.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Ann_a
    Guest

Моля ви за съвет!!!

V srqda zabelqzah 4e kato hodq do toaletnata po malka nujda i use6tam leko parene. Izpolzvah mokri intimni kurpi4ki (za purvi put) i ot togava nz kakvo stava,no........na sledva6tiq den sramnite mi ustni bqxa za4erveni, a v petuk ve4e ima6e i nqkakvi pupki podobni na obriv koito me bolqha i pareneto pri urinirane ostava6e. bqx do aptekata dadoha mi Nestatin krem s koito da se maja no, ne vijdam nikakuv efekt. pup4icite stanaha s gnoini vruh4eta, ot koito te4e ne6to kato voda.Utre 6te hodq na lekar za6toto naistina nz ot kakvo moje da e tovanikoga ne mi se e slu4valo i sum dosta pritesnena. no ako nqkoi e imal podoben problem 6te sum mu blagodarna da spodeli.

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    е явно, че сичко е от кърпичките.по твоето описание сичко ми прилича на някаква алергична реакция.явно не понасяш някоя от съставките на тези интимни кърпички.аз ползвам едни на Орифлейм лилавки и са мн хубави и никога не са ми правили проблеми дано проблема ти се разреши
    няма любов

Ann_a
    Guest
    Da-vuprosa mi e to4no v tova.....vuzmojno li e ot morkite kurpi4ki da se polu4i takova vuzpalenie i takiva pupki???

Супер фен
    Възможно е.
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен
    Крема НИСТАТИН е за гъбична инфекия.Това е преценила аптекарката- това ти е дала. В случая въобще не е подходящо. Щом има гнойни връхчета, значи е микробна инфекция. Най - добре иди на лекар и не се опитвай да се самолекуваш.
    Едва ли причината е в мокрите кърпи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си