- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Може ли да се каже на непознат "Обичам те"
това, че оная малка дрисла ни викаше, че всички ни обича се нарича "наглост", "лицемерие", "превземки" и "лигавщини"!!!има си хора около нея - да се прави на глупачка пред тях, но да ми пуска безмозъчни теми...
тъй че лапенцето е права!
да де...ама точно т`ва ми беше целта с темата ...вече всеки си казва на който му падне "обичам те" ми добре де ми утре ако хванеш някой си чичкоПървоначално написано от peps_from_mars
и му речеш"обичам те" стар е човека...кой знае какво ще си помисли мисълта ми е- Не може да се казва на всеки срещнат "обичам те" в истинския смисъл на думата[/b]
AMAN!
най вече ЛИГАВЩИНАПървоначално написано от anito.sl
![]()
браво ани
![]()
AMAN!
Нито съм тръгнала да защитавам авторката на темата,нито пък вашето становище,камо ли да се карам с някого...просто ми се иска да ви разясня,че когато някой си каже просто ей-така безпричинно ''обичам те'',той не може да захаби значението на думата-вярно е,че не можеш да обичаш всички и,че не можеш само наляво-надясно да подмяташ на всекиго такива думи,но,по дяволите КАКВО ВИ ПУКА,че тука някой се е излигавил и просто е казал това. Просто не ми се вярваше като изчетох сума ти и коментари,че можете да се заяждате за нещо толкова безмислено! За мен това е чиста загуба на време,пък вий си казвайте,че просто защитавате тезата,че като не ви знаят имената,да не ви казват,щото се изтъркавало..ми сори,ама според мен няма нищо вярно в това-това,че някой се е излигавил или му е било яко и си е казал тия думички,просто НЕ ОЗНАЧАВА нищо,но в никакъв случай не разваля значението на тия думички...абе,какво ли се впрягам и аз да ви обяснявам-мисля просто,че прекалихте и не е много в реда на нещата да се излагате така! На възраст те,дръжте се малко!![]()
Виж сега...няма да те обиждам пуснах темата защото всеки втори казва че обичал някой а дори не го познава...тая дума вече няма значение за никое фешънче...Първоначално написано от Ctrl+Alt+Del
![]()
![]()
AMAN!