ами и аз имам същия проблем ама не баш същия и бих искала да го споделя тук значи аз съм 9клас и се преместих в ново у-ще и има едно момче, което много ми харесва но не знам за него какво му става в началото на година чух коментари за мен ама тая сдуханата... попринцип не съм една от най мълчаливите но тогава докато опозная обстановката ми беше малко по трудно и не можех да бъда себе си докато сега съм си аз всмисъл държа си се свободно към всички все пак вече ги познавам малко или много а въпросното момче ходеше с едно момиче с което са били от 4 клас в един клас (той тръгна с нея тая год но я отряза набързо) и сега го гледам и все гледа да се закача с мен всмисъл меси се в разговор дори за който не знае за какво става на въпрос и то да каже по едно изречение и толко... понякога е така идва и сяда до мен без да каже дума и после си сяда на неговото място... понякога винаги гледа да се обърне към мен да му подсказвам на контролни и тем подобни когато даскалката задава въпрос и не може да отг и аз ако кажа нещо дори и грешно той се замисля и го казва без да знае вярно ли е грешно ли е сега тва са някви си случки но на мен ми направиха някак си впечатление............ а въпроса ми е как да постъпя не искам да отида и да му кажа пич кефиш ме 6тото ще е малко тъпо за мен лично а пак и ме е страх как ще отреагира макар, че е човек на момента според мен малко лека ще излезна в очите му и на него и на др все пак не се познавам със вс от 10години и никога до сега не съм правила първата крачка към едно момче и не искам сега да ми е за пръв път........ хора много ви моля помогнете ми дайте савет само плс не с номера ходи и му кажи защото няма да го направя не се чувствам готова да му го кажа как да постъпя? как да му го покажа досега не съм се замесвала със съученици(да имам нещо повече от едно приятелство но ето че се случи )
никога не съм флиртувала със съученикак дайете съвети как да флиртувам със него как да му го покажа...въобще как да станат работите като хората без последствия плс много ви моля