- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Той си мисли, че не изпитвам нищо към него...
всичко се случи, аз тръгнах с едно момче към което не изпитвах никакви чувства в един момент се влубих в него или поне така си мисля, още сме заедно и си мисля, че тои си мисли че не изпитвам нищо към него.Излизали сме само веднъж,тогава си мислех че ще излезем само двамата(се пак ...) тои доиде с негов приятел и аз се чувствах много тупо беше ми супер неодобно, постояно мълчах и после му казах че ми беше много тъпо тои мисля че ме разбра и на скоро се бяхме разбрали да излезем само двамата тои каза че нямало да е хубаво само двамата кво сме штели да праими двамата. Как да му покажа или кажа какво изпитвам към него ??? PLS помогнете ми
Moderated by koalka
т.7 от Правилника!
ем хващаш го под рачичка и отивате само двамата на кафе...дръж се мило по кажи му че се интересуваш от него а/у
АхАм..много точно казано..Първоначално написано от ThePainIsReaL
toi skusa s men kak da si go vurna otnovo![]()
![]()
![]()
ами като не иска да сте насаме..и не ще да ти вярва кажи му го пред приятелите му и такаа ще го обедиш...и да не ти пука..или да те е срам...или пиши му смс не знАМ измисли нещо
mi prati mu edin sms i s nego mu obqsni kvo izpitva6 6ot i az taka sum pravila i e mnogo po lesno a i toi ako naistina te obi4a bi trqbvalo da iska da ste samo dvamata ili moje bi ve4e se e ot4aql i si misli 4e ti ne go obi4a6 i moje bi neiska neudobni vaprosi ili moje bi misli 4e toi e izgubil 4uvstvata si k1m teb i ve4e ne iska da ste nasame zaedno.?.!
Ne Se VlUbVaI v KoSiTe-tE pObElQvAt.Ne Se VlUbVaI v O4ItE-tE lUjAt.Ne Se VlUbVaI v lIcEtO-tO sAmO pRiVlI4A.vLuBvAi Se V sUrCeTo-SaMo To ObI4A! PlA4i TiHo,SmEi sE ViSoKo,LuBi SiLnO i OtMu6tAvAi JESTOKO !!!
Zaedno ste?A toi tvardi 4e nqma kakvo da pravite dvamata?Toi mai si misli 4e ne hodite?!?!?
Q se izqsnete dali hodite ili ne,za6toto tva koeto stava e samo priqtelstvo.....
И аз като бях на 10 не исках да излизам с лапетата на 8-9 години щото няма какво да прая с тях
Да,и аз подкрепям.Първоначално написано от ~Candy~
Ама тоя приятеля ти е мн сбъркан-съжалявам,че го казвам...Как може да не иска да излезнете само двамата.Та вие,ако почнете секс да правите ще викате приятели да ви гледат,или да се включват?!?!На колко сте.......
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!