- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- пяна за коса- използване
днес си купих пяна за коса обаче незнам как се използва някои ще ми обясни ли? също искам да ви попитам дали е нормално пяната да издава такъв звук подобно на газирана напитка по време на отваряна)6те има ли същата фиксация като гела и ваксата, ще мога ли да постигна т.нар "мокар ефект"
зависи какво искаш да направиш с тази пяна да си начупиш косата иили да си я оставяш нормална или просто да я оформиш.може да се слага на мокра коса и да се оформя прическата със сешоар
може и на суха...обаче много зависи от това какво точно искаш да постигнеш и дали ти е къдрава или права косата
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
Ми то зависи какво искаш да направиш.
мда нормално е .. такъв е звука![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Много съм доволна от пяните на Wella, препорачвам ти ги. И на мокра и по-скоро леко влажна коса се постига най-добър ефектПървоначално написано от My_Infernal_Majesty
![]()
![]()
abe ti buzika6 li se 4e ne zn kak da q izpolzva6.to za taiva kat tebe mai pi6e na paket4etata s qdki :na4in na upotreba -otvorete paket4eto, izq6te qdkite;vnimanie:moje da sudurja sledi ot qdki ...tctctc az se 4udq 6to go pi6at ama eto 4e imalo i takiva hora,na koito im trqbva
ми може и на влажна може и на сухаПървоначално написано от My_Infernal_Majesty
аз сега имам на "fara" и съм доволна![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Дамм и аз така- Wella Ultrastrong си вземи :PПървоначално написано от kaka_lara
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!