- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Опишете гаджето си...
Такаа...Опишете гаджето си с няколко думички.Как изглежда,какъв/каква е по характер и такиз работи![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Ми той е красив, умен..абе мн пекан човек.Като характер е малко особен, но ми харесва какъвто си е..засега се разбираме чудесно и се надявам и в бъдеще да е така![]()
![]()
Красив,висок, умен, чаровен. Мил, любезен, с невероятно чувство за хумор. Прекрасен човек е.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Красива,адски сладкаи умна.Мога да изброявам до утре
![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
и аз нямам...но както казват в една реклама ".....и това ли е най-важното...?"![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
Висок , мил , красив , нежен , любезен , с голямо чувство за хумор! Абе много си ми е сладък и много си го обичкам !![]()
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Красив, очарователен, умен. Страшно забавен, но и отговорен. Той е най-невероятния и мил човек, който познавам. Никога не би направил нещо, с което да ме нарани. Знам, че винаги мога да разчитам на него. С една дума, момче мечта.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Хах, да казвам ли, че е умен, красив, прекрасен и най-страхотния човек на света.То е ясно, че го мисля.Иначе не е много висок, зелени очи, черна коса.
![]()
Моят е неописуем.![]()
Висок 1.84, гарваново-черна коса, тъмни очи, страхотни ръце..
Абе, моето си момче. Всичко прави за мен - за да съм щастлива и да се усмихвам. Онзи ден ми купи Милка и Данет.. и бях много щастливо дете.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ми височък е, не съм го мерилаНормално телосложение, синеок, русоляв - не рус! Много чаровен като цяло.. (то какво лошо мога да кажа)
Другите хвалби са излишни!Ясно е, че за мен си е номер 1!
Нежен, грижовен, внимателен, искрен, невинен, умен, забавен, мил, чувствителен, всеотдаен, красив, секси,интелигентен. Знае как да ме направи щастлива.Не е меркантиелн. Знае всяка моя мисъл без дори да съм с иотворила устата. Цени тогва, което му давам и ми отвръща със същото. Винаги е на моя страна.Помага ми с всичко.Държи на мнението ми.Изслушва ме винаги внимателно.Казва ми истината.Не ме оставя да забравя, че аз съм най-важното нещо за него, момичето на мечтите му, жената на живота му...
Слаб, средно висок, луд, интелигентен.
ами то явно вси4ки имаме пекани гаджета;висок,умен...много красив свалят го мацки от 11те класове
...хумористи4ен...секси..оби4а да спортува много р добър във баскетбола..футбола водна топка и волейбол...вси4ко хубаво което може да се каже :P
Първоначално написано от Анонимко
ее това сам аз бях забравила да си вляза в акаунта
по-висок от мене... слаб с дълга коса (не мн дълга .. покрива му ушите) сладъъък иии умен![]()
Life sux but just keep smiling
Ахахха много ги хфалите, бе. Не е хубаво така.
Моя е три пръста по-висок от мен, демек 1.65м.
Има супер гадни очи. Като се загледам в тях и нещо ме гложди от вътре. 72кг. е, с малко бирено коремче и татуировка на LautaHools.
Не е мил, не е нежен, не е романтичен, не е прекрасен, а всичко противоположно на доброто е той - инат, агресия, злопаметност, побойник, егоист.. пък аз съм едно добричко таковка и такам
П.С. Много се обичаме. Ха ха ха
kafqvi o4i , 4erna kosa , sredno visoka , mnogo pekana , super qk harakter .
Що лъжеш ся, а?Първоначално написано от Dissenter
![]()
По темата - Много висок! Умен... Сладур...
Толкова добричък и мил... за разлика от мен...![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Тъмнокос е, много е сладък.Понякога много ме дразни, но иначе се държи страхотно с мен и знае как да ми достави удоволствие.
Занимава се професионално с футбол.На 22 години-с 4 години по-голям от мен, но честно казано прилича на 19/20 годишен.Има страхотна усмивка и голямо чувство за хумор.
Естествено има и неща, които не ми харесват в него(едва ли има идеални).Едно от нещата е, че много закъснява, рядко идва в уреченото време.И често трябва да му припомням за някои негови обещания.Често се караме, но щом сме заедно от 9 месеца и половина значи тези караници не са голям проблем.А и сме свикнали.
тъпа тема! баси ми, че то от ясно по-ясно е, че всеки ще си похвали неговото! във всеки пост има едни и същи думи "красив, очарователен, мил..." то и аз си хваля мойто ама въпреки всичко темата няма място тук![]()
![]()
Мога и снимка да сложа, но ще се задоволя с това. Малко по-висок от мен, слаб, но не прекалено. не е най-красивия на света, но има много хубаво носле, плътни устни, дълги мигли и изключително топли очи. Иначе е инатче, доста неразговорлив, доста затворен в себе си и саможив. доста време ми отне да го измъкна от черупката му и да го убедя,че е добър човек. А в това отношение такъв обряк не съм срещала. Има си недостатъци, но ще ги запазя за себе си. Все пак и аз имам такива, но това не значи, че не го обичам от цялото си сърце.
Моят приятел е по висок от мен(1.81)със светла коса и светли очи,много много красивМомче мечта от където и да го погледнеш!!!!
![]()
Всеки разправя ,че неговото гадже най ,най,най....
Поне снимки дайте ,да има някакво доказателство.