.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48
    Guest

След даскало??

Какво правите след часовете??

Повече от фен
    Мм отивам отзад училището,пушим по една цигараИ след това отивам на тренироФки.А другият вариянт е да се прибера,да си взема душ,малко почивка и излизам по кафета и най-разни.
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

zapoi v parka, ponedelnik, vtornik i srqda bez gadjeto, 4etvurtuk i petuk s neq

Guest
    ami az se pribiram v ka6ti preobli4am se,sqdam na kompa tam sedq do kasni 4asove i zabravqm da si nau4a

Повече от фен
    зависи кой ден е и коя смяна съм. първа смяна след училище понеделник съм на уроци
    другите дни веднага след даскало играя билярд, после се шматкам по центъра с приятели. прибирам се, хапвам. уча малко като да не е без хич и към 18 пак излизам нанякъде. мразя да си стоя вкъщи.

втора смяна всичко се повтаря само че е по-яко щото може да отидеш на някое купонче направо

Град
    КаНзАс GhEttO{Казанлък}
    пребирам се ,къпя се ,хапвам нещо ,излизам на някаде дори и да не знам къде ще ходя ,ако на някой му е останало некво каше пушим ако няма ходя да блъскам чувалите в залата или ходя на кафе ако имам пари.Така до кам 8:30 след туй се прибирам пак хапвам и сядам на компа до към 12:30 и на следващия ден се повтаря
    They schools can't teach us shit My people NEED FREEDOM, we tryin to get all we can get All my high school teachers can SUCK MY DICK...!!!!

Фен
    Град
    У насСсСсСс
    Ми...най-често се събираме 5-6 човека които имаме да губим време и отиваме в най-близкото кафе и си лафим,пушим и такааам.Прибирам се към 16 часа ям нещо,поучвам малко и пак излизам с гаджето на кафе...така ми минават делничните дни обикновено

Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...

Точно определен график:
    излизаме от училището с няколко приятелки, отиваме в магазина на майка ми, седим малко там и разглеждаме новите дрехи, тръгваме си и аз изпращам едното момиче до гарата, тъй като е от друг град, другото тръгва в друга посока за да си хване овтобусчето. Прибирам се вкъщи, почивам малко, седя на компютъра, уча и пак сядам на компутъра...

всеки ден едно и също след училище, кафето си пием в малкото кафене до училището заедно с учителите в междучасията или във свободните часове... :P

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Фен
    Град
    преместих се
    emi v bar4eto sre6ty daskalo za po cigara i posle v k16ti da y4a

Oh, Why did you leave me?It wasn`t meant to be.It`s over...Oh, I hope you`re happy..You were the one for me.I`ll love you to the end of time

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    отивам на кафе или на тренирофки, репетиции ... абе все нещо правя
    няма любов

Фен
    Град
    Монтана
    Прибирам се при нещото което никога не ми повишава тон, прави каквото му кажа безпрекусловно че даже ми и пее..говоря за компютъра ми Ако намеря някои заблуден излизаме на кафе да го побъркам та да чуя няколко пъти "Тебе ти хлопа" или "Ти си откачена" и се прибирам После гледкам филмче или чатче ала бала и така до малките часове на нощта Ако имам да правя някоя презентация или проект за даскало..всичко правя на компютъра..на ръка почти не пиша и така
    Vsichko vodi kym tebe znaq..Ti si mi v kryvta i kym tebe letq!Obicham te SlynCho!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Прибирам се бързо у дома. Оставям чантата и влизам да си взема душ. Излизам, кисна малко на компа, после или спя, или чета нищо. Гледам ТВ или излизам.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен
    Ми тъй като съм на даскало по 9 часа дневно(с изкл на понеделник ,когато са 11) нямам време дори да пусна ТВ-то!Засипват ни от домашни и като се прибера у нас първо пия кафе,после сядам да пиша,прая си упражненията и съм труп после...
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

КАто свърши даскало се мотам насам натам,хоим на кафе или в нечия къша да гледаме некои др филм прибирам се следобед ям нещо щото цял ден съм яла примерно 1 сандвич или нещо такова прочитам си текстовете и си права упражненията лягам спа седа на компа и гледам ТВ...Др вариант е като съм на курс шляенето отпада но остават др занимания.....

na trenirovki i posle po kafeta

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами след даскло или на кафе или вкъщи ..спя ... излизам ...сядам на пцто ..простея ...и пак спя ..след тва ставам рано сутринта ивсичко се повтаря .. ааа понякога се случва ида уча но това е рядкост .. петак гледаме дали няма някое каше ..след тв сабота и неделя положението е същото както и в петък ... програмата ми е пълен хаос . !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ми на кафенце, мотам се насам-натам. Понякога ако съм изморена или не на кеф направо се прибирам вкъщи.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Прибирам се, по пътя може и да напазарувам малко. Влизам да си взема един бърз душ, ако имам нещо за учене го отмятам набързо и после излизам на кафе с приятелки или с приятеля ми. Вечерта съм с приятеля ми в нас, в тях или някъде навън.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    hapvam,ucha si sled tva na kompa i posle izlizam i kato se pribera pak na kompa (vinagi gledam da si naucha sled daskalo,za da moje sled tova da sam svobodna)

Even heaven is hell without you

zavisi.. v petuk po princip programata e po4ti edna i sushta.. pribiram se posle izlizame nanqkude s fr motame se po centara kato muhi bez glavi v obshti linii i tova do kum 6 7(posle na trenirovki)... ina4e prez ostanalite dni ... pribiram se i sqdam da u4a.. "razveselenieto" e da izlqza pred bloka s nqkoi drug poznat no rqdko se slu4va.. sivo ejednevie imam prez u4ebnoto vreme

Мега фен Аватара на iiirish
    по всяка вероятност се събираме компанията от класа и отиваме на кафенце. макар че доста често ги изритваме и оставаме сами с бебо после като се седя по някое време тръгваме към къщи. попътно минаваме през някой и друг магазин, защото или аз или той ще имаме заръчано нещо от преди половин час по телефона. след това се паркираме у нас на компа и или чатим или говорим по телефона после има "гуш възглавница"

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Еми зависи какво ни се прави с аверките ..
    След даскало или разходка из центъра, или до Фън Сити отиваме ..
    Може да останем и в даскало да цъкаме белот..
    По кафета не ходим, не сме им фенки
    Понякога и се прибираме, че с едната аверка понеделник, сряда и петък сме на курсове от 6
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на koalka
    Ами най-често се прибираме, защото сме уморени.Може и да отидем някъде, например на кафе.

Град
    Dreamland Varna
    Зависи коя смяна съм.
    Ако съм първа прибирам се, ям и после излизам някъде..
    Ако съм втора направо се прибирам, мн рядко да изляза някъде, щото нашите пак ще ми се развикат..
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си