.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: PLS HELP ME !!!

Guest

PLS HELP ME !!!

PLS HELP ME !!! Imam problem zna4i predi dva tri dni vidqh 4e putkata mi se liu6ti...! Mnogo boli i sarbi po princip si se miq redovno ... ot kakto stana tova se miq po 2 3 pati na den sas stodena voda i se maja s krem no ne minava !!! putkata mi e za4ervena i poduta dori izliza ne6to bqlo kato se miq i vijdam 4e ima bqlo ne6to mazno sedi kato sirene mnogo me e strah da ne bi da sam se protarkala ili pak za6toto se brasnah na 13 sam !!! kajete va6eto mnenie pls !!! na ginekolog ne moga da ida !!!!!!!!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    сигурно си зачервена и подута от това че си се бърснала в не правилната посока..а бялото като сирене е вагинално течение
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Guest
    ami mila tova bqloto za koeto govori6, moje i da e bqlo te4enie.moq s1vet e da kaje6 na maika si 6tom ne moje6 da otide6 na ginekolog. a ne mislq 4e moje da e ot br1sneneto. da te pitam ne6to. dosega imala li si polov kotakt s mom4e, za6toto moje i ot tova da e??????

Guest
    aha mersi mnogo a tova te4enie normalno li e ne6to kato za6titna reakciq ili ..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ami mila tova bqloto za koeto govori6, moje i da e bqlo te4enie.moq s1vet e da kaje6 na maika si 6tom ne moje6 da otide6 na ginekolog. a ne mislq 4e moje da e ot br1sneneto. da te pitam ne6to. dosega imala li si polov kotakt s mom4e, za6toto moje i ot tova da e??????
    tova bqx az, zabravix da vlqza s reg.

a po drugiq ti v1pros. izob6to ne e normalno, no e dosta sre6atno.bqloto te4enie se polu4ava vledstvie na tova 4e xodi6 s gol kr1st i izob6to ako ne se obli4a6 dobre. i ako ne vzeme6 merki moje da dovede do golemi yslojneniq. taka 4e vzemi nqkakvi merki

Guest
    ami da imah i predi be6e stanalo taka ama mi mina barzo i ni6to pove4e nqma6e sega pak da ne bi 6toto se ligavihme i se tarkahme tam da e ot tova

Guest
    da ne bi da e nqkoq veneri4eska bolest ??? i s kvo da se maja

moje nz. nai-dobre pitai maika si i otidi da si kupi6 nqkak1v mexlem da se maje6

фф
    Guest
    С какво се миеш?Ако използваш сапун или някакъв душ гел с високо Пе Ха е най-вероятно да е от това.Когато е прекалено голямо Пе Ха-то,се получава точно това-сърбеж,зачервяване и обилно бяло течение.На мен гинеколог ми е казвал,че е най-добре да се миеш само с вода,но лично аз предпочитам интимен гел

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си