- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво направих?!?! Ами той?!?
Малееее... Голяма беля стана! Само да кажа m съм /на 15/ Начи бехме си аз, приятелката ми, моята Best-fr и нейния приятел заедно се бяхме събрали в къщата на приятелката ми за миналия уикенд. Беше нещо като двойна среща за 2 дена.Беше много яко. Та така после се осамотихме по двойки в различни стаи и го напраихме с приятелката ми. Беше супер
![]()
![]()
Ама на другата сутрин-неделята момичетата влезнаха да се изкъпат заедно. Стори ми се странно, ма се тая!
После реших и аз да влезна се изкъпа, и той зе че влезна с мен и нали влизаме и си пускаме дрехите отвънка. И той пуска душа и нали къпеме се и изведнъж ми вика "намажи ми тялото" и аз тъкмо му мажа гърба и той се обръща и ме бута към стената и започва да ме целува, при което аз му отвръщам. Но после си доближихме телата и усетих ръката му по моя х*й после зе да ми бие чекии.
![]()
и после ми зе ръката и ме накара да му хвана неговия х*й След тфа пак се целувахме. И нали после излизаме и същата вечер пак правихме секс с приятелката ми, но си мислих само за него, и мисля че си падам по него!!!
HEEELLLPP! [-o< Кфо да праа?!
А пич оставаи го.Кво о4аква6 да ти кажеме да ходи6 с него ли.А бе с мацката не ти ли бе6е по яко![]()
NE moga da sym s EDNA kato sam bil v >600< sela
Първоначално написано от koalka
Еми, миличка, заключи тогава темата![]()
![]()
Moderated by miloto
т.11 от Правилника![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Е стига де всеки 6е си пи6е кво му ляга на сарцетоПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
NE moga da sym s EDNA kato sam bil v >600< sela