ХАУХАУХАУ почвам нова серийка от коментарчета
Та по темата.. Начи:
Висок- 169 см, Очи - зелени (до пъстри), Коса - Светло кестенява, Тяло - Ми не е клиощав, нито е едър, нито прекалено мускулест, АЕ ПЕРФЕКТНОТО ТЯЛО ( ) /Все пак тренира ПК / , Дрехи - Смъкнато ( само маркови са му дрехите да го е*а), Кецки - С една розова и една лилава връзка ; Мрази косми ( но не си обезкосмява краката.. не му е необходимо / ; На външен вид му давам - 10!!!
За него... Свири на пиано ( ), Не обича побоища, Върши простотийки /много простотиики/ ( веднъж влязохме в пързалката на MacDonald's и едва не я потрошихме / , Слуша от ПЪНК до чалга (4алга СЪКС), Пие водка "Бяла мечка", Има мн фр както момчета така и момичета и... Ми нз нямаше кво да прая та реших да го опиша
П.П. ОБИЧАМ ГООО... Въпреки че не е идеален... И че не съм сигурна в неговите чувства
П.П.2 Ама чак пък да съм влюбена...
Леко закръглена, говори на меко, има мустаци, често произнася звуци като "ъу"; "аъ" и казва "уау", с косми е по-краката и винаги се гушва нежно в мен преди да си заспинкаме вечер пред телевизора
Ами ние скъсахме онзи ден, но все пак ще го опиша...Малко по-висок от мен, светло кестенява коса, с невероятно сини очи. Адски забавен и мил, невероятен в измислянето на простотии ( ) и доста умен за възрастта си. Радвам се, че си останахме приятели...