- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- mn mn mn mn vajno
zna4i momi4e i mom4e sa pravi sex sys prezervativ samo 4e mom4eto ne e moglo da svarshi i taka ... i sled vreme kogato na momi4etto trqbva da i doide cykala se bavi ve4e 4 dena . moje li da e bremena pri uslovie 4e mom4eto e bilo s prezervativ i daje ne e svarshilo i obqsnte za6to se bavicykala !
тц![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
a za6to i se bavi cikala tolkova ?! ( ne i stava lo6o i ne e spala s dr mom4e)
nev1zmojno e 6tom ne e uspql da sv1r6i. a p1k i e bil s prezervativi e nap1lno noramlno da i zak1snqva s 4 dena. ima mnogo na koito im zakasnqva. taka 4e, spoko
![]()
[/b]Стимулиращо НЕ![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
откъде да знам що и закъснява.може да е на хормонална основа,може защото е правила секс за първи път и организма и се е шашнал..споко,ще и дойде
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Не може,но момче да не може да свърши,тва много малко пъти съм чувал![]()
Цикъла може да се бави по много причини и следкато не е свършил, и са ползвали презерватив... няма страшно![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
e dobre de ako se bavi o6te 3-4 dena ?!
kvo staa
kolko moje da se bavi kajete 6toto utka4am
Ебати въпроса... Звънни на канал 2001, там 100% ще ти дадат толкова вероятен отговор колкото и ние ще ти дадем![]()
Не е бременна. Може и да й прескочи.
абе толкова като се шашкате 'що не й купиш един тест за бременност и там ще си покаже...
ако един тук ти каже, че е бременна... количка ли ще тръгнеш да й купуваш...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Бременна си за тва ти се бавинаправо ходи да абортира6 ако пита6 мене.... Писна ми от 15 годи6ни пикли дето се ебат а после питат по форумите, бременна ли съм
![]()
moje i da i presko4i ?! to preska4a li ?Първоначално написано от shadow4e
Първоначално написано от Butterfly^
![]()
Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!
Абсолютно нищо й няма. то ако така се забременяваше без сперма за какво щяха да са мъжете!
Аз да попитам, защо прави секс, като не знае как се забременява???
Естествено, че не е бременна.
a togava shto ne i idva ve4e 5-ti den ?
po to4no i se bavi ve4e 5-tiden 6oto trqalo na 14-ti da i dodi
ДА НЕ СМЕ ВРАЧКИ! ОТИВАШ НА ЛЕКАР И ТОЙ ТИ КАЗВА!
Не може да е бременна, ако презервативът си е бил напълно редовен и не е бил скъсан.Нормално е на момиче в тази възраст да й закъснява, а и може да е от много неща.
Първоначално написано от Butterfly^
хахахаха.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Получавам сигнали отгоре........ще и дойде.....спокойно......![]()
Естествено, че си бременна. Т'ва сперматозоидите са опасна работа, летят, телепортират се, а бе ма'ни.![]()
![]()
![]()
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.