.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Тема: klasyt mi otka4i

Аз имам две мнения. От една страна това, че са на една върръст може би ги предразполага към общи неща. Мисля че точно заради това връзките между връстници са доста дългички. Но е вярно и това, че като се разделят е малко гадничко... Абе аз съм против
    [img][/img]

Guest
    Мен винаги ме е дразнило, че връстничките ми ходят с някакви големи. Ами как така? Те се използват взаимно, едните за секс, другите за пари освен това ще ги разпорят.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    По принцип нямам против такива връзки, сега все пак човек не може да контролира чувствата си Няма нищо лошо класът ти да се "чифтосва" щом си се харесват, нека си се обичат хората
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    има две отрицателни неща в повечето случаи - писват си или след като се разделят са принудени да се гледат

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Цитирай Първоначално написано от linkin_park_fenka

П.П.За горното мнение:Не мисля,че като тръгне с някой по-голям и ще изпъкне.Това не е критерий за оценяване.
    Аз пък мисля , че е и ...абе ти поне малко чувство за хумор имаш ли??? Или шибания метъл уби всичко детско в теб...?(риторичен въпрос)
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

ami spored men ne e mnogo hubavo da ima vruzka mejdu sau4enici(i v moq klas ima6e takava,no ni6to ne se polu4i),no ako sa v edno u4ili6te,no razli4ni klasove...stava
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

джинджи
    Guest
    Ами тогава ти бъди тарикат и не откачай като тях

Nqma li za kakvo druga da pi6ete A? Pisnahte s tezi 6ibani temi moq klas tvoq klas na baba vi hvar4iloto Pi6ete ne6to umno i interesno E**ti komentarite vsi4ki stne mn "kompetentni" pff
    YOU CANT SEE ME!!!

Град
    там където залязва слънцето
    еми нека се делят според мен е много тъпо да си хванеш гадже от своя клас ама всеки както иска....
    Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
    болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
    Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
    в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ами като се харесват да се земат бе,какво ти пречи?

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    По принцип не бих се хванала с някой от същия клас, едно че обичам гаджето ми да е по-голямо и друго че ще трябва прекалено често да се виждаме... Да не говорим, че момчетата от моя клас са си зле и за повече от приятели и дума не може да става Но все пак "то като идва, не пита" и незнам как щях да постъпя ако изпитвах нещо към съученик, най-вероятно нямаше да ме спре това, че сме в един клас
    Сичкото тука важи...макар,че за първи път съм с набор...
    В моето даскало има супер много двойки...и макар,че се срещат и такива дет ходят 2 седмици и късат повечето от както са тръгнали си опстават заедно..даже и след завършването...това си продължава с години и по-голямата част са от 1 клас:/

А като цяло моеш ли да ни обясниш ква ти е идеята точно???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си