.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    istoriCHkA
    Guest

Kak mojesh da kazvash "Mnogo Te Obicham -gotova sym na

Imam edna poznata koqto kazva na priqtelq si [zaedno sa blizo godina] "Mnogo Te Obicham -gotova sym na vsichko za teb" i oshte kup raboti ,i v syshtoto vreme ima taini ot priqtelq si ,pritesnqva se ot nego i q e sram da se sybleche pred nego...a toi i e pokazal po mnogo nachini ,che ima silni chuvstva kam neq..
    za men tova ne e normalno...kakvo mislite vie..tova OBICH LI e...s kakvi ochi mojesh da poglednesh priqtelq si i da mu kajesh tolkova silni dumi ,a v syshtoto vreme da se pritesnqvash da razgovarqsh s nego da mu spodelqsh i nai veche da te e sram da si legnesh s nego...

Мега фен
    Това показва, че вътрешно е още дете.

Ами не знам защо..думите обичам те сякаш се казват просто ей така..без смисъл.Мисля че обещанието и че ще направи всичко за него е напълно неоснователно..за каква готовност говорим когато изпитва срам..от човека за който уж е готова на всичко,за мен лично тя не е готова все още за сериозна връзка.,и както каза `Death`Whore` явно вътрешно е дете

Еми явно не е толкова силна любовта й към него.. щом още се притеснява и срамува от него.. може просто да е мноооого срамежлива и по-трудно да се доверява.
    От друга страна като се замислиш има такива,които на 1вата седмица казват "обичам те" ...
    Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ако е на 14-15-16 й прощавам

Понякога думите не са достатъчни, за да се докаже любовта. Всеки може да изрече "Обичам те", а да не влага никакви чувства. Само действията могат да докажат дали наистина чувствата са силни и дали е любов. А за приятелката ти, мисля, че все още не знае смисълът на тези думи, а може би е прекалено малка.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    Ами или е прекалено малка, или има сериозни комплекси от тялото си, или не му вярва достатъчно. Често се случва при момичетата да са притеснени при първия си път с момче, още повече ако го обичат както смяташ за своята приятелка. Така че се опитай да я разбереш. Не и се бъркай тя ще се отпусне
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Фен
    Град
    BG
    не е задължително приятелката ти да е още дете или да лъйе ... може просто да е по-затворена и да не обича да споделя проблемите си с никого ... дори да й е много близък човек ... Това, че е казала, че е готова на всичко за него значи много ... невероятно много ... без значение дали иска или не иска да спи с този човек.
    Щом се притеснява да се съблече пред него, това може да се дължи на факта, че е девствена. И ако това е причината нямаш право да я съдиш и да се съмняваш в искреността на думите й ... първият път е нещо много специално и ако тя не е готова психически, събличането й пред него не би значело нищо .... А ако не е девствена, значи има някакви комплекси, за чиито преодоляване е нужно много търпение и обич.

Не виждам ти с какво право я съдиш, че думите й не са искрени. Има всякакви хора ... а и не виждам защо се месиш в отношения, които теб лично не те засягат ...
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    обич ....простотии маина .. .. .

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Цитирай Първоначално написано от slan4evo_momi4e
    не е задължително приятелката ти да е още дете или да лъйе ... може просто да е по-затворена и да не обича да споделя проблемите си с никого ... дори да й е много близък човек ... Това, че е казала, че е готова на всичко за него значи много ... невероятно много ... без значение дали иска или не иска да спи с този човек.
    Щом се притеснява да се съблече пред него, това може да се дължи на факта, че е девствена. И ако това е причината нямаш право да я съдиш и да се съмняваш в искреността на думите й ... първият път е нещо много специално и ако тя не е готова психически, събличането й пред него не би значело нищо .... А ако не е девствена, значи има някакви комплекси, за чиито преодоляване е нужно много търпение и обич.

Не виждам ти с какво право я съдиш, че думите й не са искрени. Има всякакви хора ... а и не виждам защо се месиш в отношения, които теб лично не те засягат ...

prava e

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Обич е разбира се.. тя просто е по-малка. Ще се отпусне с времето ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Много хора не разбират истинският смисъл на тази дума, изпитват нещо близо до това, и решават, че наистина обичат Не казвам, че аз разбирам, но поне не я изричам и не злоупотребявам.. Това нейното е няква детска форма на обич, нищо общо с любов
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

jalko no fakt za nqkoi hora tezi dumi ne ozna4avat ni6to...

Град
    ШоКоЛаДоВиТе ОсТрОвИ
    Няма смисъл да го залъгва,че е готоа на всичко за него..защото явно не е тъка,а по този начин му дава надежди..въобще има ли смисъл да казва обичам те само ей тъка зааа плътност..за мен няма

Wantin'..Needin'...Waitin'..f0r y0u... to juStifY My l0ve..

Фен Аватара на SouL^*DiViNe
    Град
    Бургас
    ммм..в този случай е странно
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Мега фен Аватара на koalka
    Алеандра е права.Да кажеш "обичам те" не означава само думи, а и действия.Не можеш да обичаш толкова силно и същевременно да те е срам и да имаш тайни от най-близкия ти човек.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Реално погледнато е напълно възможно да го обича и все още да се срамува, когато се съблича пред него ..
    Различни хора - различни характери ...
    Явно на момичето и трябва просто повечко време, за да се отпусне пред него, но явно не и трябва толкова време, за да му разкрие чувствата си ..
    Такаче не си мисли, че не е възможно, напротив възможно си е отвсякъде
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Там, където е сърцето...
    Ми то зависи от човека, но towa че обичаш един човк не означава че не те срам от него, така даже повече се притесняваш дали ще ти хареса тялото и т.н. нз все пак, но все пак е по-добре първо да помислиш, преди да кажеш, толкова силни думи, каквито тя е казала!!!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Цитирай Първоначално написано от ~Candy~
    Ами не знам защо..думите обичам те сякаш се казват просто ей така..без смисъл.Мисля че обещанието и че ще направи всичко за него е напълно неоснователно..за каква готовност говорим когато изпитва срам..от човека за който уж е готова на всичко,за мен лично тя не е готова все още за сериозна връзка.,и както каза `Death`Whore` явно вътрешно е дете
    то4но и ясно казано!

Дудка :)
    Guest

Звучи странно.Сигурно тои й е първия приятел и тя е объркала силното привличане с обичта...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си