- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- OBI4AM TE ??
Здравейте да ви попитам само след колко време казахте на вашия 4овек "обичам те" , но не просто за идеята, че трябва да се каже, а защтото го чувствате ?
На 2рия месец.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Рядко го казвам, но там някъде към 2 или 3 месец...
mi pri nas ne6tata stanaha mnogo byrzo i mnogo byrzo go obiknah.o6te kraq na 1 mesec na4aloto na 2
Не помня..
Той ми каза, че ме обича ноември месец месец.. (т.е. когато и тръгнахе), а аз след около .. половин година май..
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
оби4ам те оби4ам те...този 4овек ме преследва 2 години доката му кажа ДА а за оби4ам те му го казах като ме попита за 4увствата ми към него и впо4ем не сам му го напомняла...добре 4е ме подсетихте...
Ne sam mnogo sigurna,no moje bi vtoriq mesec![]()
![]()
![]()
Някъде на 2 или 3 ни среща...и досега...т.е вече точно 10 месеца...![]()
![]()
След около месец някъде.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз го казах на първия месецНо да не забравяме че всеки човек е различен . Някои могат да го кажат на първия ден а на други им отнема години
![]()
There's something about your eyes
That makes me search my soul
They make me try to realise
I'm trying to be a better man ....
Не помня може би 1вите месеци, но когато го усетих то се усеща кога обичаш един човек
ее колко еднакви теми бе![]()
хахах
Obicham Te ?!
f@nt@zi@
Хах амии още преди да тръгнем му казах, че го обичами вече почти година продължавам да му го казвам и да го чувствам
![]()
>>> House Music <<<
emMm sigurno beShe minalo mesec nqkyde predi da mu go kaja..vypreki 4e go 4uvstvah ot samoto nachalo, no nqmah dostaty4no smelost da mu kaja..zaShtoto me beShe strah da ne da se uplaShi i da me ostavi![]()
Iii..sq kato se zamiSlq mai toi mi go kaza 1-vi![]()
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
Още първия месец ама не помня кога точно.И го чувствах наистина,иначе нямаше да го кажа :P
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Първоначално написано от Dissenter
![]()
Няма да отговарям.. ясно е![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Попринцип много трудно казвам обичам те...за мен това беше адски силна дума...Но "Обичам те" на човека,с който бях,казаха след 2-3-я месец ..дори и не напълно сигурна какво исках.![]()
ми знаете ли наистина е трудно да кажеш тези две думи, но ако наистина го чувстваш няма да е проблем![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Първоначално написано от f@nt@zi@
![]()
Първоначално написано от sexy_small_lady
и тук отново отговарям по същия начинкогато го почувствах
![]()
nqkade6-tiq mesec be6e