- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обобщение на връзките от разстояние!
Пускам тази тема по случаи многото теми които се насъбраха:
Любовта от разстояние
Омръзна ми да се пускат еднакви теми с въпроси от сорта на "Обичам го но живея в друг град.Ще провърви ли връзката ни?"
Тук ще постна отговори на потребители и мои мнения.
Ще пускам постове само на кирилица.
Първоначално написано от anito.sl
Първоначално написано от bawdy talk
Първоначално написано от koalka
Първоначално написано от awanturistkata{P}
Първоначално написано от miloto_girl-4e
Първоначално написано от Juicy_Lucy
Първоначално написано от POLA^_^
Първоначално написано от valantain_love
Първоначално написано от LGPz
Първоначално написано от Nightmare
Първоначално написано от nasty_f
Първоначално написано от Aleandra
Първоначално написано от Axxxel
Първоначално написано от priti_kiti
Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Първоначално написано от He3HauKa
Първоначално написано от valantain_love
Първоначално написано от emociika:)
Първоначално написано от BrokenHeart
Първоначално написано от Kate
Май повече съм против,ама какво значи за и против в крайна сметка любовта не пита[/b]
Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
Първоначално написано от Krem4eto
Първоначално написано от ^^DeAtH_ToUcH^^
Първоначално написано от ^^kotenceto^^
Първоначално написано от sunny_girl16
Първоначално написано от Myrcheto
Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
Първоначално написано от Jamalska
Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Първоначално написано от {Sweet_Dreams}
Първоначално написано от ^^kotenceto^^
Първоначално написано от missito_
Първоначално написано от p4elata_brumze
Първоначално написано от Just_One_Girl
Първоначално написано от _Nightmare_
Първоначално написано от midnight...
Първоначално написано от B1as3d
Първоначално написано от ExTr3m3_GiRL
Първоначално написано от LP_girl_14
Първоначално написано от бойна кокошка
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Първоначално написано от Анонимко
съжалявам ако темата се повтаряне ме бийте много плс
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Първоначално написано от Pti4i grip
Аз си имам занимание и точно за това пускам тази тема.За да не се повтарят 10000 еднакви
![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
ммм...предлагам темата да се направи важна!
AMAN!
Да, темата наистина обобщава за тези връзки от разстояние, защото се пускат доста често такива теми!
и аз и азПървоначално написано от LaPeNcEto0o
![]()
Много добра тема. И аз съм на мнение да се направи важна, защото ще се спестят още много подобни теми.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
=D> =D> =D>Първоначално написано от Aleandra
Ето още малко:
Първоначално написано от [UN
Първоначално написано от LP_girl_14
Първоначално написано от p4elata_brumze
Първоначално написано от ^Adrenalinka^
![]()
Seriozno, vzemi izlizai pove4e, qvno ima6 nujda!
Я престанете с глупавите коментари.Кат нямате кво да казвате,не се опитвайте да бъдете оригинални.Темата съм я направила за помощ на теен-овете,а не да ме критикуват.Модоветв ако преценят ще я направят важнаПървоначално написано от Анонимко
![]()
А ето и моето мнение:
Според мен такава връзка може да се поддържа с много търпение и любов.Трябва също и страшно много доверие от страна и на двамата.Ако не може да го постигнете по-добре не започвайте такава връзка.Хубаво е ако решите да поддътржате "далечна любов" да си чатите по скайп,да си пишете смс-и,да си говорите по телефона и т.н.Въпреки че си е съвсем друго на живо.Ако градовете ви са по-наблизо и може да ходите при него/нея ще се виждате по-често-2/3 пъти в седмицата.Успех на всички и доверието му е майката.![]()
Много хубава тема миличка и браво!
2 т. от правилника. Бан на профил
И все пак излизай повечко... да си правиш труда да "трупаш престиж" в интернет форум... да не си забравила какво представлява слънчевата светлина или как се казва онова синьото горе?Първоначално написано от linkin_park_fenka
Tova ne e liubov..Spored men vruzkata 6te e kratka..Rastoqnieto e golqm problem![]()
![]()
![]()
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
spored men vruzka ot rastoqnie moje da imatfa si e moe mnenie priqtelq mi e dale4 az sum ot plovdiv a toi ot nesebar ama vupreki tova durjim super mnogo edin na drug
taaa ne govorete prostytii ot roda na"tova ne e vuzmojno"6otu az sum primer 4e moje da ime...verno e ne se vijdame mnogo 4esto koi kogato moje hodi puk jivot i zdrave moje edin den da ste v edin grad
![]()
Първоначално написано от LaPeNcEto0o
В момента имам такава връзка. С проятеля ми не се виждаме 5 дни, а сме заедно само 2.И така всяка седмица. Трябва да кажа, че чак когато постоиш далеч от някого разбираш дали наиистина имаш нужда от него, за да е денят ти щастлив, дали наистина го обичаш или ти е все едно дали е до теб или го няма. Научаваш се да се радваш на малкото и истински да цениш това, което ти дават. Така че, бих казала, че това може само да спомогне за една връзка.