- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Манекени
Та искам да попитам дали някой знае ква е тренировката на манекените?
Да правят минетиПървоначално написано от Boqn
![]()
Дупе в ляво, дупе в дясно.![]()
Каква тренировка?!Няма такова нещо.Има курсове в които се учи походка,държание и такива работи.Но трябва да имаш необходимите данни за да се занимаваш с такова нещо.И не се казва манекен,а модел!![]()
ИМА НА СВЕТА ЕДИН ОТБОР -
ЖЪЛТОЧЕРНИЯТ!
И ГОРИ ЗВЕЗДА, ЕДНА ЗВЕЗДА -
НАЙ-ВЕЛИКАТА!
ЗА ЕДНА МЕЧТА, ЗА ЕДНА ЛЮБОВ -
ЖЪЛТОЧЕРНАТА!!!
ЦЯЛ ЖИВОТ БЛЕСТИ, ЦЯЛ ЖИВОТ ГОРИ -
ВИВА КАНАРИ!!!
Първоначално написано от канарката
и какви са тези данни?
daПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
![]()
![]()
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
pozdravi na tribyna istanbul!!!!Първоначално написано от канарката
![]()
![]()
![]()
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
Висок симпатичен да можеш да ходиш в права линия да си естествен и самоуверен... и потенциален педал..![]()
![]()
Be yourself... ... ...
Имам предвит как си изграждат телата.Защото има разлика от тяло на модел и тяло на културист.Първоначално написано от канарката
Не ама искам такова тяло да си изграда.MODEL LI ISKA6 DA STANE6?
ебати смешника !
Сменшник ша викаш на бащата ти ве недонесено копелдаче!Тва, че искам да излгледждам добре прави ли ме смешник ве сперматозоид развален???Очаквам да вложите малко сериозност в тъпите си постове и да размърдате изгнилите си от многото сперма малки мозъчета преди да пишете тука.
аз самата имам договор с една модна агенция, но според въпроса разбирам, че явно нямаш никакво понятие. дори не знам защо питаш, но ето все пакнай-просто казано)
Има 2 вида манекени:-за подиум и за снимачната площадка(фотомодели).
Упражненията(специално за манекени) са свързани с овладяване на походка, поглед, движение според тоалета и музиката: също така извивките ма тялото(пак според тоалета) и модела на движение(как моделът ще отива и ще се връща по подиума). в зависимост т това, какво рекламира(само облекло или някакъв аксесоар) моделът прави движения с цел да привлече внимание към рекламираното.
моделската работа е усилена. за да се постигне нужното качество са необходими часове усилена работа, освен това е неоходимо да се правят допълнителни фитнес-упражнения за стегнато тяло и перфектни извивки.
общо взето, щом искаш тяло на манекен ти трябват малко повече часове във фитнеса(оползотворени).
П.С.-> давам ти това инфо само заради прекрасното имеако имаш др въпроси пиши лично и ще се радвам да отговарям!
е, надявам се, че задоволих любопитството ти!![]()
![]()
е как какви-за да си манекен трябва да си слаб,висок и с хубава външност.а за да си модел трябва да си с добри мерки и хубава външностПървоначално написано от romantik-A
няма любов