятно ми е![]()
сега вече може ли да се обичаме ?
тая тема тъпее като вдъхновителката си (обичливата тема)![]()
Да,мога да го кажа,но няма да го чувствам.
За мен не може...дори не съм си писала с тебе че да ти кажа "обичам те"Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
пък и трябва да го чувстваш както каза фешънка
![]()
AMAN!
ъъъ, само аз ли си схващам глупостите ?Първоначално написано от LaPeNcEto0o
![]()
(риторичен е)![]()
ахахахаххаПървоначално написано от Seizure of Power
2 т. от правилника. Бан на профил
офф не пуснах темата за да се гаврите с някой а за да ми се отговори на въпроса искам просто да видя какво мислят съфорумцитеПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
AMAN!
Ъъ що па да не може!
Обичам те като приятел/ка!
Light The Universe
Е то може всичко да кажеш, ама е друг въпроса колко е истина.А относно тази тема-авторката е просто благодарна за отговорите, които е получила и за това си е позволила да използва ТАЗИ дума, която не трябва да се казва дори и на шега, дори и без умисъл.
Ами то всичко се каза по-горе..
глупаво е да..., но човешката простотия няма граници![]()
Просто се исбъзиках по горе!![]()
Иначе разбира се че не можеш банален отговор към банална тема.
Light The Universe
ахахахах верно си е такаПървоначално написано от thirteen
![]()
AMAN!
На шега може да се каже всичкоА не мисля,че тя го е казала сериозно.
![]()
Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
На теория всичко може,но на практика зависи
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
оф тфа "обичам те'' стана за здрасти и за чао...аз лично не казвам много лесно обичам те..просто като не го чувствам...и да го казвам...смисъла е нулев....само лъжа на този който го казвам![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
Аз пък не мога да ви разбера. Ясно ми е защо е пусната темата,но както и да е. Кво ви става,бе,хора,що сте се издухали така яко?! Всеки може да си казва,каквото си поиска-и ''обичам те'',и ''мразя те'' и т.н.-всичко,което му е на душа. А това,че е казал/а на непознат/а,голямото чудо! Какъв ви е проблема,бе? Нека всеки си говори,каквото намери за добре! Ти да тръгнеш да обръщаш внимание това какво се пише в 1 форум,значи трябва да си много зле,аз по принцип не слушам какво ми говорят хората(освен,когато не е важно),пък вие тука за едно подхвърлено,без особено значение ''обичам те'',обръщате внимание. Не,не,нямам думи просто! Тва не е работа,вземете се стегнете малко![-o<
Първоначално написано от мацка от класа
да права си,че никой неможе да забрани на някой друг да говори каквото си иска,но не там е цялата работа..... думите ОБИЧАМ ТЕ.....вече стават без смисъл...когато всеки втори го повтаря...накрая се чудиш кое е истината....![]()
п.п:не го приемай като заяждане...
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.