- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- mn mn mn mn vajno
xexe kolko pravilno kazano =D>Първоначално написано от krem4et0
i az imam 1no vupros4e. na4i predi nqkolko dni s edin fr go napraihme 2 puti, 1viq put s prezervativ i toi svur6i i vsi4ko 4yk i posle nqmahme i go napraihme pak ama bez! i az mu kazah da ne svur6va v men i toi ne svur6i i tva e huu ama ima li na4in da sum zabremenqla 6toto i ne men mi zakusnqva![]()
![]()
i sea nz kvo da praa taka 4e daite mi pls suvet :P
Със сигурност не си бременна. Тук обаче никой не е врачка, за да ти отговори защо ти закъснява. Има хиляди причини, които може да са предизвикали закъснението. Стига си се панирала за глупости. И преди да започнете да преваите секс се образовайте малко.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ох абе вие зле ли сте бе... кво като и се бави цикала... на мене па цяло лято не ми идваше и кво седях и се корках по цял ден.. нормално е бе в пубертета цикала идва когато си поиска!
пфффффффффффффффффф!![]()
Let The BEAT Control Your Body
am vaprosa be6e 4e dossega ne i se e bil bavil tolkova ve4e 6-ti den i za tui se pritesnqva ...to nqkvi simptomi proqvqvat li sa i na kolko vreme 6oto ne i stava lo6o
nikoga do sega ne e preska4al a ve4e cqla sedmica zakasnqva i o6te go nqma kajete ot kvo moje da e?!
Da ne sme vra4ki
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
ZA DA NE ISKATE DA ZABREMENQVATE NE PRAITE SEX NA PO 13-16 god daje i pove4e![]()
![]()
tva sa bezmisleni temi
YOU CANT SEE ME!!!
Абе човек моляте без смехорий как ще е бременна като е с кондом и не е свършил помисли малко абсурт.
Направихте ли тест?Първоначално написано от lqlqs
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ne
iaz iskam da popitam kakva e veroqtnostta ot zabremenqvane pri uslovie 4e e polzvano prezervativ i 4e mom4eto ne svarshilo
Просто момичето,все още е теен и цикъла и е нередовен.Невъзможно е да е бременна.Не се притеснявай.![]()
хаха божее как ще си бременна бе....невъзможно е щом не е и свършил хаха...ще падна от смях от стола...междъ дръгото майка ми е на 34 години и и закъснява..нормално е до 10 години някъде да ти закъснява на мен ми е закъснявало с по 3 седмици и ти точно след секс дет си беше свършил и пак не се притеснявахПървоначално написано от lqlqs
![]()
![]()
Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO
хаха и кво кат не и е закъснявало за всичко си има 1-ви път хаха като и закъснее с 18 дена вече да ходи на лекар...и да си блуска главата кво стаа в организма и една моя приятелка не и беше дошло пак след секс 12 дена и пак не умра особено мн от нерви ти за някъв секс даже дет не се е и довършил..пфф вообще няма място такава тема тука ебахти тъпия ? тряа си малоумен че да питаш такова нещоПървоначално написано от lqlqs
![]()
![]()
![]()
Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO
Е защо трябва да пускаш тема при положение че не е свършило и е било с кондом тъпотия абсурт да е бременна на момичетата от време на време им закаснява ко толкова няма да метне и е бил с кондом и да е бременна пълна галимация не сте добре.Първоначално написано от lqlqs