- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- izrinah se ;( help
Neznam kakvo mi stava ;( Ot nqkolko dni sam se izrinala po liceto,po to4no po 4elotoMaleee shte otka4a . Daite nqkakvi saveti kak moga da se ottarva ot tova plsssssss
![]()
Изринала?
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Никой не може да избяга от пубертета![]()
но ако е толкова зле, колкото ми звучи по- добре се допитай до специалисти, възможно е да е алезгична реакциа от храни или нещо друго, което е било в допир с кожата ти и е повлияло само на лицето ти, защото там кожата ти е по нежна...![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
da ne ti e doshul cikalyt ili da si izpolzvala nqkakvi produkti novi za lice ? koito do sega ne si izpolzvala
No matter where you go, there they are...
Ne si osobeno to4na! Nerazpolojena li si,ima6 li ne6to alergiq,da si polzvala ne6to novo, moje puk i da ne si po4istila liceto si ot fondiotena prednata ve4er da re4em i pori4kite da ti se zapu6vat...mn neporedelena tema puska6!
sorry 4e ne sam se oto4nila.Ami ne sam v cikal,nito pak skoro trqbva da mi idva.Ne sam qla neshto specialno i ne si slagam grim ;( zatova mi e mn 4udno kak taka se izrinah ;(Първоначално написано от Анонимко
![]()
това ме заинтригува, сигурна ли си, че не си прекалила със сладките храни, млечни продукти и яйца, майка ти де е сменила праха за пране или други добавки към прането... щом не си слагаш грим и не си в цикъл, тогава остава алергичната реакция, но от какво може да е![]()
Възможно е да е просто от времето, от прахта по улиците, от слънцето- тези дни беше доста слънчево за сезона...
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?