- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- izkustveni nokti
Kak da mahna lepiloto ot noktite si? pls kajete,zashtoto stoi grozno i ne znam kak trqbv ada se mahne.blagodarq
opitai s lako4istitel no zavisi i kakvo lepilo si izpolzvala![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.
ми до колкото си спомням като си махнах изкуствените нокти ми бяха казали да ги накисна в адски топла вода та да падне по-лесно лепилото![]()
няма любов
65e6 5e5 555
По принцип би трябвало да се е махнало с водата, опитай да натопиш ръцете си в топла вода- поне малко и ако и тогава не стане опитай с чист лакочистител без подхранващи съставки или с ацетон, попитай баща ти дали разполага с ацетон...![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
спокойно,пьрво вземи лако4истител и го изтрии,ако не с хартиена пила ,но леки4ко запо4ни да го сваляш,друг начин няма ,поне аз незнам.
Ми аз преди няколко години като си лепях нокти после си слагах ръцете в топла вода и със сапунче си махах лепилцето![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Зависи си от лепилото, някои лепила се махат от самосебе си по време на отстраняването на ноктите, други изискват повече мъка...
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?