.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Guest
    Проблема е,че се чувствам гадно...На 16 и все едно ми има нещо,савсем нормални неща за хора на моята възраст не ми вървят...Ня мога да си намяря компания макар,че не сам затворен и си имам приятели,но не мога да намеря компания,с която да ходя някаде.Не мога да си намеря приателка макар и да не сам грозен...Аве не ми варви и до сега май нищо хубаво не ми се е случило.Нямал сам момиче до мен.Нямам приятели,които да разчитам(сегашните ми са само да отида на кино примерно защото ги знам кви са и че не мога да им имам доверие...).В училище класа ми е абсолиутно разидинен, на принципа всеки за себе си сме и тн.Много хора просто естествено за тях да имат всичко това и не са полагали кой знае какви усилия,а аз колкото и да се мъча не сатава .Излизам често,ходя на тренировки но някак си не става.С моя късмет си гурно никога няма да се оправя.А и като се замисля колко много сам изпуснал и какво ми предстои да изпусна ми става лошо...

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Не си изпуснал много.Ясно-като си нямал приятелка не можеш да се целуваш,примерно.Еми, и аз не мога пък съм на 15,ОБАЧЕ казват че не било трудно...Какво друго може да си изпуснал...Секс ли?Та те тия откачалки,които го правят по на 11-13 те нещо не са в ред.Може ли човек да изпита някакво удовлетворение от акта на тази възраст??? Още не се е излюпило,тръгнало да се секса...Това е друга тема,де! В дискотеките не става нищо особено,за което да си струва да съжаляваш и да си мислиш,че си изостанал.Обикновено младежите пият или пушат цигарки,примерно Paramaunt дето са си събирали джобните от цялата седмица,за да си ги купят,да се фукат.Нищо особено ти казвам.Два пъти да отидеш и ще наваксаш цялото тяхно стоене...
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Мал аз сам на по-разли4но дередже.Имам по-разли4ни интереси от другите падам си по по разли4на музика и тн.Ма не мога да си намеря компания по интереси :P .Вси4ки в кв-то ми слушат мм да 4алга...А клаът ми не мога да ги навия 1 кафе да отидем големи са мързели .Та ако може да ме упътите как мога да се сабера с хора,с които ще се 4увствам в свои води ще сам ви много благодарен :P .

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Ами не казваш какви са ти точно интересите,но ако например обичаш да четеш и искаш да се събереш с хора , които също обичат да четат,то такива можеш да намериш единствено в библиотеката.Така е и с другите неща...
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Guest
    Не просто харесвм друг стилл музика,изкам да ходя някуде разли4но от АМОР И ДОБАЛ(там квот) беше ма нали се сещаш в кв пално с 4алгар4ета и смъкнати нямам голям избор .

Това последното бях аз .

Guest
    Проблемът ми е може би ниското самочувствие...Макар и да няма причина страдам от тази "болест" от малък съм така.И това ми попречи да се сприателя с хората...Сега на 16 е много трудно.Не можеш просто да отидеш някуде и да кажеш "Здарсти аз сам еди-койси приятно ми е".Колко много сам изпуснал и колко ще изпусна...Най-лошото е,че нямам приятели,с които да споделям и излизам а това ме подтиска още повече.А това мое самочувствие не знам на какво се дължи...Нито сам по-глупав от другите нито сам грозен нито нищо,има къде къде по-тъпи и грозни хора,които си имат самочувствие.Като малък бях отворено дете,но след 14 си година неще ми превъртя спрях да излизам,почнах да се срамувам от себе си и да се затварям...Казват,че е от пубертета,но не знам.Не знам какво да правя но положението вече е катастрофално...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си