.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ae кой бил виновен и кой не ...тва са оправдания ..няма нещо като виновна си ама не савсем ...или си или не .. просто кажи чесно на приятелката си че съжаляваш и че държиш на нея(което маи не е вярно щото си баси тъпото парче(тва не го чети)) ..по дуре от колкото се оправдаваш ..първо че е супер детско а и е много тъпо .. ! щото нали се сещаш че си виновна , не защото си се целувала с момчето а защото е бил момчето на твоята приятелка което те прави супер тъпа курва ...нищо лично ..просто обичам да говоря тъпотии !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    той да не би да се е целувал сам..
    и ти имаш вина и трябва да си я признаеш,
    извини се на приятелката си,ако продължава да ти се сърди,
    спокойно все някога ще и мине..като го зареже особено

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Това, че и двамата имате вина, не означава, че вината ви намалява на половина.
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен Аватара на koalka
    Еми какво да правиш...не мисля, че можеш.Тя сега е заслепена, защото има чувства, нормално е.

Predi vsichko az iskam da vi kaja da ne obvinqvate momicheto..nqma smisal to e stanalo veche..a i e bila piqna(ne e opravdanie tova)no i ne sme nie horata da q sudime za tva.Mi macka az lichno smqtam,che toi se pravi na muj imenno zashtoto ne e i ne moje da bude po nikakaF drug nachin..ne iskam da obijdam nikoi ot tqh zashtoto sa ti blizki i ako sum go napravila sry no tazi tvoq pr-ka smqtam che trqbva da te poznava mnogo dobre,a otkudeto bi sledvalo da se useti che ti ne si go hvanala za vrata i ne si go karala nasila kato go zaplashvash s nejnata jenska ruka Pogovorete s momicheto,obqsni i ot tvoqta gledna tochka(istinata) puk ako tq ne ti povqrva-e macka ne ti e istinska friendka..a za momcheto za men tova ne e muj a puzlio..otnosno nego pokaji che vaobshte s tezi si putiovski postupki ne e postignal nishtichko...I m/y drugoto az ne te obvinqvam i mnogo se radvam,che spodelqsh za takuv tip situaciq(malko sa chesnite,koito si priznavat) Bravo.. Edin savet kato za posledno:Ne sajalqvai za nishty spored mene Ako ti e friend-ka shte povqrva i neshtata shte se opravqt,ako ne e nqma za kakvo da se pritesnqvash..neka si stoi s putioto
    DoN`T SaY YoU LoVe Me UnLeSs YoU ReAlLY MeAn It CaUsE I MiGhT Do SoMeThInG CrAzY LiKe BeLiEvE It!!!

Guest
    Ми кажи й, че си и направила услуга и си й показала що за стока е той, т.е., че изобщо не трябва да се занимава с него.

Guest
    izvinqvai mnogo ama ti si baht itypata k*rva!6tom si se celuvala s nego zna4i si iskala,nemoji zorlen da si vkara ezika ti ako neiska6e 6te6e da go otblysne6.Vqrno 4e i toi ne e stoka,i s drugi 6te se celuva ama ne trqa6e da go dopuska6 edna ot tqh da si ti 6oto si i nai-dobrata priqtelka,da de ako i be6e nqma da go naprai6.Izvinqvai mnogo ama kolkoto i da si piqn malko ili mnogo razsyjdava6!

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ми кажи й, че си и направила услуга и си й показала що за стока е той, т.е., че изобщо не трябва да се занимава с него.
    Това бях аз.

Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Това бях аз.
    Това си ти, но все едно аз съм го казала И между другото .... ееееех, този алкохол кви работи прави бе
    "Fly to a dream far across the sea... Once so long ago..."

Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    Цитирай Първоначално написано от ~Candy~
    Не е в това проблема,а по-скоро в това че той казва че аз съм го насилила..
    hah..i kak po tochno si go nasilila..ta ti si momiche i bi trqbvalo ako iska daa se mahne ot tebe zashtoto e po silen..hahah..
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

tova ne moje da bude muj kak moje da te obvinqva za vsi4ko i toi trqbva da poeme vina vse pak,no i ti si postupila mnogo lo6o
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Град
    Там, където е сърцето...
    Ми и двамата според мен имате вина, а приятелката ти е нормално да се сърди, все пак... а това че той не си признава, го причислява към голяма част от момчетата, които си мислят че могат да правят каквото си искат и после приписват всичко на друг. Но все пак поговори с приятелката си и и обясни, защото алкохола не е оправдание за никоя постъпка!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си