- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- До момичетата... ;)
Искам да ви питам едно нещо, но първо ето каква е ситуацията. Седя си аз до едно момиче, не се познаваме, тя през повечето време постоянно си играеше с косата си :P Миналия път не седеше до мен и не правеше нищо подобно. Въпроса ми е означава ли нещо това с косата и защо го правите![]()
По принцип тука трябва да сложа някаква велика мисъл или нещо което много ме кефи?
Не, аз просто ще напиша това ^^
xixi Syblaznqva te :P
Според мен не значи нищо
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Означава. Типично поведение на жена, която иска да привлече вниманието на мъж, това е вид флирт.
Ако проявяваш интерес по въпроса, пиши ми на лични, ще ти кажа повече.
Може да означава много неща, но главно флиртува с теб и иска да привлече вниманието ти...![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
i az taka mislq
РаЗлИчНа сЪм... нЕ чЕ сЪм БаНаЛнА! ИдЕаЛнА сЪм... нЕЕ чЕ сЪм НаХаЛнА! НеМоЖеШ дА Ме ИмАш... нЕ чЕ сЕ НаДуВаМ! оТ вСиЧкИ жЕнИ кОиТо НаЙ-МнОГо иСкАш-нАй МнОгО сТрУвАм!]
Може просто да се пощи - нищо не се знае...![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
зависи, ако пак като седне до теб го прави значи иска да ти по/каже нещо.ако ли не може просто да го е правила без да се замисля или пък да е била нервна, знам ли...![]()
няма любов
Хахах Сваляне с коса![]()
И Моито мнение е че не значи нищо![]()
Zavisi ot mn ne6ta.Ako primerno e nervna v momenta moje da si vurti kosata(az go pravq kato sum nervna) a drugiq variant e da se opitva da ti privle4e vnimanieto![]()
1.Може да иска да ти привлече вниманието
2.Може просто да си играй с косата и нищо повече
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Първоначално написано от Anf3tamin4o
axa
i az taka mislq.. az go pravq moje da se kaje postoqnno .. kato losh navik mi e i vse mi se karat ama ne moga da otviknaПървоначално написано от Lorraine
drazni me i tova si e...
![]()
![]()
![]()
Хаха ами зависи..аз обожавам да си играя с косата си. Незнам като навик ми е и го правя насякъде и пред всеки. От друга страна пък, ако тя те харесва наистина може да кокетничи..ами пробвай се. От опит глава не боли.![]()
иска да я целунеш
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Може би има въжки![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
при някой момичета това е въпрос на навик; при други - начин за привличане на вниманието
[b]Напълно е възможно да е искала да ти привлече вниманието.![]()
moje prosto da e nqkakaf tik...hah..vie pyk s tfa flirtuvane...po skoro flirtuva ako si igrae s kopchetata na bluskata![]()
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
ИГРАЕ!Първоначално написано от Lorraine
ВЪШКИПървоначално написано от Kianna