- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Опишете гаджето си...
хах точно тфа си мислех и аз.....ама айде...Първоначално написано от anito.sl
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
Аз не съм казала това! Има определено и по-красиви, но аз си го обичам какъвто е и толкова.Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
значи приятеля ми е невероятен. Има прекрасни зелени очи, малко по-висок е от мен ... с къса кестенява коса и невероятна усмивка .... А като човек ... просто нямам думи ... не познвам по-мил и внимателен мъж от него ....Забавен е и обича да ме кара да се смея .... а най-важното за него е моето щастие ... Какво повече мога да искам от това ... ?! Аз съм най-щастливата жена на света
П.П. и между другото е доста изобретателен, отворен към нови идеи, и е страхотен любовник ... абе мъжът мечта![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Ami moqt e visok 181sm ,4erna kosa,tymni o4i,korav emnogo si mi e sladi4yk i adski mil i grijoven kupuva mi vsi4ko koeto poiskam dyrji se mnogo dobre,no samo s men
![]()
![]()
![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Моят мъж не е перфектен - нито е безумно красив, нито е с перфектен характер /или както казват децата - "много пекан"/
Ми не всеки. Виж ми поста на 2ра страница хахаПървоначално написано от anito.sl
И аз разправям, че е най- най- най-/// зле.Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
аа той ли?ми разхвърля си обувките навсякъде и хърка . голям изрод е и се хили на най големите идиотщини.
измисля гадни прякори за всеки и не пропуска да им ги повтаря по 5-6 пъти на дена играе брейк и е ебати откаченото копеле щото си импровизира .
с една дума - един за друг сме си![]()
хх готина тема \
/ мойто животно е русо слабо готино тотален ненормалник и за това е човека който обичам най-много
![]()
![]()
![]()
![]()
Mi moito gadje ne e koi znae kakvo, malko e debela ,tupi4ka e ima gnoini pupki po liceto i po tqloto, no puk ina4e e mnogo sladka![]()
In dreams there are no rules...
Сладък с огромно чувство за хумор . Лъскател /не в неприличния смисъл/ и е много мил към мен . Ама не го харесвам![]()
И аз съм си гадже на себе си.Моето гадже съм си аз пък . Wink
"If people make fun of you, it probably means you're doing something right."
"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."
wowПървоначално написано от slan4evo_momi4e
пък тя е моето Слънчево Момиче ... тя ме прави такъв какъвто съм, Тя е страхотна и просто не мога да си позволя да се държа лошо с нея, то просто от вътре ми идва да се опитвам да я правя щастлива и да бъда мил с нея. Тя е невероятно просто, толкова я обичам че само като си помисля за нея и ми се стопля душата и сърцето, пък като я видя се разтапям
Тя е човекът който винаги ме зарежда с положителна енергия
Страхотна жена, богиня в леглотодумите не стигат да се опише тя като жена, като човек, а също и моята любов към Нея
Слънце Мое Оби1ам Те !!!
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Много висок, с перфектно тяло, мека кожаа... като го пипам направо полудявам...с най- хубавите зелени очи...
много е добричък, понякога много агресивен и избухлив, най- странния човек който познавам, държи се супер добре и само ми огажда, умее да ме разсмива и ми е страшно весело и приятно с него![]()
Той е висок, слаб, със слетла къса коса и много тъмни очи които направо ме подлудяват.Много си е хубавичък.Като характер си пада голямо инатче и малко повече се нерви за глупости но аз съм му свикнала и не ми прави впечатление![]()
Takaam...sled vsichki onezi napadki, che sym bila zabludena, turseiki ''idealniq'', koito sum opisala shte vi kaja , che segashnoto mi gadje vsushnost e mnogo po-razlichno.Pak e visok okolo 180,no ima kestenqva kosa i tumni ochi, ne slusha punk i MRAZI sk8erite.
Eto tova spored men dokazva, che dori i da imash ideal, mojesh da haresvash mnogo po-razlichni.
Ахам, казваш 'гаджето', но не споменаваш настоящето или бившето. та такам.. бившия.. вироглав, инат, коравосърдечен, използвач, егоист, толерантен..хаха, обича да командва, непукист, вярва, че винаги е прав, рядко се съгласява с чуждото мнение (не говоря с моето, ами и с обкръжението му), лидер, буфер, зарибен на тема наркотици, алкохол, футбол, жени, има-няма метър шестдесет и пет, хубави бедра, бирен корем, татуировка, гадно излъчване, набола брада.. ( по цяла седмица не се бръсне), 2 чифта дънки и 2 блузи и едно яке от модата преди две години, големи маратонки.. общо взето не знам какво съм му харесвала ахаха. Е, може да се каже, че е боклуче![]()
Ще опиша момчето,което сега ми харесва.....НЕ сме гаджета,но нищо не се знае.
Кафява коса,кафяви очи,маалко по-висок от мен 170 да е.Не е кльощав.Много мразя кльощави момчета,но не е и дебел.Има супер тяло,направооооо....А какъв Sexy Back има..Отворен е,май ме харесва
,добричък е,малко си пада луда глава....Абе мн е стабилен
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
moeto kote.......toi e mn sladyk, mnogo mil ...........vinagi e gotov da me za6titi (dori kogato az sym vinovna.....tova e v pove4eto slu4ai).......ne znam kakvo o6te.....mn mn mn si go obi4am .... i sega iskam da si go gu6kam, ama ne6to ne moga da go namerq .....sigurno pak e po 4ujdo ( bazik)..........
Обичай живота,макар и суров,
с цел да изпиташ красива любов.
ako iskate vlezte v edin dr forum toi e mai ama mai v fun fun i pak fun i se kazava:,,kajete komentara si kakuvto i da e toi,,
mnogo e gotin az sum o pose6tavala ve4e
a za gadjeta nz kakvo da vi kaja![]()
![]()
![]()
mI ve4e ne sme zaedno...No toi si e strahoten...okolo1. 80. s gotino tqlo, zeleni o4i i 4erna kosa, koqto si q nosi na igli4ki :P I ima super zarazitelen smqh...A katoo harakter...super to4en e v po4ti vsi4koNo mai ne emn za serioznite vruzki
![]()
хах ше се постарая да не дам поредното описание на перфектното момче... миличък, забавен, клони повече към умен, отколкото към идиотче.. на характер е почти същия кат мен, само дето е още по-странен и се дразни за глупости.. ма се мъча да му свикнана външност е малко по-висок от мен, тъмна коса, изразителни очи... и усмивка,която ме кара да се разтапям... абеее аз съм си поредната влюбена тийнейджърка
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Егати,ужким перфектни хора нямало,а в тая тема-фрашкано бе![]()
По темата:Моя нещо го е фанала липсата,забрайх го как изглежда вече![]()