.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Почивам си малко в нас и отивам на работа.

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Пребирам се ... преобличам се и айде на вънка

когато съм първа смяна след даскало на кафе,и после лягам да спия,вечерта може и да излеза ако ли не цяла вечер пред пс-то.
    когато съм втора смяна,прибирам се и си почивам може да излеза но може и вкъщи да си седя.различно
    Вярваи в себеси,защото ти можеш всичко,це ни се ти превъзхождаш другите,не се даваи защото малко хора те заслужават,възползваи се от касотата си,зящото можеш да притежаваш много хора с много неща!

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Sled daskalo s edna fr se razhojdame i si lafime ,a sled kato se pribera qm gledam TV ,posle sedq na kompa,sled tva u4a i posle izlizam
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    s priqteli i posle na urok po matematika ili cql den 6matkane

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Еми зависи... отивам на кафе със съучниците ми и после обикалям някъде или просто си се прибирам и после излизам някъде навън..
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Супер фен Аватара на Sarabi
    Хъх, понеделник и сряда сутринта на английски, след английския на кафе с който хвана, следобед на даскало. Вторник и четвъртък спя до 11, ставам, мотая се както винаги безцелно из нас и тръгвам на даскало. Петък- сутринта ми се налага с голямо нежелание да стана отново рано и пак по пейки, кафенета, кръчмички, на гости или просто по улиците. Следобед- даскало. Общо взето е това...
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Голям фен
    Град
    Варна
    Или на урок или на кафе

Голям фен Аватара на CaSsIe
    stoq navun ili v nqkoe kafe

Прибирам се, чувствайки се като труп.. един душ набързо, лягам за малко (не да спя) ако остане време, ако имам уроци или тренировки след това съм на тях.

Супер фен
    Obiknoveno sled chasovete se pribiram i ako imam da si napisha ili naucha ... nai mnogo za 1 chas sym go svyrshila i sedam na kompa do kym 5 i posle qko kupon navan s gadjeto ili kompaniqta mi.I sled tova pak na kompa v doma dokato ne mi sa dospi.
    Обичам те <3 !!!

Ми прибирам се в нас,ям и отивам на кафе
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Прогрмата ми е една и съща всеки ден:
    След дасакло-централно в нас,щото много мразя точно след училище да ходя по кафета,по магазини и прочие.Сядам на компютъра да видя някой писал ли е в скайп.Сядам да си напиша домашните,но не си уча уроците.Към 16.00 обикновенно се събираме да ходим да тренираме(фрирън).Прибирам се към 19.00.Сядам на комп,чатак,хапвам,пия един аспирин за мускулна и към осем сядам да си науча.До към девет,девет и половина уча и след тва до към единайсет на компютъра,защото обичам да си лягам по-раничко.Има и друг вариант-ако случайно не ходя да тренирам стоя на компа и уча вечерта.Обикновенно обичам петък вечер да си науча за понеделник за да може събота и неделя да са ми свободни за тренировки.
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

vednaga sled daskalo otivam na trenirovki tam do 8,8 i neshto i se vrushtam v kushti

Като свърша училище хващам автобус до у нас.През времето, което прекарвам в него не пропускам да науча част от уроците.След това се прибирам, отварям учебниците и се потапям в долината на знанията.И така докато не науча всичко.Ако свърша по-рано може да си позволя гевезелъци като пиене на вода и така нататък.Лягам си, ставам в 4 часа и почвам да чета вестници.Към 5:30 си преговарям наученото отново и след това отивам на училище/ ЙЕС! \/ / където научавам много нови неща.През ваканциите си позволявам да изляза на слънце.Това е общо взето моят ден.СТРАХОТНО весело си прекарвам аз

ми с гаджето или с приятели по кафетата
    http://prize.bg/ensi
    Или Тук!

Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!

razhodka na Gerena mnoo qsno i sled tva obratno v nas

daskalo -park-ku6i-komp-leglo-sex-daslalo-park-sk8-sex-ku6ti-du6-leglo-komp-daskalo-gaje-sex-sex-sk8-bira-bolnica

Tova bqha poslednite ti 2 dni dam
    Дъ бест аватар от галерията

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от KoRn
    daskalo -park-ku6i-komp-leglo-sex-daslalo-park-sk8-sex-ku6ti-du6-leglo-komp-daskalo-gaje-sex-sex-sk8-bira-bolnica

Tova bqha poslednite ti 2 dni dam
    MMMMMM EDVA LI MSILQ 4E SEXA SI SI GO DOBAVIM EDVA LI IZMET KATO TEB BI IMALO S KOI DA PRAVI SEKS E SEGA AKO BIENETO NA 4IKIQ E SEKS HAHAHAHAHAHA LOSER

slu4aino tova da vi e IP-to gospojice naduta 85.91.130.102 ??
    Дъ бест аватар от галерията

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    По принцип след часовете си хващам рейса за вкъщи,ама ако имаш предвид какво правя вкъщи-първо се преобличам,след тва ям и на компа,ако не ми се излиза.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от KoRn
    slu4aino tova da vi e IP-to gospojice naduta 85.91.130.102 ??
    ne sum naduta daje bih kazala 4e sum mnogo priqtelski nastroena, no kogato nqkoi me ubidi ne si mul4a...

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Навънка
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми