- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов от разстояние
Спред вас възможно ли е двама човек а които никога не са се виждали да се обичат..и секви такива....деазнам аз немога да си обясня... много много![]()
![]()
п.п:сори ако ма такава тема![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
По-скоро има много силно привличане.Не е любов,защото външността,колкото и да не е важна,тя играе голяма роля в избирането на гадже.Чата и други такива съвремени...услуги,са както забоавни,така и леко опасни.Пише ти някой,харесва ти начина му на изразяване,на мислене,вкарваш си в главата разни филми по-романтични и от "Титаник", и накрая като се видите,1 месец след това сънуваш кошмари...
Подкрепям Интернет връзки , в които се знае кой на какво прилича още в самото начало.Останалото е загуба на време в повечето случаи.
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Мойта най-дълга връзка е била от разртояние. ХахХАХахХА Много се гордея с нея. Всичко е възможно на този свят![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Не мисля, че е възможно, когато двама души не са се виждали да се обичат.За да обичаш някой ти трябва да го познаваш по характер, не е е достатъчно само външността, а ти така няма как да го опознаеш.С единия чат не става...
ъм...сори не съм я видяла...Първоначално написано от linkin_park_fenka
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
да, възможно е.... на мен ми се е случвало веднъж ... влюбих се в човек, който живееше на 500 км от мен .... и разстоянието тогава не ме интересуваше ....
Сега обаче като погледна отстрани си се чудя на акъла .... и честно казано не вярвам във връзки от разстояние, защото не са достатъчно устойчиви ....
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
В този необикновен свят всичко е възможно...
Мда.. дори в момента..300км. Но си заслужава. Той принца, който толкова много съм търсила, а аз принцесата и бля бля бля. За мен разстоянието не е твърде голямо, защото ако толкова не издържам без него все някоя събота или неделя ще мога да го видя, но все пак е малко гадно..
Не мисля че е възможно! Просто за да се влюбиш, наистина е важен характера, но без да си виждал някой едва ли!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Такова нещо нема .... може да има харесване и привличане и може би лекааааа любов но истинска едвали .... щом неможе да прегърнеш човека и да го погледнеш в очите с твоите две влажни очи нема да се получи нищо .... без това е невъзможно![]()
az imah takava vruzka ot razstoqnie i tq prerastna v golqma liuvob i ne sujalqvam za tova![]()
А защо неее !http://www.lovepostcards.net/288100)))))))))))))))
Strength thru Oi!
Първоначално написано от linkin_park_fenka
Има такава тема с доста инфо в нея![]()
И стига с толкова много на брой еднакви теми![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love