.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78

Hybrid View

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Цитирай Първоначално написано от NaSkO_
    Mi moito gadje ne e koi znae kakvo, malko e debela ,tupi4ka e ima gnoini pupki po liceto i po tqloto, no puk ina4e e mnogo sladka
    trqbva ti visoka bace... \/
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Въпреки че още не сме гаджета ще опиша момичето по което съм влюбен до уши пък да се надяваме да се получи
    Повтарям другите но не мога да кажа лоша дума за нея.Тя е най-милото момиче на света.Най-красивото момиче за мен,с най-красивите очи и с най-красивата усмивка.По характер е най-очоравателното и най-умно момиче което съм виждал.Думите ми не стигат да опиша колко съм луд по това момиче .

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Моя е ... най-чудесното момче на планетата!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Голям фен
    Град
    София
    mi noo e sladichuk s rusa kosa i sini ochi visok e 1.80 ima uslepitelna usmivka ama puk mnogo obicha da me drazni abe s nqkolko dumi krasiv,umen i strashno zabaven
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Най-сладкото,красиво,умно ,забавно и невероятно същество на Земята!

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.

Град
    Sofiq
    Mi gadjeto mi e mnogo,mnogo sladko mom4e,koeto mnogo mnogo obi4am Visok e okolo 1.80,4erna kosa,sini o4i,abe mnogo e gotin

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Перфектни хора няма!!!Но ние един за друг сме такива....нз може би недостатъците ни прекалено мн се покриват и си пасваме до болка....Прекрасен е,когато се усмихне.....Абсолютната душичка....УжасТно мн ми прощава изцепките,нз аз дали бих могла...Мечтател е......ама то и аз .....изключителен добряк е.....страстен е...НА външен вид нормално висок...тъмна коса и очи.....Той е момчето за мен......вече толкова време постоянно ми го доказва.....

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!
    ми моито момиче..е мн карасива..секи би казал така и за секи неговото момиче е по красиво от др-те ама моито си е красиво и искано момиче(което понякога е проблем)с черна коса..средна на ръст около 1и 60...с мн красиви кафяви очи..сладко чипо носле...хубава усмивка...и с мн хубава малка бемка над горната устна..по характер..е мн буина..стреми се към целитеси и докато не ги постигне не си дава мира..голям оптимист е....ревнува ме от..но в нормални граници и ми харесва(за сметка на мен аз компенсирам )...мн земен човек е..мн е весела..и мн земни цели си поставя...бе моито момиче си е мн си я обичам..и няма да я оставя.. ..обичам сичко във нея..дори и недостатъците и които са мн сладки също..голяма сладурана е...ЕЕ и някои да не си я хареса..че ..хм...!!
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

mi moito si e nekfo ebati pi4a xax visok sus sini o4i4ki mn sladuk i mnoooooogoooooo izvraten xaxa ebati veselqka obojavam go

нели
    Guest

опишете гадженцето си

моят е умен,красив,мн сладък,адски отговорен и работата му ме изпреварва малко....за характер,той е адски странен човек,мн различн и чувствителен и почит всеки път ме изненадва с нещо мн оригинално....но има една каракачанска жилка дето е много опасна

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    Мойта приятелка е супер сладка, мн чаровна има мн готин характер и страшно мн си я обичкам

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Голям фен
    Ami toi e krasiv, charoven, po harakter e malko myrzeliv i vypreki tova mnogo gotin. abe napravo nqma greshka

Има ли значение какъв е щом го обичкам!!! Ама е най-якият човек на планетата,няма да ви га описвам,за да не вземе някой да се влюби и после какво ще правя?!

Цитирай Първоначално написано от peps_from_mars
    и аз нямам...но както казват в една реклама ".....и това ли е най-важното...?"

hubava reklama i az sym q gledal \/ ....
    a po temata, moita pliushka e super
    Не е важно да си пръв, важното е да си единствен

Мил, забавен, сладур , добур по душа ... Но има ли нещо по важно от това че го обичам . Какъвто и да е аз пак ще сам до него защото го обичм ест

С мене си , но запомни
    утре ти ме забрави !

Време е да си признаеш ,
    колко силно ме желаеш.

Guest
    tapa tema.estestveno 4e vseki 6te napi6e samo nai hubavoto za gadjeto si.

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Красив,Висок,Умен,топли кафяви очи и кестенява коса,очарователен,прекрасе н......мали колко много мога да изброявам . Страшно забавен, но и отговорен. Той е най-невероятния и мил човек, който познавам. Никога не би направил нещо, с което да ме нарани. Знам, че винаги мога да разчитам на него. С една дума, момче мечта.

Ami krasiv,visok e 1 i 68 s 4erna kosa,mil e,umen i mnogo si go obi4kam
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Град
    Пловдив
    моя си е голяма шматка,ама много си го обичкам

Супер фен
    Град
    Bourgas
    среден на ръст със тъмно руса коса със пъстри о4и характера му е супер як мн си допадаме баскетболист4е е
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Среден на ръст,тъмна коса,тъмни големи очи.Красив с две думи.Интелигентен,прекрасе н...Обичам го! Има разбира се и недостатъци,но без тях едва ли ще мога да го обичам ,както сега съм луда по него
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Висок, слаб с нос хубави очи и лапешко, нежно изражение .
    Мързелив, природоинтелигентен, остроумен, мил, когато трябва груб и "кон с капаци" ... Простотията му е величествена с това и ме плени

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Има ли значение какъв е щом го обичкам!!! Ама е най-якият човек на планетата,няма да ви га описвам,за да не вземе някой да се влюби и после какво ще правя?!
    Хаха ...и аз тва казвам...

Град
    The Hell
    ми тя е просто страхотна много мила и нежна, леко откачена от време на време но в добрият смисъл аз затова си я обичам също много обичам къдравата и коса с руси кичури абе цялата изглежда супер въпреки че постоянно казва че не е вярно ама стига толкова че иначе има да си пиша цял ден
    Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.

Град
    in the sky next to 7th cloud
    ami toi e visok krasiv slad1k mn obi4am kogato se usmihne ima mn sladki tr1p4inki mn e inteligenten i zabaven ponqkoga e malko stra6en i malko lud no az mn si go obi4am ama mn
    Лудите движат света.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си