- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какви цигари пушите???
principno ne pu6a,, no po vremeto kogato se kazva6e 4e pu6a, pu6ih vsi4ko ,koeot pu6at priqtelkite mi , demek kareliq slims, bqlo viktori, mentolki, sa ne pomnq imeto na ednite ahhaha iiiiiiiii prestij jult slim ili bql
MURATTI SLIMS I VIKTORI SLIM 4ERNO
davidof, pall mall ili LM
Стига веПървоначално написано от Анонимко
pall mall са мн силни!Аз от тях не мога да пуша
![]()
Само бяло виктори почти,все пак тва са ми любимите![]()
MM slim ....Viktory ultra
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Аз непуша!
Много ли ви харесва да пушите? Замисляли ли сте се защо го правите,има ли смисъл от тях,какво печелите като пушите?А какво губите от това? :/
Какво искате да направите като покажете, че пушите?! мислите си че това е некаф подвиг?Искате да се докажете пред някои или какво?Да се направите на гъзар?Казвате че пушите щото ви е кеф,защото си мислите че е нещо хубаво?Нима неможете да разберете до какво води пушенето?Днес все по-малки деца почват да пушат,защото подръжават на по-големите , на родителите си или за да се направят на голямата работа ,те мислят че това е нещо хубаво и си казвах "Хаиде дай и аз да пробвам щом всички го правят значи е хубаво". Това си мислят те , а това са малки деца на 7 годишна възраст забога! Виждала съм и по-малки деца гледката да видиш едно малко детенце на улицата ,което си няма понятие за заобикалящия го свят как пуши и се трови и незнае , неосъзнава какво прави е просто ужасна и жалка.
И в момента всеки от вас ПУШАЧИ допринася някаде едно малко детенце да посегне към цигарите ,а когато ознае какво прави да е късно да се откаже!Наистина ли никой от вас не се е замислял какво ще стане с него и какви ще са последиците от това ,че пуши?! Аз съм сигурна че всеки един зрял човек ще осъзнае това , но проблема е там че и вие сте почнали от ранна децка възраст 14-16г ,когато още несте обмисляли правилно постъпките си.Мислите си ,че като сте на 16 г. сте пораснали знаете всичко, мислите правилно ?! Е някой от нас да....но НЕ ВСИЧКИ! Струва ли си да си пропилеете така живота немислите ли ,че ще е по-добре животът ви без цигарите?В момента всички който четът това ще кажат "Бе я се раскарай от тука!",но аз съм просто едно 14 годишно дете, което не иска да гледа хората около себе си как се ТРОВЯТ съзнателно или несъзнателно.Ако искате критикуваите ме,но нещата стоят точно така и никак не е красива гледката отстрани!Преди да посегнете към следващата цигара се занисмете сериозно защо го правите и това ли искате наистина.Вие се убивате бавно и мъчително,но ще до осъзнате късно,давате лош пример и допринасяте до това да почнат още малки и невръстни деца да пропушат!Лош пример за младите полокения.
Е това е моето мнение колкото искате ме критикувате както казах във по-горните редове но нещата са такива и вие ги правите такива!
Не мисля да почвам да се тровя по този начин дано някой го прочете и осъзнае последиците и избере по-хубавия живот за себе си ,а той е без цигари и наркотици освен да вредят друго неправят !!!
Благодаря че прочетохте моето послание към вас!
![]()
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
Карелия![]()
![]()
Pall Mall, Victory синьо падам си по силните![]()
Pall Mall син или оранжев. *Банер*Пушенето сериозно вреди на вас и на другите около вас,да не говорим пък за децата и бебетата!* Абе всеки си прави избор в живота.Аз мога да пуша.мога и да не пуша,но сядайки на бира или на кафе с приятели-защо пък не? Между другото преди време четох някаква статия из интернетите,че човешкият организъм лека полека започва да добива имунитет към вредните ефекти на цигарите.Един вид пушачите помагат на еволюцията. :P
People think I'm insane because I am frowning all the time...
Sin pall mall i belo boro kato imam pari , kato nemam viceroy ot dva leva.
Пушачите помагат на еволюцията!!!Първоначално написано от Big Bad Lee
Съгласна съм!
По темата... Viceroy, Femina, VICTORY БЯЛО (любимите ми!) и LM!
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
бела победа, ма се пак неам кинти да се усмихнем такче кажи речи квото добарам
pall mall , victory sylver, white.
Синя GD, а ако няма бяло Victory
Seven Hills.
Първоначално написано от IdiOtKa
![]()
>>> House Music <<<
За момента Ева.Иначе едни от любимите ми са Карелия и Бяло виктори.
Сив Вайсрой
Ако няма - Виктори Ултра
емм... пу6а карелия сега...но по принцип пове4е харесвам мурати тънко....съ6то се кефя и на EVE![]()
Бът ай българче оставам,
по душа сърце енд боди.
Невър няма да забравя
брадърс Кирил и Методи
Май народ из вери древен!
Май народ из вери твърд!
Ай ем българче.Форевър.
Чак до финиш ъф ъ уърлд
Преди 3 години пушех бяло Victory.До преди един месец не пушех,а в момента набирам скорост с Victory super .
Oбстоятелствата ме принудиха да запаля отново![]()
tezi dvete macki sa ot moq otbor MM slim i Victory ultra {}Първоначално написано от Insatiable
No matter where you go, there they are...
mi...poprincip...viknori(vsqkakvo) ina4e pu6a i kareliq, seven hills, eva,mall boro....i edna fr kato hodi na italiq donese dva steka mn gotini ma ne im pomnq imeto
![]()
![]()