.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 170
    вече май се ориентирах към червения вайсрои..

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

emi az victory deluxe slims ot 4ernoto

оранжев Pall Mall и Victory White...второто е за предпочитане...

Някой ще иска ли да ми каже за цигарите: Pall Mall , Davidoff и KENT става дума за всичките видове силни ли са колко никотин , катрани и въглероден оксид имат защото искам да ги сменя малко, че съм на BulgarTabac 1 от 4 години а искам слаби цигари не да се тровя със силни !
    Fena_17

Victory one или ultra. Ако няма, минавам на karelia slims, колкото и да мразя тънки цигари.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Град
    Between The Hell and The Heaven
    Victory ultra (щоту са като на мама и тя не се усеща,а и в магазина ми ги продават без да питат)
    преди пуших и карелия,ама нещо се позагубихме с човека дето ми ги осигуряваше...
    само за портокола-в новия клас се водя непушачка...

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Цитирай Първоначално написано от Blo0dyBitch
    Victory ultra (щоту са като на мама и тя не се усеща,а и в магазина ми ги продават без да питат)
    преди пуших и карелия,ама нещо се позагубихме с човека дето ми ги осигуряваше...
    И сигурно си някоя новопропушила 12-13 годишна,която се мисли за 'яка',защото пуши ...
    По темата-Карелия,жълта Ева

Мелник

Град
    някъде...
    Червен вайсрой

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Нищо, ама те всички около мен пушат, даже може да се каже, че съм пасивен пушач
    The Spark

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    бело боро.
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

вече не пуша

Град
    Jamaica
    НЕ ПУШАААААААА
    Don't let them fool ya,

Or even try to school ya!

We've got a mind of our own,

So go to hell if what you're thinking is not right!

Love would never leave us alone,

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Нищо, ама те всички около мен пушат, даже може да се каже, че съм пасивен пушач
    Да..
    What you give is what you get!

Мега фен
    Карам само на пури.

Град
    Хасково
    синьо виктори а ако няма има едни нови уелкъм или червено боро... палл малл не са лоши

EVA

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от Blo0dyBitch
    Дилар на цигари ли имаш? ROFL ROFL

За да не е спам мнението ми: Пушила съм бяло виктори, ева или бяло боро. Винаги съм бла на мнение, че само комплексираните хора или тези, които се влият от останалите пушат. Аз просто съм запалвала на купон, заедно с алкохола.

Re: :/

Цитирай Първоначално написано от krisi_pisi
    Аз непуша!
    Много ли ви харесва да пушите? Замисляли ли сте се защо го правите,има ли смисъл от тях,какво печелите като пушите?А какво губите от това? :/
    Какво искате да направите като покажете, че пушите?! мислите си че това е некаф подвиг?Искате да се докажете пред някои или какво?Да се направите на гъзар?Казвате че пушите щото ви е кеф,защото си мислите че е нещо хубаво?Нима неможете да разберете до какво води пушенето?Днес все по-малки деца почват да пушат,защото подръжават на по-големите , на родителите си или за да се направят на голямата работа ,те мислят че това е нещо хубаво и си казвах "Хаиде дай и аз да пробвам щом всички го правят значи е хубаво". Това си мислят те , а това са малки деца на 7 годишна възраст забога! Виждала съм и по-малки деца гледката да видиш едно малко детенце на улицата ,което си няма понятие за заобикалящия го свят как пуши и се трови и незнае , неосъзнава какво прави е просто ужасна и жалка.
    И в момента всеки от вас ПУШАЧИ допринася някаде едно малко детенце да посегне към цигарите ,а когато ознае какво прави да е късно да се откаже!Наистина ли никой от вас не се е замислял какво ще стане с него и какви ще са последиците от това ,че пуши?! Аз съм сигурна че всеки един зрял човек ще осъзнае това , но проблема е там че и вие сте почнали от ранна децка възраст 14-16г ,когато още несте обмисляли правилно постъпките си.Мислите си ,че като сте на 16 г. сте пораснали знаете всичко, мислите правилно ?! Е някой от нас да....но НЕ ВСИЧКИ! Струва ли си да си пропилеете така живота немислите ли ,че ще е по-добре животът ви без цигарите?В момента всички който четът това ще кажат "Бе я се раскарай от тука!",но аз съм просто едно 14 годишно дете, което не иска да гледа хората около себе си как се ТРОВЯТ съзнателно или несъзнателно.Ако искате критикуваите ме,но нещата стоят точно така и никак не е красива гледката отстрани!Преди да посегнете към следващата цигара се занисмете сериозно защо го правите и това ли искате наистина.Вие се убивате бавно и мъчително,но ще до осъзнате късно,давате лош пример и допринасяте до това да почнат още малки и невръстни деца да пропушат!Лош пример за младите полокения.
    Е това е моето мнение колкото искате ме критикувате както казах във по-горните редове но нещата са такива и вие ги правите такива!
    Не мисля да почвам да се тровя по този начин дано някой го прочете и осъзнае последиците и избере по-хубавия живот за себе си ,а той е без цигари и наркотици освен да вредят друго неправят !!!
    Благодаря че прочетохте моето послание към вас!
    Абе нямате ли си друга работа?Само пишета глупости.Не всички пушат за гъзария.Никога не пуша пред малки деца и ако минава някое си крием цигарите.Ако сикам пуша,ако искам не.Всеки сам си избира дали да пуши,или не.Ако видиш дете на 7 всеки ден да пуши и техните да са съгласни-значи са идиоти.Ако видиш дете на 7,което пуши и техните не са съгласни,но не знаят,то занчи не му обръщат достатъчно внимание,в противен случай щяха да разберат.На 12-13 вече е нормално да избираш сам какво да правиш.Тогава и запалих първата цигара с приятели ест и не от гъзария,а за да пробвам.Сега осъзнавам какво правя и,че това е вредно до някъде,но го правя.Не ме интересува какво мислят другите за това.И не знам как могат хора,които не са пробвали да ни критикуват.А пиете кола,нали?В нея знаете ли колко киселини има,които са много вредни?Или пиете или ядете мазни чипсове-все вредни неща,но по малко им обръщат внимание.

