- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- klasyt mi otka4i
Аз имам две мнения. От една страна това, че са на една върръст може би ги предразполага към общи неща. Мисля че точно заради това връзките между връстници са доста дългички. Но е вярно и това, че като се разделят е малко гадничко... Абе аз съм против
![]()
[img][/img]
Мен винаги ме е дразнило, че връстничките ми ходят с някакви големи. Ами как така? Те се използват взаимно, едните за секс, другите за пари освен това ще ги разпорят.
По принцип нямам против такива връзки, сега все пак човек не може да контролира чувствата сиНяма нищо лошо класът ти да се "чифтосва" щом си се харесват, нека си се обичат хората
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
има две отрицателни неща в повечето случаи - писват си или след като се разделят са принудени да се гледат![]()
Аз пък мисля , че е и ...абе ти поне малко чувство за хумор имаш ли??? Или шибания метъл уби всичко детско в теб...?(риторичен въпрос)Първоначално написано от linkin_park_fenka
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
ami spored men ne e mnogo hubavo da ima vruzka mejdu sau4enici(i v moq klas ima6e takava,no ni6to ne se polu4i),no ako sa v edno u4ili6te,no razli4ni klasove...stava![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Ами тогава ти бъди тарикат и не откачай като тях![]()
Nqma li za kakvo druga da pi6ete A? Pisnahte s tezi 6ibani temi moq klas tvoq klas na baba vi hvar4iloto![]()
Pi6ete ne6to umno i interesno E**ti komentarite vsi4ki stne mn "kompetentni" pff
![]()
YOU CANT SEE ME!!!
еми нека се делят според мен е много тъпо да си хванеш гадже от своя клас ама всеки както иска....
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
Ами като се харесват да се земат бе,какво ти пречи?![]()
Сичкото тука важи...макар,че за първи път съм с набор...Първоначално написано от valantain_love
В моето даскало има супер много двойки...и макар,че се срещат и такива дет ходят 2 седмици и късат повечето от както са тръгнали си опстават заедно..даже и след завършването...това си продължава с години и по-голямата част са от 1 клас:/
А като цяло моеш ли да ни обясниш ква ти е идеята точно???![]()