- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Опишете гаджето си...
trqbva ti visoka bace... \Първоначално написано от NaSkO_
/
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
Въпреки че още не сме гаджета ще опиша момичето по което съм влюбен до уши пък да се надяваме да се получи![]()
Повтарям другите но не мога да кажа лоша дума за нея.Тя е най-милото момиче на света.Най-красивото момиче за мен,с най-красивите очи и с най-красивата усмивка.По характер е най-очоравателното и най-умно момиче което съм виждал.Думите ми не стигат да опиша колко съм луд по това момиче.
Моя е ... най-чудесното момче на планетата!
2 т. от правилника. Бан на профил
mi noo e sladichuk s rusa kosa i sini ochi visok e 1.80 ima uslepitelna usmivka ama puk mnogo obicha da me drazni abe s nqkolko dumi krasiv,umen i strashno zabaven
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Най-сладкото,красиво,умно ,забавно и невероятно същество на Земята!![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.
Mi gadjeto mi e mnogo,mnogo sladko mom4e,koeto mnogo mnogo obi4amVisok e okolo 1.80,4erna kosa,sini o4i,abe mnogo e gotin
![]()
Перфектни хора няма!!!Но ние един за друг сме такива....нз може би недостатъците ни прекалено мн се покриват и си пасваме до болка....Прекрасен е,когато се усмихне.....Абсолютната душичка....УжасТно мн ми прощава изцепките,нз аз дали бих могла...Мечтател е......ама то и аз.....изключителен добряк е.....страстен е...НА външен вид нормално висок...тъмна коса и очи.....Той е момчето за мен......вече толкова време постоянно ми го доказва.....
![]()
ми моито момиче..е мн карасива..секи би казал така и за секи неговото момиче е по красиво от др-те ама моито си е красиво и искано момиче(което понякога е проблем)с черна коса..средна на ръст около 1и 60...с мн красиви кафяви очи..сладко чипо носле...хубава усмивка...и с мн хубава малка бемка над горната устна..по характер..е мн буина..стреми се към целитеси и докато не ги постигне не си дава мира..голям оптимист е....ревнува ме от..но в нормални граници и ми харесва(за сметка на мен аз компенсирам)...мн земен човек е..мн е весела..и мн земни цели си поставя...бе моито момиче си е мн си я обичам..и няма да я оставя..
![]()
..обичам сичко във нея..дори и недостатъците и които са мн сладки също..голяма сладурана е...ЕЕ и някои да не си я хареса..че ..хм...!!
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
моят е умен,красив,мн сладък,адски отговорен и работата му ме изпреварва малко....за характер,той е адски странен човек,мн различн и чувствителен и почит всеки път ме изненадва с нещо мн оригинално....но има една каракачанска жилка дето е много опасна![]()
Мойта приятелка е супер сладка, мн чаровна има мн готин характер и страшно мн си я обичкам![]()
![]()
![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Има ли значение какъв е щом го обичкам!!! Ама е най-якият човек на планетата,няма да ви га описвам,за да не вземе някой да се влюби и после какво ще правя?!
Първоначално написано от peps_from_mars
hubava reklama i az sym q gledal \/ ....
![]()
![]()
![]()
a po temata, moita pliushka e super![]()
Не е важно да си пръв, важното е да си единствен
tapa tema.estestveno 4e vseki 6te napi6e samo nai hubavoto za gadjeto si.![]()
Красив,Висок,Умен,топли кафяви очи и кестенява коса,очарователен,прекрасе н......мали колко много мога да изброявам. Страшно забавен, но и отговорен. Той е най-невероятния и мил човек, който познавам. Никога не би направил нещо, с което да ме нарани. Знам, че винаги мога да разчитам на него. С една дума, момче мечта.
Ami krasiv,visok e 1 i 68 s 4erna kosa,mil e,umen i mnogo si go obi4kam![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
моя си е голяма шматка,ама много си го обичкам![]()
![]()
![]()
среден на ръст със тъмно руса коса със пъстри о4и характера му е супер як мн си допадаме баскетболист4е е![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Среден на ръст,тъмна коса,тъмни големи очи.Красив с две думи.Интелигентен,прекрасе н...Обичам го! Има разбира се и недостатъци,но без тях едва ли ще мога да го обичам ,както сега съм луда по него![]()
Висок, слаб с носхубави очи и лапешко, нежно изражение
.
Мързелив, природоинтелигентен, остроумен, мил, когато трябва груб и "кон с капаци"... Простотията му е величествена с това и ме плени
![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Хаха ...и аз тва казвам...Първоначално написано от NaNa_SladuRana
ми тя е просто страхотна много мила и нежна, леко откачена от време на време но в добрият смисълаз затова си я обичам
също много обичам къдравата и коса с руси кичури абе цялата изглежда супер въпреки че постоянно казва че не е вярно ама стига толкова че иначе има да си пиша цял ден
![]()
Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.
ami toi e visok krasiv slad1k mn obi4am kogato se usmihne ima mn sladki tr1p4inkimn e inteligenten i zabaven ponqkoga e malko stra6en i malko lud no az mn si go obi4am ama mn
![]()
![]()
![]()
Лудите движат света.