- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- imame li sila da pro6tavame
Как мислите, способни ли сме да прощаваме ... ама истински ... и да забравяме. Мислите ли, че можете да преглътнете гордостта си и нараненото си самолюбие и да продължите напред? в името на любовта .... или понякога и тя не може да заличи раните в сърцето ви?!
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Мога...
не 1 съм го правила.Забравяла съм убидите,огорчението,крясъц ите ..всичко! Ама аз съм си такава - 1во слагам този който обичам.И не се отказвам.Винаги вярвам че доброто 1 вид в другия ще се пробуди и ще осъзнае..
И сега го правя с 1 човек...който много обичам..а той вече сякаш ме мрази...
И нямам намерение да се откажа.
Раните в сърцето се забравят..болката остава,но ако имаш искренни чувства към другия те са по-силни и не ти позволяват да паднеш напълно духом. "хубавите спомени никой не може да ми ги открадне или да ми забрани да ги помня" това е моята максима.
2 т. от правилника. Бан на профил
Ако имаш желание-прощаваш.Ако нямаш такова-се оправдаваш.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Може разбира се. Даже би трябвало всички да се научат да го правят![]()
Да, прощавала съм, както и приятелят ми е прощавал.Трябва човек да може да прощава, все пак в любовта и в една връзка трябва да се правят компромиси.
Винаги съм прощавала...може да иглеждам смешна,но за човека който обичам всичко бих направила![]()
Можем да прощаваме! Можем да се нараняваме заради любовта. Но понякога искаме да простим, но ако човека до нас силно ни е наранил, не можем наистина да му вярваме и нищо не е като преди. Та на теория винаги можеш да простиш. Но зависи какво са ти причинили, за да знаеш дали пак можеш наисина да се довериш на този човек и дали няма да те нарани отново. А и друго за прощаването.. някой хора прощават много по-лесно, но други не могат. Но все пак никой нищо не забравя!
Ако искаш да се почувстваш богат, просто преброй всички свои неща, които не си купил с пари.
Прощавам, но не забравям, което от своя страна не е истинска прошка, но го правя, защото държа и обичам този човек и искам да бъда с него... Правя го заради него, заради себе си и заради НАС...
Прощавам,но не забравям... Знам,че може да не е точно прошка,но явно ми е трудно да забеавям грешките.Може би е защото аз самата изисквам от себе си много и очаквам от другия(независимо дали приятел или нещо повече) същото.
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
Незная, мисля че не мога да простя истински...Ако ме е излъгал примерно, мога да си затворя очите естествено, но никога повече не бих имала същото доверие.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
ХаХ взе ми думите от устатаПървоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
![]()
Някои рани не могат никога да бъдат заличени...! Дори заради любовта, не може да потъпкваш себе си! Ако е така значи не си струва! Ако сам се тъпчеш - всички ще го правятПървоначално написано от slan4evo_momi4e
сам си прави изводите...
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Ами аз съм способен да простя на жената която обичам, готов съм на ВСИЧКО за нашата любов, на ВСИЧКО особено за теб мое Слънчево Момиче
Дано тая тема е продиктувано по скоро от любопитство отколкото че аз съм напртавил непростима грешка
ОБИЧАМ ТЕ !!! ОБИЧАМ ТЕ !!! ОБИЧАМ ТЕ !!! ОБИЧАМ ТЕ !!! ОБИЧАМ ТЕ !!!
Чухте ли ... ?? Обичам Я ! Няма по страхотна от Нея !! Никога не е имало друг човек който да ме кара толкова силно да усещам че Живея .... Обичам Я !!!
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Мога да простя някоя несъзнателна грешка, мога да направя много компромиси, но има неща, които никога не бих простила. Предполагам, че при една силна любов като моята, ако приятелят ми нарани по някакъв начин, било физически или чрез изневяра бих се замислила да простя, но не бих го направила. Знам, че всеки човек прави грешки, но понякога те са непоправими. Простиш ли веднъж, винаги ще има втори път.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ami az pro6tavam,i si imam edno na ym ako e specialno za 4ovek,tva oba4e izob6to ne me izmy4vam-da go pomnq i t.n.,mai 4e na men izob6to ne mi puka,puk i pro6tava6 za6toto i ti po-nqkakyv na4in si svalq6 bremeto ot ramenete.
Ами да щом съм го правил. Но всичко зависи от обстоятелствата.
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
не си ти прочината мило мое .... тази тема беше просто чисто любопитство ... исках да видя дали хората са способни наистина да простят и а забравят .... а не дали аз мога да ти простя за нещо ... защото просто няма за какво .... Обичам те мило мое .... повече от всичко на този свят ... и ако някога имам проблем с теб, повярвай, няма да търся решението му в този форум .... защото тук не му е мястото ...Първоначално написано от DarkAngelOfHope
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Има и то голяма сила единствено тогава когато ОБИЧАШ лично аз съм прощавала..и то не заради др а заради тва ,че обичам въпросния човек и то не 1пътаз несъм от хората който мразят напротив забравям вс лошо и помня само хубавите неща
Зависи какво.
Някои неща мога и да простя, но не напълно... някои НЕ...!
Но и да простя и да не... НИКОГА не забравям...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ами не мога да кажа че прощавам просто ей така..трудно е за всеки,но ако пък няма компромиси докъде щяхме да стигнем..всички да сме скарани,да не си говорим.Но дори да простиш винаги си спомняш че са те наранили,че си страдал и както казват времето лекува,но не заличава всички рани..
Когато обичаш някого ставаш зависим от него, дори и да греши, да те наранява, да заслужава да го мразиш, ти си го обичаш повече от всичко и си способен да простиш и най-непростимото. Но има неща, които се прощават, но оставят трайни следи - изневярата, недоверието.. но с едно съм съгласна както вече казаха обичаш ли - прощаваш, но не забравяш. Не обичаш ли - не прощаваш, а после лесно забравяш..
Признавам си.. нямам сила да прощавам;( опитвала съм,но вече нещата не са както преди."Счупената ваза дори и да я залепиш няма да бъде същата"...
Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:
Преди си мислех, че не бих простила доста неща:примерно приятелят ми да ме засегне с нещо, да ме обиди.Но осъзнах, че чувствата надделяват при всяко положение.Който обича-прощава.
Относно изневяра...просто ще отвърна със същото и пак бих простила, но ще знам, че вече сме квит.