.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

как да флиртувам със съученик???

ами и аз имам същия проблем ама не баш същия и бих искала да го споделя тук значи аз съм 9клас и се преместих в ново у-ще и има едно момче, което много ми харесва но не знам за него какво му става в началото на година чух коментари за мен ама тая сдуханата... попринцип не съм една от най мълчаливите но тогава докато опозная обстановката ми беше малко по трудно и не можех да бъда себе си докато сега съм си аз всмисъл държа си се свободно към всички все пак вече ги познавам малко или много а въпросното момче ходеше с едно момиче с което са били от 4 клас в един клас (той тръгна с нея тая год но я отряза набързо) и сега го гледам и все гледа да се закача с мен всмисъл меси се в разговор дори за който не знае за какво става на въпрос и то да каже по едно изречение и толко... понякога е така идва и сяда до мен без да каже дума и после си сяда на неговото място... понякога винаги гледа да се обърне към мен да му подсказвам на контролни и тем подобни когато даскалката задава въпрос и не може да отг и аз ако кажа нещо дори и грешно той се замисля и го казва без да знае вярно ли е грешно ли е сега тва са някви си случки но на мен ми направиха някак си впечатление............ а въпроса ми е как да постъпя не искам да отида и да му кажа пич кефиш ме 6тото ще е малко тъпо за мен лично а пак и ме е страх как ще отреагира макар, че е човек на момента според мен малко лека ще излезна в очите му и на него и на др все пак не се познавам със вс от 10години и никога до сега не съм правила първата крачка към едно момче и не искам сега да ми е за пръв път........ хора много ви моля помогнете ми дайте савет само плс не с номера ходи и му кажи защото няма да го направя не се чувствам готова да му го кажа как да постъпя? как да му го покажа досега не съм се замесвала със съученици(да имам нещо повече от едно приятелство но ето че се случи )
    никога не съм флиртувала със съученикак дайете съвети как да флиртувам със него как да му го покажа...въобще как да станат работите като хората без последствия плс много ви моля

като гледам пича те е загледал яко...ами моят съвет е прави и ти като нег дай му знак 4е отговаряш на симпатиите му..и тук натам пи4агата сам ще действа..

Град
    Там, където е сърцето...
    Абе нз ко да ти кажа, само внимавай щото момчетата на тея години хвърлят погледи на всяка по така... да не е само да си играе с теб и като му мине мерака да те остави(като другото момиче), но ако мислиш, че има чувства когато той флиртува с теб му отвръщай, и така покажи му че имаш интерес към него пък тогава вече виж какво ще стане...айде после кажи как са се развили нещата
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Guest
    mi ne toi q zarqza spored moito li4no mnenie e 4e tq e malko typi4ka nqmam ni6to protiv neq no e i baq sduhana kogato e s edno mom4e a ina4e e otvorenq4kata na daskaloto a drugoto koeto e toi ne i govore6e do predi okolo mesec ama qvno sa si pisalili li de da znam govorili i sa si govorqt koeto nai me ozada4i :O:O:O a ina4e znam 4e vsi4ki sa taka vaprosa e tam 4e toi sled tva momi4e ne e bil s nito edno (mai ne e bil) pone nqma6e vid da e bil i sa dosta haresvan e ne moje da se otre4e ama mi e malko stranno kvo mu stana kum men kato v na4aloto ne mi obry6te6e vnimanie ama gram vnimanie a pak i togava az mnogo mnogo gledah da ne se uvli4am ama eto 4e bez da iskam stana belqta i sa mnogo mi e gadno kvo 6te stane .... 6te se opitam da flirtuvam kogato toi dade povod ili........??? drugi saveti predlojeniq..?

Guest
    a pak i ako znaeh dali ima ne6to kam men nqma6e da se obyrna kam vas ...za tva mi e int za kvo go pravi vsi4ko tva i ot kude mu izleze meraka da se zanimava s men

Guest
    a pak i ako znaeh dali ima ne6to kam men nqma6e da se obyrna kam vas ...za tva mi e int za kvo go pravi vsi4ko tva i ot kude mu izleze meraka da se zanimava s men

Guest
    help meee

подсказвай му на контролни
    Не е важно да си пръв, важното е да си единствен

Guest
    МАЛОУМНИ,МАЛОУМНИ СТЕЕЕЕ ,МАЛОУМНИ ,МАЛОУМНИ,МАЛОУМНИИТЕ СТЕЕЕ

Град
    Там, където е сърцето...
    Нз мила трябва да прецениш сама, не го познавам и нз какъв човек е, ако смяташ, че може да се получи поговори с него кажи му за чувствата си и тогава ще разбереш каква е истината.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Guest
    mi i az samata ne znam za tva se obyrnah kam vas zna4i toi e 4ovek na momenta mnogo e impulsiven i e prekaleno otkroven kato ne mu haresva ne6to si go kazva v o4ite a mi napravi vpe4atlenie kato be6e s dr momi4e be6e nqkak si dosta svit be ne be6e sebe si opredeleno dori ne se pregry6taha a kvo da kajem za samo tva 4e se celuvaha po buzata za pred nas nezrq6tite a ina4e tva da obsyjda edno momi4e i da go komentira mnogo go biva prisystvala sam na nqkolko takiva sku4aq ama ne be6e da kazva oo kolko me kefi ooo kolko tva ne znam napisah mnogo mnogo mnogo ne6ta koito ne sa koi znae kvo no mi pravqt vpe4atlenie a otnosno prepisvaneto az ne sym edna ot nai zrq6tite i u4eni imame si zybari ama kato stane vreme za test koi grupa si i edna takava zaka4liva fizionomiq )))))) nikoga ne sum iskala da se zamesvam s mom4e ot klasa mi a da negovorim ot daskalo kvo stava s mene az li sam sbyrkana ili koi kvo stava

викни го у вас да учите двамата \/
    щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от bARbiTy
    мн филми гледаш

AMAN!

Цитирай Първоначално написано от LaPeNcEto0o
    Цитирай Първоначално написано от bARbiTy
    мн филми гледаш
    мдааа научнопопулярни