- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какви цигари пушите???
Глупости! Доказано е че леките цигари са по-вредни от тежките.Първоначално написано от Анонимко
БЕЛО БОРО!![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
квит има..мн съм изпаднала
![]()
![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Арда Качак![]()
mi az pak pu6a S-klasa \/ i 4erno viktori
![]()
Assos Slims ili EVE ,no poprincip EVE![]()
Eva slims,GD,Seven Hils ili v nai-lo6iq slu4ai viceroy![]()
![]()
samo 4erveno Marlboro pu6im
Син Вайсрой. Вече ме кефи адски много, даже повече от Бялото Виктори. Ама ако няма Вайсрой- каквото има.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
синьо GD ! Това са възможно най-яките цигари:P
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
Абсолютно същия съм!Първоначално написано от Sarabi*
![]()
ami vapreki che e vredno ...kfo da se pravi pusha sikareliq i bqlo viktori
i ponqkoga drugi
![]()
[{}]~[{}]~[{}]
victory deluxe
edinstveniq na4in da sbadne6 me4tite si e da se sabudi6
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си. don't be torn between the life you lead and where you stand
MURATI,KARELIA, ili EVA
zeleno victory![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Карелия, но една кутия ме кара доста, защото пуша рядко
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
Бяло Малборо, но само от това без бандерол, защото това с бандерол няма нищо общо с истинското, пълен боклук е, води се по-леко, като катрани и никотини, но дере мн. повече и се кашля от него!
Забележка: Това с бендерол го правят с РУМЪНСКИ тютюн, който не се слави с добро качество, за тези които не знаят, всички цигари които искараха от скоро на БГ пазара (говорим за вносни) Кент, Уест, Вайсрой и др. се правят със същия гаден рум. тютюн.
Вайсроя дори и този със сръбски бандерол е по-добър от този с БГ бандерола, пушил съм истински Вайсрой и мога да ви кажа, че няма нищо общо нито с този с БГ бандерол нито с сръбския, абсолютно нищо, дори като кутии не си приличат, увлекох се малко![]()
Не ме е срам да си призная, че НЕ пуша. За мен изтъкването на личността на тийнейджъра през осатаналите капилиски отрочета, които заобикалят с това, че пуши е безмислено.Миналата година ми викат "Аре ве пуши с нас. За два ни ще си сред готините от даскало", а аз предпочетох да се разкарав без цигара в ръката и да живея сравнително спокойно
ili kareliq ili bqlo viktori , menkam gi
OOOhhh Fucken Hard Techno U`re scrapinG My brain ...
Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...
Карелия,но ако нещо няма Мурати
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...