- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- След даскало??
Почивам си малко в нас и отивам на работа.
когато съм първа смяна след даскало на кафе,и после лягам да спия,вечерта може и да излеза ако ли не цяла вечер пред пс-то.
когато съм втора смяна,прибирам се и си почивам може да излеза но може и вкъщи да си седя.различно
Вярваи в себеси,защото ти можеш всичко,це ни се ти превъзхождаш другите,не се даваи защото малко хора те заслужават,възползваи се от касотата си,зящото можеш да притежаваш много хора с много неща!
Sled daskalo s edna fr se razhojdame i si lafime ,a sled kato se pribera qm gledam TV ,posle sedq na kompa,sled tva u4a i posle izlizam![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Еми зависи... отивам на кафе със съучниците ми и после обикалям някъде или просто си се прибирам и после излизам някъде навън..![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Хъх, понеделник и сряда сутринта на английски, след английския на кафе с който хвана, следобед на даскало. Вторник и четвъртък спя до 11, ставам, мотая се както винаги безцелно из нас и тръгвам на даскало. Петък- сутринта ми се налага с голямо нежелание да стана отново рано и пак по пейки, кафенета, кръчмички, на гости или просто по улиците. Следобед- даскало. Общо взето е това...![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Или на урок или на кафе
stoq navun ili v nqkoe kafe
Прогрмата ми е една и съща всеки ден:
След дасакло-централно в нас,щото много мразя точно след училище да ходя по кафета,по магазини и прочие.Сядам на компютъра да видя някой писал ли е в скайп.Сядам да си напиша домашните,но не си уча уроците.Към 16.00 обикновенно се събираме да ходим да тренираме(фрирън).Прибирам се към 19.00.Сядам на комп,чатак,хапвам,пия един аспирин за мускулна и към осем сядам да си науча.До към девет,девет и половина уча и след тва до към единайсет на компютъра,защото обичам да си лягам по-раничко.Има и друг вариант-ако случайно не ходя да тренирам стоя на компа и уча вечерта.Обикновенно обичам петък вечер да си науча за понеделник за да може събота и неделя да са ми свободни за тренировки.
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
vednaga sled daskalo otivam na trenirovki tam do 8,8 i neshto i se vrushtam v kushti
Като свърша училище хващам автобус до у нас.През времето, което прекарвам в него не пропускам да науча част от уроците.След това се прибирам, отварям учебниците и се потапям в долината на знанията.И така докато не науча всичко.Ако свърша по-рано може да си позволя гевезелъци като пиене на вода и така нататък.Лягам си, ставам в 4 часа и почвам да чета вестници.Към 5:30 си преговарям наученото отново и след това отивам на училище/ ЙЕС! \/ / където научавам много нови неща.През ваканциите си позволявам да изляза на слънце.Това е общо взето моят ден.СТРАХОТНО весело си прекарвам аз
![]()
ми с гаджето или с приятели по кафетата![]()
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!
razhodka na Gerena mnoo qsnoi sled tva obratno v nas
![]()
daskalo -park-ku6i-komp-leglo-sex-daslalo-park-sk8-sex-ku6ti-du6-leglo-komp-daskalo-gaje-sex-sex-sk8-bira-bolnica
Tova bqha poslednite ti 2 dni dam
Дъ бест аватар от галерията
MMMMMM EDVA LI MSILQ 4E SEXA SI SI GO DOBAVIM EDVA LI IZMET KATO TEB BI IMALO S KOI DA PRAVI SEKS E SEGA AKO BIENETO NA 4IKIQ E SEKS HAHAHAHAHAHA LOSERПървоначално написано от KoRn
slu4aino tova da vi e IP-to gospojice naduta 85.91.130.102 ??![]()
Дъ бест аватар от галерията
По принцип след часовете си хващам рейса за вкъщи,ама ако имаш предвид какво правя вкъщи-първо се преобличам,след тва ям и на компа,ако не ми се излиза.
ne sum naduta daje bih kazala 4e sum mnogo priqtelski nastroena, no kogato nqkoi me ubidi ne si mul4a...Първоначално написано от KoRn
Навънка![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()