- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kak da ....
Ima li nachin da si mahna boqta ot kosata v smisal slagah si cherveni kichuri i sega veche ne gi iskam ima li nachin da gi mahna s neshto i s kakvo i kak?za da si mi stane pak predishniq cvqt???????
...is just too little too late...
Чакаш, докато порасне, и режеш боядисаното.
или боядисваш цялата коса в цвят, близък до естествения ти
съгласна съмПървоначално написано от `Death`Whore`
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Пак ще се получат кичури, но ще са различни и може да ти харесатПървоначално написано от mila_pila
![]()
Иди на фризиор да ти нанесе слой определен клем на косата, така се отстранява боята ( разтваря се и отпада ) но става само при потъмнена коса, в смисъл при изрусените не става с тези ампули. Цената ако те интересува е около 15- 25 лв. мисля, поне в моя град е 17...![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Всяко нещо, което маха боя от косата, я скапва безумно много.
За това си има подхранващи препарати, а и зависи при какъв фризиор отидеш и как ще ти третира косата...![]()
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Дори да я подхраниш, пак няма да стане такава, каквато е била преди третирането.
Де дазнам, на моя съученичка, която си махна по този начин червената боя и стана дори по- добре от преди...![]()
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Ами не могдобре сжа че косата ми е тетирана даже си е много добре само жеднъж съм и слагала кичури и то не точно кичури а е малко червена боя в краищата но просто не искам да я режа защото много бавно ми расте защото е къдрава иначе цветът ми опушен орех (а бях руса)но не искам да я третирам ше чакам да израсте!Благодаря за отговорите!
...is just too little too late...