Защо не мога да бъда нормален?Имам 5-6 френда,но не сам ходил на купони,ходя само на кино или да цъкаме футбол и тва е.Никой до сега не ме е кани на купони,не сам ходил никъде и сам сам сами4ак,а всите ми приятели си намериха компания и вече сам самичък.Излизам редовно,спортувам и тн.Но не мога да си намеря голяма компания.Това,което ми направи впечатление,е че секи е някъв или чалгар или метъл,или незнам си какво...На 16 сам а до сега и на 1 купон не сам ходил камо ли на диско.А не сам затворен излизам си ма само на кино и да играем фотбол в квартала.Треа ли и аз да стана некав за да ме канят хората?Дорите ми приятели са ми малко 4-5,но си излизаме насам натам.Защо не мога да сам като всички останали?Писна ми да гледам как другите се забавляват,а аз нищо не правя,вече си мисля,че нещо ми има,а и не мога просто еи така да се запозная с хора от улицата не сме на 6-7 вече всеки се дърпа...Писна ми и аз изкам да поживея малко.Да си имам приятелка.Трябва ли д асам позиор,за да си имам готини приятели?