- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Въпрос отностно Акинетон-а
Оф , исках да ти дам линк, ама пуста цензора на сайта, как да е - ще напиша само имена : Псилоцибин, DMT, Грамофончета (Ipomoea, “morning glory”), Salvia (градински чай), Индийско орехче, Магданоз и кори от банани, Червена мухоморка (Amanita muscaria) ; За теб си остава , ако проявиш интерес към някое нещо да го напишеш в гугъл и да разбереш повече за него.![]()
линк го остави гъбки ясно
салвията също
само още се чудя за тези кори от банани
щото съм го чувал това не 1път
обаче ми се струва несериозно
и пак съм леко заинтересуван щото
има мн в хладилника и не ми харесват (за ядене говоря)
трябва да зема да пробвам сигурно
ше е това от вътрешната страна там
и трябва да го исуша нали
ха поне ше си намеря занимавка
ЧЕРВЕНАТА МУХУМОРКА НЕ Я ПРЕПОРЪЧВАМ НА НИКОЙ!!!!
щото е доста кофти иживяване че и опасно
е как ще пушиш влажна стокаИзсушаваш бананите и ги изпушваш набързо, не е несериозна работа, ама не се надявай на ДМТ ефект , нали... :Д
Мухоморката имаше специфичност относно времето на варенеАко е по-малко от 20 мин е отровна ( нали гътваш се такъв ), ако пък я вариш прекалено много няма халюциногенни ефекти.. та да - за пр0-та е . :Д
mi zima6 go ot aptekata kazva6 edin blister hap4eta akineton okolo lev4e sa oba4e ti prepora4vam da ne zima6 poi4e ot 5 hap4eta 6ot moi ymre6 az zeh 7 i bqh naistina mn zle na6te me voiha v psihoto byrkah kry6kite za sladoledi...![]()
Баси аз взех 8, пък почти нищо не стана... явно е строгоиндивидуално..Първоначално написано от qn4ety
нз за туй ама във варна вече е модерно да са друсат с Зупикон или нещо от сорта.. пак нищо не помнят и са като пияни..![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
ооо тука сам в свой води....
начи можеш да го земеш от аптеката ама някъде искат рецепта
аз си зимам малката разфасовка
и тва лято като си купувах беше 1.50лв (в сливен)
другаде не знам колко струва
ако ще опитваш за 1ви път земи само 5 ама със много водка
ефекта мен лично много ме кефи
ама тия хапчета водят към пристрастяване за тва внимавай
kato che li imashe nqkakaf efektПървоначално написано от само натуралии
nz tolkowa mi se speshe che nerazbrah
dali hfashta utre pak na nova smetka
Abe hora 4estno da vi kaja ganjata si e mn po- qka ot vs tiq raboti..no vse pak si zaslujava pone da probva6..v nikakuv slu4ai da se zaribqva6 syper mnogo! Nie tuka dvete s o6te edna macka (Zlo i Mimka) tukmo si vzehme ot aptekata akinestat...Purvo mai oba4e 6te pofnem jointeca...e ta tova koeto iskah da kaja,tui de da kajem e, 4e....zabravih ve4e...samo 6te vi kaja, 4e mn se zabravq i to ne e samo ot hapovete....![]()
Малеее 1 път пробвах акинетон преди 4 год. и щях да умра ... 2 дена не мога си изляза от стаята, ама кой да ми каже че не се взимат на веднъж блистер и половина от 5 мг ... кой....![]()
![]()
![]()
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!
Хора недейте пробвайте ша умрете![]()
![]()
хахаха
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!
Акинетона е добър. Аз редовно го пия, но без алкохол Не вярвай на тези които ти казват че ще си загубиш паметта. Много ясно че ще си я губят и ще припадат като ги мешат. Иначе само от него по 4-5 хапа не е по-силен от тревата но повече от 6-7 по-добре не пии. Сега продават акинестат вместо него но от той не ми действа.
Ние с едни приятелчета тука току що лапнахме по осеммм и чакаме резултати пиленцаааааааа голям кеффффф ми е и анфетки и масурчеееее .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пък да знаете друсаите се колкото можете ся му е времето.И да знаете нйкои няма право да ти каже кво да праиш!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
еха две години го друсам тоя акинетон наистина е як хора нес е зарибявайте по него...яко е но после трудно се откачаш...аз и не искам са за 2 седмици си порая почивка с амфетки и после почвам пак :-д ахахахаха
+1Първоначално написано от phm
а да и не е акинестаз може да искат да ви пробутат като ви кажат че е същотото но акинетон има...по едно време беше мендилекс, македонски акинетон но него го спряха...той беше готин също. независимо на колко сте години ще ви дадат вече от близо 3 години не искат рецепти е осжен ако не сте на 15-16 може да се напраят има една аптека точно на спирката на 9 трамвай там дават...ае стига ви толкова и притно искарване
добре, че лексотана е с рецепта![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Без рецепта е има го навсякъде ,но в повечето места се ебават питат за кого е и такива, е ако видят че сте наркоман или некой детенце , ще питат ! Ако сте големи газари с лъжи за баба и такива ще ви дадат !
струва към 2 лв точна цеан 1.77 зависи от марката и аптеката !
ефектите са гадни смисал не си струва и халюцинациите не са каот каот от гъбу лсд и салвиа !
при 3 хапа се отпускате замайвате чустате се добре , при по вече 10 вече ви се замазва погледа нв виждате на близо цениците са разширени на макс почват некви усещания странни забавене на говор мислене обърканост тревожност само че по силно от това на марихуната
може и халюцки ама такива самозаблуждаващи и кат цяло във вихъра на филма не помните нищо , аз не съм го мешил с алкохол ,но един фр го омеши яко и после на др ден филма бил двоен ! ефектае дълаг и 1 седмица ви боли глава и сте мн объркани и разсеяни !
не се друсайте с тва , поо добре 3 загорки !!!
![]()
4 и 12т. от правилата