Тя го направи...отново..омръзна ми да ми крещи за най-малкото нещо!Знам,че съм единственото нещо в живота й,което не е перфектно,но защо трябва да ми го натяква?!Писнало ми е да ме обижда както намери за добре,дори нищо да не съм направила.Вчера й бях поръчала да се обади на дядо ми,за да донесе едно такова за подстригване,че исках да ми направи нещо като бретон,понеже няам време да ида на фризьор..и така тфа нещо било пуснато при чантите нейните с багажа от село,явно докато съм ги оправяла съм го хвърлила,понеже не го бях видяла никъде!Днес реших сама да се опрая и тръгнах да отварям шкафчетата но не го видях иии помислих,че е в дамската й чанта и е забравила да ми го даде снощи,но не..преди малко я питах къде е и тя се ядоса и като почна да ми вика,че аз съм била виновна и т.н...писна ми да плача постоянно заради нея,писна ми да ми се кара без да има причина,без дори да съм виновна,писна ми да ми взема дрехите и всичко останало и да ме заплашва.Вярно,че нямам време да оправям вкъщи,но аз дори нямам време да погледна себе си,камо ли нещо друго!И..само когато види 6 в бележника тогава чувам „обичам те”...толкова много ли й преча,така ли не оценява нищо ,което правя...понякога си мисля,че е по-добре да ме няма..да изчезна и повече да не ме види