- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- аз съм "жабчо", а тя "плюшка"
Но си измислил нова дума...явно женският род е "пиклЯ"...![]()
И кой е казал, че не разбираме защо си казвате така? Просто самите обръщения не ни харесват. Но не спомена на колко години си.
Първоначално написано от malkoto^f
Чшшшшшшшшшшшшшттттттттттт ттттт
ти не познаваш любовта , ни са обаждай!
Що бе Вили , Жабуранка не те ли кефи ?Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
Оххх..меченце . Ще сме най - флубената двойка във форума !Първоначално написано от Seizure of Power
Мъррр само акто си помисля и всичките ми листенца се разтреперват!!!![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Първоначално написано от Aleandra
Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:
Аааааммм а тази сладка палава тема няма ли да се локне?
След като Ани заключи моето обяснение в любов?![]()
Ако продължава да бъде заливана от отговори, които не са по темата, много скоро ще бъде заключена.Първоначално написано от Ice_Queen
![]()
Ти нали знаеш, че ние си те обичаме и без да ти го казваме, особено аз.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
apffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
(пак следва респект да предопредя!)
ТЕ МОЖЕ ДА ПОЗНАВАТ ЛЮБОВТА НО ДА НЕ СИ КАЗВАТ МЕЧО,ПУХЧО,ЗАЙЧЕ,КОКОШЧИЦА, ПИЛЕНЦЕ И ТЕМ ПОДОБНИ!
МОЖЕ ДА СЕ ОБИЧАТ НО ДА СИ ВИКАТ ПО ИМЕ ПРОСТО И ЗА ТЯХ ДА Е ТЪПО !
кое по-точно не разбра...
?????????????????????????????????????????????????? ????????????????????!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
Не се пали много,по-спокойно я карай.Тъпо е да се гавриш с нашите любовни обръщения и да питаш от колко време сме заедно,защото наистина изглежда че темата ни е била доста интересна,след като ве4е са изписани 4,5 страници.Въпрос е на личен избор ,тези които не си казват мечо,пух4о и т.н. ,а по име може да познават любовта така е,не това е фактора затова дали я познаваш.Казваме си жабчо и плюшка и не само така,по много други сладки имена които сме си измислили ,защото не са клише и именно тези звучат сладко и нежно...някой ако препочита по -грубото си е въпрос на негов личен избор .Просто това е изразена нежност към другия и вие всичките ве4е прекалихте и направихте наречията обидни тцтц.Като ви са тъпи казвате и толкова ,няма кво да се налагате и да се правите на интересни тука,да правите темата на пазар .Пазара в провинцията!!!
От каде е цялата тази агресия и подигравка немога да разбера....не останаха мили хора на тоя свят хаха .Ами със здраве и респект ,бъдете мили с хората около вас защото така живота ви ще е още по-красив и с по-малко неприятности ...
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Първоначално написано от Aleandra
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
`ногооооооо ооооооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооооо ногоооооооооооооооооо и аз тебеее
Аз викам да я Локваш направо![]()
Не се пали много,по-спокойно я карай.Тъпо е да се гавриш с нашите любовни обръщения и да питаш от колко време сме заедно,защото наистина изглежда че темата ни е била доста интересна,след като ве4е са изписани 4,5 страници.Въпрос е на личен избор ,тези които не си казват мечо,пух4о и т.н. ,а по име може да познават любовта така е,не това е фактора затова дали я познаваш.Казваме си жабчо и плюшка и не само така,по много други сладки имена които сме си измислили ,защото не са клише и именно тези звучат сладко и нежно...някой ако препочита по -грубото си е въпрос на негов личен избор .Просто това е изразена нежност към другия и вие всичките ве4е прекалихте и направихте наречията обидни тцтц.Като ви са тъпи казвате и толкова ,няма кво да се налагате и да се правите на интересни тука,да правите темата на пазар .Пазара в провинцията!!!Първоначално написано от Sunny_stz
От каде е цялата тази агресия и подигравка немога да разбера....не останаха мили хора на тоя свят хаха .Ами със здраве и респект ,бъдете мили с хората около вас защото така живота ви ще е още по-красив и с по-малко неприятности ...[/quote]
ахаха чакай бе жена/мъж каквото си сру.
И аз казвам на гаджето си зайче на моменти!![]()
НО НЕ ТВЪРДЯ че като не го казвам значи не съм познала любовта,а някой хора тва твърдят![]()
Божичко ще се издрайфам...
na mene mn mi haresva mn mili4ko zvu4i
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
Смятам че точно тези две обръщения са крайно тъпи!Не можахте ли нещо по умно да измислите????Ама щом се обичате и тези обръщения ви радват няма проблем!
според мен е леко лигаво .... но то си зависи от хората :P
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Първоначално написано от Ice_Queen
ахаха чакай бе жена/мъж каквото си сру.
И аз казвам на гаджето си зайче на моменти!![]()
НО НЕ ТВЪРДЯ че като не го казвам значи не съм познала любовта,а някой хора тва твърдят[/quote]
Хахаха хубаво е че в теб има някаква нежност ,е значи не само ние сме лигави,но това си е нормално при любовните двойки.Ами логично е да съм жена,след като моянаписа темата,явно не я следиш внимателно и бъзраш да плюеш
![]()
свършват.
Евала ето още един човек от малкото който пише по темата \Първоначално написано от ND4SPD_f
/
![]()
![]()
свършват.
Първоначално написано от Sunny_stz
Хахаха хубаво е че в теб има някаква нежност ,е значи не само ние сме лигави,но това си е нормално при любовните двойки.Ами логично е да съм жена,след като моянаписа темата,явно не я следиш внимателно и бъзраш да плюеш
[/quote]
аз ли да следя или ти ?твоя както му викаш , казваше че след като за някой хора е тъпо тва "жабче" и т.н. значи не е изпитвал любов ,аз само за тва спорех
иначе даааа колко странно че и в мен има малко нежност нали![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичай те се там ,тва е прекрасно![]()
но никой няма право да подценява любовта на другия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
и любов има ,независимо дали си "жабче" или просто Стела например.
![]()
МногУууу лигафко ми се струва,ама..все пакот любим човек звучи сладко![]()
Wantin'..Needin'...Waitin'..f0r y0u... to juStifY My l0ve..
na men pyk mi haresva,a o6te pove4e i kato e ot liubimiq 4ovek![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
da be az pyk s moq se obry6tame na bebk{{}} i me4{{}} i mil{{}} i tem podobni sladko e nali![]()
Shuma,lista,mrak,tamnina Stapki po martva zemia molitvi za pomosht,tihi i gluhi,potavat nechuti v noshta. pukat samo sachkite suhi,ostanal e samo straha. Shuma,lista,luch svetlina- na nebeto izgriava murtva luna.
Затова трябваше да напишеш цяла тема?!?!Първоначално написано от puhkav_mecho
На мен лично не ми харесват...Прекалено лигаво ми е. Обаче вие си решавате, обичайте се, тва е най-важното. Просто не разбирам защо беше нужно да се пише тема специално за това...
просто исках да разбера какво мислят хоратаПървоначално написано от teardrop
. А ако съдим по броя на коментарите, темата е доста интересна :P
Не е важно да си пръв, важното е да си единствен
Ми мен не ми харесва нз просто не ми звучи добре, ама ваша си работа!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..