.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: bqsna sam mu

Guest

bqsna sam mu

zna4i imam si priqtel
    v4era maika mi mi kaza 4e v edna videoteka do nas tarsili rabotnik i az vika dobre 6te provera za kvo stava vapros moje pyk da me zemat
    i az mu go kazah tva na nikolai i toi posle vika aaaa i az 6te ida da provera moje pyk da me zemat a na mego parite mu trqqli da si zeme nov komp a na men za mn po vajni ne6ta ot komp
    kato se ima vpredvid 4e jiveq sama s maika mi i teq pari 6te mi svar6at po dobra trabota ot ako sa pri nego
    i sno6ti kat mi go kaza tva naprao poludqh ama ni6to ne mu kazah 6toto da ne mi se rasardi
    se pak tva ne6to na men maika mi mi go ekazala i stava dyma za men i az mu spodelih 4e 6te ida da pitam i toi kaza 4e i toi 6te pita za nego
    kajete mi sq ne e li typo

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Не се пали за толкова малки неща.Просто седни и му обясни,че на теб ще са ти по нужни парите.Ако той наистина те обича ще те разбере и няма да имате проблеми.
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

дса

Определено е доста тъпо от негова страна и по този начин и самата ситуация става доста тъпа и неудобна.Според мен му споделяй директно какво мислиш.По заобиколния начин му намекни че тряа да си намериш работа щото си закъсала и т.н.т и по този начин може да се стигне до някакъв консенсус или просто да ти помогне да си намериш друга работа.Успех

слушайте радиото ми ----> http://ibizaradio.tk/

Мега фен Аватара на koalka
    Виж, ако има място и за двамата ще е супер, така ще минава бързо времето и ще ви е приятно да работите заедно.Но ако той иска да ти вземе мястото просто му кажи, че ти трябват тези пари и наистина имаш нужда от тях.Не му мълчи.

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Ти си ебати и кухата лейка.... Ще се скараш с приятеля си заради некфа си тъпа работа... О боже.... Какво ли няма на този свят... Като че ли само там има работа..... Пффффф вие само се чудите как да си навличате проблеми..... УЖАЗЗЗЗЗ
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Guest
    Цитирай Първоначално написано от KisskilleRcHe
    Ти си ебати и кухата лейка.... Ще се скараш с приятеля си заради некфа си тъпа работа... О боже.... Какво ли няма на този свят... Като че ли само там има работа..... Пффффф вие само се чудите как да си навличате проблеми..... УЖАЗЗЗЗЗ

A TI SI EBASI PROSTIQ PI4 TI SI EDNO TAPO LAPENCE KOETO NE RAZBITRA OT NI6TO
    I TI AKO JIVEE6
    SAMO S MAIKA SI I TI 6TE SI R\TARSI6 RABOTA I AKO NAMERI6 NQKADE I TE ODOBRAT NO NA TVOITO MQSTO DOIDE NQKAF OLIGOFREN I TO 6TE POLUDEE6 MAIKA TI DEIBAAA I TYPIQ KO4444444444

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от KisskilleRcHe

A TI SI EBASI PROSTIQ PI4 TI SI EDNO TAPO LAPENCE KOETO NE RAZBITRA OT NI6TO
    I TI AKO JIVEE6
    SAMO S MAIKA SI I TI 6TE SI R\TARSI6 RABOTA I AKO NAMERI6 NQKADE I TE ODOBRAT NO NA TVOITO MQSTO DOIDE NQKAF OLIGOFREN I TO 6TE POLUDEE6 MAIKA TI DEIBAAA I TYPIQ KO4444444444
    DA NASITINA SYM PRAVA A TI GRESHISH I AZ SYM MN PO UMNA OT TEBE I MN PO-NORMALNA AAAAAAA SHTE POLUDEQ NE MOGA POVECHEE A A A AAA AAUUUUAUUAUAUAUAUAUA U

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си