.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: help!!!oralen..

Guest

help!!!oralen..

zna4i az sum na 17 i pravih oralen seks s gajeto si si oba4e toi svur6i vurhu men ne v ustata mi no na ustnite imah malko.. az sled tova vednaga vleznah v banqta no da vi pitam vuzmojno li e ne6to da e popadnalo v ustata mi i da stane nqkoi gaff ???? molq vi kajete

Real_Life
    Guest
    ako pita6 za tova dali moje da si bremenna.........Ne!!! kak moje da ste stanali na 17 i da pravite sex , a da ne znaete kak se zabremenqva? no 6to se otnasq do tova da xvane6 nqkoq boles..tova e napulno vuzmojno-taka 4e vnimavai!!!

Мега фен
    Град
    Извън границите

Re: help!!!oralen..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zna4i az sum na 17 i pravih oralen seks s gajeto si si oba4e toi svur6i vurhu men ne v ustata mi no na ustnite imah malko.. az sled tova vednaga vleznah v banqta no da vi pitam vuzmojno li e ne6to da e popadnalo v ustata mi i da stane nqkoi gaff ???? molq vi kajete
    бременнъ си!

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София

Re: help!!!oralen..

Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    бременнъ си!
    Дам и ще раждаш през устата!

Град
    У дома пред компютъра
    Това е начина за забременяване.През устата.

Супер фен
    Апф как ми е писнало от тъпи въпроси.Бременна си,почвай да мислиш име за бебето!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

сладко цвете
    Guest
    Здравей.Няма как да забременееш при орален секс напрактика е невъзможно така че спокойно.Но все пак се замисли колко видове инфекции могат да възникнат.Наистина щом си решила да правиш секс трябва да си добре информирана при какви условия се забременява средства за спешна контрацепция и т.н.С две думи трябва да поработиш малко над сексуалната си култура.Все пак секса не е само удоволсвие той е и отговорност.Така че за вбъдеще бъди внимателна и пази както твоето здраве така и това на партньора ти.Айде чао за сега.

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    ДА ще ставаш майка честито! А ако ти се изпразни в носа, ще родиш близнаци през двете ноздри! Преди много се дразнех някой от форума като нападаше такива като теб ама сега се дразня на такива като теб! На 17 години си- образовай се малко мамка му! А за инфекции- това вече е наистина възможно....
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от Butterfly^
    ДА ще ставаш майка честито! А ако ти се изпразни в носа, ще родиш близнаци през двете ноздри!

Ето как сме се пръкнали аз и сестра ми!!! Хммм а аз тоооолкова се чудех!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    добре де, но вие как разбрахте, че детето е наистина на 17?!

едва ли има и 12....

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    добре де, но вие как разбрахте, че детето е наистина на 17?!

едва ли има и 12....
    И в двата случея не е оправдана- на 17 да не знае как се забременява, а на 12 да ми върти свирчоци...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си