.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на iiirish
    това, че оная малка дрисла ни викаше, че всички ни обича се нарича "наглост", "лицемерие", "превземки" и "лигавщини"!!! има си хора около нея - да се прави на глупачка пред тях, но да ми пуска безмозъчни теми... тъй че лапенцето е права!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от peps_from_mars
    Цитирай Първоначално написано от мацка от класа
    Аз пък не мога да ви разбера. Ясно ми е защо е пусната темата,но както и да е. Кво ви става,бе,хора,що сте се издухали така яко?! Всеки може да си казва,каквото си поиска-и ''обичам те'',и ''мразя те'' и т.н.-всичко,което му е на душа. А това,че е казал/а на непознат/а,голямото чудо! Какъв ви е проблема,бе? Нека всеки си говори,каквото намери за добре! Ти да тръгнеш да обръщаш внимание това какво се пише в 1 форум,значи трябва да си много зле,аз по принцип не слушам какво ми говорят хората(освен,когато не е важно),пък вие тука за едно подхвърлено,без особено значение ''обичам те'',обръщате внимание. Не,не,нямам думи просто! Тва не е работа,вземете се стегнете малко! [-o<

да права си,че никой неможе да забрани на някой друг да говори каквото си иска,но не там е цялата работа..... думите ОБИЧАМ ТЕ.....вече стават без смисъл...когато всеки втори го повтаря...накрая се чудиш кое е истината....

п.п:не го приемай като заяждане...
    да де...ама точно т`ва ми беше целта с темата ...вече всеки си казва на който му падне "обичам те" ми добре де ми утре ако хванеш някой си чичко и му речеш"обичам те" стар е човека...кой знае какво ще си помисли мисълта ми е- Не може да се казва на всеки срещнат "обичам те" в истинския смисъл на думата[/b]

AMAN!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    това, че оная малка дрисла ни викаше, че всички ни обича се нарича "наглост", "лицемерие", "превземки" и "лигавщини"!!! има си хора около нея - да се прави на глупачка пред тях, но да ми пуска безмозъчни теми... тъй че лапенцето е права!
    най вече ЛИГАВЩИНА браво ани

AMAN!

мацка от класа
    Guest
    Нито съм тръгнала да защитавам авторката на темата,нито пък вашето становище,камо ли да се карам с някого...просто ми се иска да ви разясня,че когато някой си каже просто ей-така безпричинно ''обичам те'',той не може да захаби значението на думата-вярно е,че не можеш да обичаш всички и,че не можеш само наляво-надясно да подмяташ на всекиго такива думи,но,по дяволите КАКВО ВИ ПУКА,че тука някой се е излигавил и просто е казал това. Просто не ми се вярваше като изчетох сума ти и коментари,че можете да се заяждате за нещо толкова безмислено! За мен това е чиста загуба на време,пък вий си казвайте,че просто защитавате тезата,че като не ви знаят имената,да не ви казват,щото се изтъркавало..ми сори,ама според мен няма нищо вярно в това-това,че някой се е излигавил или му е било яко и си е казал тия думички,просто НЕ ОЗНАЧАВА нищо,но в никакъв случай не разваля значението на тия думички...абе,какво ли се впрягам и аз да ви обяснявам-мисля просто,че прекалихте и не е много в реда на нещата да се излагате така! На възраст те,дръжте се малко!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Ctrl+Alt+Del
    ае... аз от цялата тая помия едно не моа да разбера... защо на тия уж толкова освободени, готини, възвишени мадами (те шси се сетят кои са) толкова им пука кой кво бил пуснал в тоя форум, просто поредният флуд от страна на развилняло се тийнче, да, кво толкова, и все пак форумът се казва ТИЙНпроблем, така че ше помоля секситата да си заврат репликите от сорта на 'хормонясала малка пикла' някъде на топло и влажно, още повече, щото те самите мязат на нещо не по-хубаво от тва, което така пламенно оплюват. и да, цялата им загриженост за тва с колко искреност била пусната темата 'обичам ва!' е пълна фейкърщина - баси престорените постове от рода на 'тая малка дрисла как лицемерства само!!!', осъзнайте се бе, тва не ви е кино, че да се вживяяте в некви смехотворни роли. ах, колко лъжливо и неискрено изречена дума, мда, ма дори и в тоя си контекст не е била отправена към мършояди като вас, така че си затрайте в някой тъмен ъгъл, докато не се появи тема от тип 'до гуша ми дойде от дрисли' - е тогава ше имате пълно право да се защитите, смятам, че сте достатък умни, че да се сетите кво искам да кажа...

и в крайна сметка кво - детето пусна тема, за да се изебава и некви 3 кокошки веднага го закълваха. а ако някой беше постъпил така с тях, сигурно щяха да се разпискат до небесата... аман от престорени недорасли лекета, ей деба!
    Виж сега...няма да те обиждам пуснах темата защото всеки втори казва че обичал някой а дори не го познава...тая дума вече няма значение за никое фешънче...

AMAN!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си