- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- za6to e taka?
nz za6to no si mislq 4e jenite se pritesnqvat da si govorqt s men za6toto sum mn gotin.kadeto i da hodq me oglejdat i 4ak mi stava dosadno ponqkoga samo4e i az sum malko stesnitelen i mn trudno suzdavam nqkakvi kontakti.na 16 g sum samo4e izglejdam mn po golqm i do sega sum izlizal samo s kaki i mn 4esto mi se iska da se zapoznaq s nqkoe momi4e ama se sduhvam nz kvo da pravq![]()
ъъ готин?ьхьхьхь,смени дилара ьхьхьПървоначално написано от markinho
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
ХААААХАХАХАХАХАХА! МАЙ МАЙ Е ТАКА АПървоначално написано от Schnitzer
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Зле си![]()
![]()
![]()
Мм, и си скоромен на всичкото отгоре.Първоначално написано от markinho
![]()
Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!
първо ми се струва,че темата не е за тук,
второ сигурен ли си че си готин..все пак понякога
огледалото лъже,то не че то лъже ами просто ти се
заблуждаваш,ти се харесваш ама понякога си единствен.
Пробвай,отиди при някоя заговори я,щом се
мислиш за толкова готин едвали би те сбъркало
да отидеш при някоя и да си говориш с нея,стига
да знаеш какво да и кажеш![]()
качи снимка бе![]()
xaxaxa za poreden put se ubejdavam 4e v tozi forum vlizat dosta ne dorasli ''teenove''.Napravih temata malko provokativno 6toto znaeh kvo 6e posledva ama iskah da se ubeda.naistina sum gotin 6oto tva sa mi go kazvali mn hora az ne se vuzpriemam taka to4no no nqma zna4enie.snimka nqma da postna 6oto nqma kade a puk i nqmam jelanie 6te ostana inkognitoi edin suvet ne badete tolkova purvosignalni v izkazvaneto na tupi mnenia
![]()
Ти си грозен и затова не се показваш, срам те е да не те обиждат.
Сигурен ли си, че наистина го мислят, че си готин?!? Те може само защото виждат че си фльорца със самочувствие да го правят, за да не им се сърдиш като чуеш истината, че не си.
"Аз съм готин, аз съм супер, светът се върти около мен!" -> Леле ти така ли мислиш?!? Гледали те момичетата, че те може да те гледат защото не са виждали по-грозен.
Не може само защото ти си падаш по надутите пуяци да казваш че всички си падат по тях!!!Първоначално написано от ThePainIsReaL
Добре де, ние може да правим тъпи изказвания, но поне са написани на кирилица.Първоначално написано от markinho
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up