.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Лошите момчета..

защо повечето момичета ги влекът лошите момчета..защо избират грубостта пред сигурността?Какъв предпочиташ ти добрият или лошият..

Какво разбираш под "лоши момчета"?

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Моят.

Иначе - падам си по скапаняци.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Моят.

Иначе - падам си по скапаняци.

хах...мдам ме2...или по-точно попадам на скапаняци..
    2 т. от правилника. Бан на профил

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Re: Лошите момчета..

Зависи какво разбираш под 'лоши момчета'

И не, не си падам по 'лошите пичове', които мислят, че жената става само за едното чук*не.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Все ми е тая

Повече от фен

Re: Лошите момчета..

Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Зависи какво разбираш под 'лоши момчета'

И не, не си падам по 'лошите пичове', които мислят, че жената става само за едното чук*не.

Even heaven is hell without you

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    А сега да ва чуим момичета
    Аз си мисля че заради смелостта Може би те се правят на по-смели

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    пхаха защо ме кефят изроди и аз не знам

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Определено си падам по лошите момчета.
    Помня бях чела в книгата "На Изток от Рая" думите :
    "Обичам те, защото си лош" .. и цялата тая теория много ми беше харесала. Та и при мен винаги така става. Обичам и харесвам лошите момчета, като за разлика от вас аз под "лошо момче" не разбирам момче, което чука и подминава. Защото това не са лоши момчета, а е*ачи. На такъв дано не попадна,че ..........

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Емии.. честно казано почти винаги попадам на "лоши момчета".. а когато попадна на някой свестен той просто след известно време спира да представлява интерес.Незнам.. някак си има повече тръпка,когато не ти угажда за всичко и не се съгласява с всяка една твоя дума
    Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:

Мега фен Аватара на koalka
    По принцип под лоши момчета се разбира момче, което сменя момичетата като носни кърпички и уж може да има всяка.Ако е така-е, не ги харесвам.Нищо сериозно не можеш да имаш с тях, въпрос на предпочитания.Иначе е готино, като е малко лош...

Guest
    Ами аз като бягах в първите класове и повече ме харесваха мацките, сега не бягам и не е така, харесват другите момчета, които бягат. Yeah! It's that simple.

"лоши момчета" звучи доста секси....харесва ми....

Кои са лошите пичове.Тия дето ходят с тръби в ръцете и се мислят за голяма работа .И защо ли повечето момичета си падат по такива.Може би защото "лошите" са некви големи смелчаги,или пък защото ги шибат по добре ...А може би защото и момичетата са толкова момичета
    Rosjanin-twoi brat,
    Amerikanin-twoi wrog,
    Kurva-twoja jena

Guest
    Лош е в счмисъл на този, дето не влиза. Аз ви казах: 1, 2, 5 и 6 бягах - жените си умилаха от кеф и целия клас се държаха добре. От 7 клас не бягам и о, ужас - скандали надутите женски нищожества не ме забелязват! Харесват бягащите, дето в първи клас, когато сам бягал са били мирни кротки копеленца, които са си седяли на чина и през междучасието.

Град
    Там, където е сърцето...
    ми падам си по "лошите момчета" просто ме влече несигурността, защото ако сам с някой добър, той бързо ми става безинтересен! То не е ли да има тръпка, някаква интрига...да не знам какво ще е в следващия момент...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Guest
    Ах колко сте малоумни сичките тъпи путки такива!като ви кедят лоши момчета ще лапате пишки и ше пускате теми "що ме мислят за мръсница" и "разб ми сърцето" да ви еба в обърканите лайна да ви еба ! ах ако мога сичките ше ви избия като кучета ше ви избия объркани плазмодиии проклети

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ах колко сте малоумни сичките тъпи путки такива!като ви кедят лоши момчета ще лапате пишки и ше пускате теми "що ме мислят за мръсница" и "разб ми сърцето" да ви е** в обърканите лайна да ви е** ! ах ако мога сичките ше ви избия като кучета ше ви избия объркани плазмодиии проклети
    Лол... както и да е
    Ами да всъщност исатина е защо ли ? Ами не знам просто природа такива сте. Аз едно време като бях добро момче не ме харесваха, но откакто започнах да ги правя на пет стотинки ме заобичаха. Хаха, аз ги псувам и ги правя на луди те ме обичат. ХАХАХАХАХ
    Има една приказка - жена и куче не се бие. Що ? Щото се привързва.

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    Попринцип да, харесвам лошите момчета- защото много обичам трудностите и хората със сложни характери Обаче усетя ли че започвам да изпитвам нещо по сериозно бягам на далече Иначе в момента не съм с лошо момче, а с най-прекрасното и добричко и хич не ми е зле
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Аз харесвам добрите момчета. Лошите мопмчета, тип женкар, дон-жуан, непукист ме отвращават и не съм си падала по такива.Харесвам романтиката, нежността и най-вече сигурността

Град
    ШоКоЛаДоВиТе ОсТрОвИ
    И за им се кефя..НЕ знам какт казват повечето момичета има някаква сладка тръпка,която ме кара да издивявам и на пук на пренебрежението да продължавам целеустремено...ДЕ да знам,такива сме ние жените-луди,неустойми и неразгадаеми..

Wantin'..Needin'...Waitin'..f0r y0u... to juStifY My l0ve..

ОК от утре ставам лош да си дам ли Жисиема!?
    Light The Universe

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Попринцип си падам па "лоши момчета",но под лоши момчете не разбирам момчета,които бият приятелката си или налагат друг физически тормоз.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си