Иначе пуша каквото има.Предпочитам силните.Предпочитам бяло/червено боро,Виктори бяло/синьо/черно(ексклузив).Не пуша много така или иначе Но като го правя,го правя с кеф

П.П.Най вече с приятели-много рядко сам.
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Град
    В бъдещето.
    Аз съм перфектна. Винаги искам най-доброто да е мое, винаги трябва да съм с най-добро здраве, за това не пуша и никога няма !
    I LVE 69. I LVE

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич

Re: :/

Цитирай Първоначално написано от krisi_pisi
    Аз не пуша!
    Много ли ви харесва да пушите? Замисляли ли сте се защо го правите,има ли смисъл от тях,какво печелите като пушите?А какво губите от това? :/
    Какво искате да направите като покажете, че пушите?! мислите си че това е някакъв подвиг?Искате да се докажете пред някого или какво?Да се направите на гАзар (не идва от ГЪЗ!)?Казвате че пушите, защото ви е кеф,защото си мислите, че е нещо хубаво?Нима не можете да разберете до какво води пушенето?Днес все по-малки деца започват да пушат,защото подрАжават на по-големите , на родителите си или за да се направят на голямата работа ,те мислят че това е нещо хубаво и си казваТ "Хайде, дай и аз да пробвам, щом всички го правят, значи е хубаво". Това си мислят те , а това са малки деца на 7 годишна възраст за Бога! Виждала съм и по-малки деца- гледката да видиш едно малко детенце на улицата ,което си няма понятие за заобикалящия го свят, как пуши и се трови и не знае , не осъзнава какво прави, е просто ужасна и жалка.
    И в момента всеки от вас ПУШАЧИ допринася някЪде едно малко детенце да посегне към цигарите ,а когато Узнае какво прави, да е късно да се откаже!Наистина ли никой от вас не се е замислял какво ще стане с него и какви ще са последиците от това ,че пуши?! Аз съм сигурна, че всеки един зрял човек ще осъзнае това , но проблема е там, че и вие сте почнали от ранна деТСка (тва беше уникално...) възраст 14-16г ,когато още не сте обмисляли правилно постъпките си.Мислите си ,че като сте на 16 г. сте пораснали, знаете всичко, мислите правилно ?! Е някоИ от нас да....но НЕ ВСИЧКИ! Струва ли си да си пропилеете така живота, не мислите ли ,че животът ви ще е по-добър без цигарите?В момента всички който четАт това ще кажат "Бе я се раЗкарай от тука!",но аз съм просто едно 14 годишно дете, което не иска да гледа хората около себе си как се ТРОВЯТ съзнателно или несъзнателно.Ако искате критикувайте ме,но нещата стоят точно така и никак не е красива гледката отстрани!Преди да посегнете към следващата цигара се занисмете (утф?! о.О Май е ЗАМИСЛЕТЕ, лапе... ) сериозно защо го правите и това ли искате наистина.Вие се убивате бавно и мъчително,но ще го осъзнате късно,давате лош пример и допринасяте до това да почнат още малки и невръстни деца да пропушат!Лош пример за младите полокения.
    Е това е моето мнение, критикувайте ме колкото искате, както казах във по-горните редове, но нещата са такива и вие ги правите такива!
    Не мисля да почвам да се тровя по този начин дано някой го прочете и осъзнае последиците и избере по-хубавия живот за себе си ,а той е без цигари и наркотици, освен да вредят друго не правят !!!
    Благодаря че прочетохте моето послание към вас!
    Оффтопик:
    1- Научи се да пишеш, после давай акъл... Нервиш, тва е елементарен правопис, мамка му!
    2- Тва, че някой ти е набил факсовете за болестите си е само твой проблем... И не можеш да използваш един и съш аргумент, като се изразяваш по различни начини... (някои от нас не са чак толкова тъпи, сещащ се...)
    Извод: УЧЕТЕ БЕ, СТАДО НЕГРАМОТНО!!!

Онтопик: Аз я карам или на MM, или на Eva, или пък на S- класа

Червено боро,бело виктори (кат неам пари за боро) ...

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ева и Карелия

Град
    in my world!
    аз не пуша но 99% от хората около мен пушат,нямам нищо против пушачите просто аз не виждам смисъл в пушенето.
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си