.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Когато той се прави на ударен с мокър парцал...

Тъкаа.случаят е следният:
    Отиваме голяма компания на купонче...Най-добрата ми приятелка е с потенциалното си гадже..танцуваме,веселим се и в един момент се усещам че се целувам с момчето на приятелката ми..и естествено той хварля цялата вина върху мен и изкарва че едвали не съм го затиснала и съм го целунала на сила..а приятелката ми не ми говори,защото му вярва..е какво да правя?

Мега фен
    Виновна си и има защо да ти се сърди - той не те е насилил.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Това че си била пияна (предполагам и надявам се ) не е намалява вината ти!
    " в един момент усещам.." няма такива 6-5..
    Приятелката ти с основание ти се сърди!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Не е в това проблема,а по-скоро в това че той казва че аз съм го насилила..

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Ми мъже, какво очакваш... Но съм съгласна с Айс, че ти си си виновна и с основание приятелката ти се сърди.

Град
    там където залязва слънцето
    и ти си виновна но и той има вина обясни на приятелката си че не си искала да я нараниш и не си го направила нарочно...
    Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
    болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
    Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
    в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!

Супер фен
    Град
    НЕ се сърди..но приятелката ти трябва да е мн тъпо парче,ако повярва че си притиснала до стената приятеля й и си му държала ръцето докато той от страх да не го набиеш се е мляскал с теб ...

Мега фен
    Аха - значи не е важно, че си предала приятел, а е важно, че някакъв си говори небивалици, на които малко хора биха повярвали

Именно..защото не знам как може да повярва,че съм го притиснала със сто килограмовата си маса и съм го намляскала хубаво..аз знам че имам вина и не го отричам само че не цялата е моя и това ме ядосва защото аз можах да си призная,ноне мога да поема цялата вина..

Мега фен
    Явно е достатъчно глупава, за да вярва, че момиче може да притисне мъж...освен ако не си 200 кила

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами според мен нещата стоят така: приятелката ти харесва доста това момче и затова малко или много го оневинява и изкарва теб виновната за всичко..поговори с нея и й обясни как стоят нещата...но въпреки това искам да ти кажа, че вина имаш и ти (и то не малка)..алкохола не те оправдава

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Явно е достатъчно глупава, за да вярва, че момиче може да притисне мъж...освен ако не си 200 кила
    ..............или той е слаботелесен...и не е имало др момче на купона.....

Guest
    spored men nqma zna4enie prittisnala li si go ne si li toi li te e pritisnil vajnoto e 4e ste se celyvali dvamata i 4e ste vinovni i ste super zleee ii tva e akci tapa postapka ii tolkova si i priqtelka zna4i az takava det se e celyva s priqtelq mi ne samo nqma da iskam da q vidq mi i 6te q na6amarosam ii stiga s tva piqna sma ne sma 6to to4no nego si nabarala ot vsi4ki mom4eta na kupona zna4i si imala simpatiite

Мега фен
    Колкото и слаб да е, е мъж и дори на едни килограми и ръст е доста по-силен от жената.

АаАа не ене..не съм
    Само че кажете ми..ако той не е искал какво му е правил езика в устата ми и защо се прави на мъж,а в същност не му стиска даже да си признае..

Мега фен
    Защото е путка.

Супер фен
    Град
    Това може да е изключение от правилото.
    И все пак ... и 2мата сте си виновни ,независимо кои кого е натиснал/затиснал/притиснал и т.н.

ОоФ благодаря ви,защото от толкова приказки започнах да мисля че вината е само моя..

emi kvo da ti kajem kato vinata ee i na dvamata ama majete sa kurvari to tva e qsno aa pak ti trq6e go spre6 kato si i priqtelka az minaliq den edin biv6 na edna moq dori ne tolkova dobr apriqtelka v diskotekata se pomlq da me svalq iska6e da me celuni no go drapnax za6toto znam 4e na neq i e o6te gadno ...prosto akala vi ponqkoga hi4 go nqma sega si tarpi posledstviqta i ne se opitvai da si iztrie6 vinata 6toto nqma kak da stane
    Misli,jivei i govori tova koeto ti iska6!Bez maski,bez prestryvki...prosto ska4ai v oganq

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от ~Candy~
    ОоФ благодаря ви,защото от толкова приказки започнах да мисля че вината е само моя..
    е не е само твоя душице споко
    ама няма да е лошо са осъзнаеш своята.
    признат грях е половин грях
    както казахме ако приятелката ти е тъП ръБ и не зацепи ситуацията...сру!
    но иначе няма да обвинява само теб !

даже не съм си помисляла да я скрия,а пък аз се дръпнах не се притеснявай понеже не изпитвам никакви чувства към него..даже приятелски..

Виновна си, а той е страхлив щом не може да си признае. Поне обясни ли твоята версия на проятелката ти и извини ли й се?

Обясних и и и се извиних...а тя отряза просто оофф вече не ми пука..

i dvamata ste vinovni ,no priqtelkatati e zaslepena ot negovata " lubof " uj de.. i mu vqrva mn poveche..no ti syshto imash vina i sys pravo ti se syrdi az syshto bih se razsyrdila na priqtelkata mi no i na priqtelq mi syshto

Фен
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Виновна си и има защо да ти се сърди - той не те е насилил.
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си