.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: izrinah se ;( help

ot4aqh se ;(
    Guest

izrinah se ;( help

Neznam kakvo mi stava ;( Ot nqkolko dni sam se izrinala po liceto,po to4no po 4eloto Maleee shte otka4a . Daite nqkakvi saveti kak moga da se ottarva ot tova plsssssss

Супер фен
    Изринала?
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Никой не може да избяга от пубертета
    но ако е толкова зле, колкото ми звучи по- добре се допитай до специалисти, възможно е да е алезгична реакциа от храни или нещо друго, което е било в допир с кожата ти и е повлияло само на лицето ти, защото там кожата ти е по нежна...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    da ne ti e doshul cikalyt ili da si izpolzvala nqkakvi produkti novi za lice ? koito do sega ne si izpolzvala
    No matter where you go, there they are...

Guest
    Ne si osobeno to4na! Nerazpolojena li si,ima6 li ne6to alergiq,da si polzvala ne6to novo, moje puk i da ne si po4istila liceto si ot fondiotena prednata ve4er da re4em i pori4kite da ti se zapu6vat...mn neporedelena tema puska6!

ot4aqh se ;(
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ne si osobeno to4na! Nerazpolojena li si,ima6 li ne6to alergiq,da si polzvala ne6to novo, moje puk i da ne si po4istila liceto si ot fondiotena prednata ve4er da re4em i pori4kite da ti se zapu6vat...mn neporedelena tema puska6!
    sorry 4e ne sam se oto4nila.Ami ne sam v cikal,nito pak skoro trqbva da mi idva.Ne sam qla neshto specialno i ne si slagam grim ;( zatova mi e mn 4udno kak taka se izrinah ;(

това ме заинтригува, сигурна ли си, че не си прекалила със сладките храни, млечни продукти и яйца, майка ти де е сменила праха за пране или други добавки към прането... щом не си слагаш грим и не си в цикъл, тогава остава алергичната реакция, но от какво може да е
    Възможно е да е просто от времето, от прахта по улиците, от слънцето- тези дни беше доста слънчево за сезона...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

mm Gost4eto bqh az naistina me u4udi ... vuzmojno li e da e ot smqna na vremeto.Sega stana dosta po topli4ko tiq dni... hm ?
    KeeP YouR HeaD UP,LegS CloseD,EyeS OpeneD!
    \_/

мила извинявай за въпроса ама на колко си годинки?че може да не си се изринала а просто да са ти излязли младежки пъпчици...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си