.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

Moderated:Той си мисли, че не изпитвам нищо към него...

всичко се случи, аз тръгнах с едно момче към което не изпитвах никакви чувства в един момент се влубих в него или поне така си мисля, още сме заедно и си мисля, че тои си мисли че не изпитвам нищо към него.Излизали сме само веднъж,тогава си мислех че ще излезем само двамата(се пак ...) тои доиде с негов приятел и аз се чувствах много тупо беше ми супер неодобно, постояно мълчах и после му казах че ми беше много тъпо тои мисля че ме разбра и на скоро се бяхме разбрали да излезем само двамата тои каза че нямало да е хубаво само двамата кво сме штели да праими двамата. Как да му покажа или кажа какво изпитвам към него ??? PLS помогнете ми

Moderated by koalka
    т.7 от Правилника!

Град
    Пловдив
    ем хващаш го под рачичка и отивате само двамата на кафе...дръж се мило по кажи му че се интересуваш от него а/у

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    За кое да ти помогнем ..
    всичко зависи само и само от теб.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    За кое да ти помогнем ..
    АхАм..много точно казано..

Мега фен Аватара на koalka
    Ами покажи му го с действия.

Guest
    toi skusa s men kak da si go vurna otnovo

Re: Moderated:Той си мисли, че не изпитвам нищо към него...

ами като не иска да сте насаме..и не ще да ти вярва кажи му го пред приятелите му и такаа ще го обедиш...и да не ти пука..или да те е срам...или пиши му смс не знАМ измисли нещо

in__love

mi prati mu edin sms i s nego mu obqsni kvo izpitva6 6ot i az taka sum pravila i e mnogo po lesno a i toi ako naistina te obi4a bi trqbvalo da iska da ste samo dvamata ili moje bi ve4e se e ot4aql i si misli 4e ti ne go obi4a6 i moje bi neiska neudobni vaprosi ili moje bi misli 4e toi e izgubil 4uvstvata si k1m teb i ve4e ne iska da ste nasame zaedno.?.!
    Ne Se VlUbVaI v KoSiTe-tE pObElQvAt.Ne Se VlUbVaI v O4ItE-tE lUjAt.Ne Se VlUbVaI v lIcEtO-tO sAmO pRiVlI4A.vLuBvAi Se V sUrCeTo-SaMo To ObI4A! PlA4i TiHo,SmEi sE ViSoKo,LuBi SiLnO i OtMu6tAvAi JESTOKO !!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Zaedno ste?A toi tvardi 4e nqma kakvo da pravite dvamata?Toi mai si misli 4e ne hodite?!?!?
    Q se izqsnete dali hodite ili ne,za6toto tva koeto stava e samo priqtelstvo.....

Голям фен
    Град
    Варна
    И аз като бях на 10 не исках да излизам с лапетата на 8-9 години щото няма какво да прая с тях

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ~Candy~
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    За кое да ти помогнем ..
    АхАм..много точно казано..
    Да,и аз подкрепям.
    Ама тоя приятеля ти е мн сбъркан-съжалявам,че го казвам...Как може да не иска да излезнете само двамата.Та вие,ако почнете секс да правите ще викате приятели да ви гледат,или да се включват?!?!На колко сте.......
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си