Аз
не пуша!
Много ли ви харесва да пушите? Замисляли ли сте се защо го правите,има ли смисъл от тях,какво печелите като пушите?А какво губите от това? :/
Какво искате да направите като покажете, че пушите?! мислите си че това е
някакъв подвиг?Искате да се докажете пред
някого или какво?Да се направите на
гАзар (не идва от ГЪЗ!)?Казвате че пушите
, защото ви е кеф,защото си мислите
, че е нещо хубаво?Нима
не можете да разберете до какво води пушенето?Днес все по-малки деца
започват да пушат,защото
подрАжават на по-големите , на родителите си или за да се направят на голямата работа ,те мислят че това е нещо хубаво и си
казваТ "
Хайде, дай и аз да пробвам
, щом всички го правят
, значи е хубаво". Това си мислят те , а това са малки деца на 7 годишна възраст
за Бога! Виждала съм и по-малки деца
- гледката да видиш едно малко детенце на улицата ,което си няма понятие за заобикалящия го свят
, как пуши и се трови и
не знае ,
не осъзнава какво прави
, е просто ужасна и жалка.
И в момента всеки от вас ПУШАЧИ допринася
някЪде едно малко детенце да посегне към цигарите ,а когато
Узнае какво прави
, да е късно да се откаже!Наистина ли никой от вас не се е замислял какво ще стане с него и какви ще са последиците от това ,че пуши?! Аз съм сигурна
, че всеки един зрял човек ще осъзнае това , но проблема е там
, че и вие сте почнали от ранна
деТСка (тва беше уникално...) възраст 14-16г ,когато още
не сте обмисляли правилно постъпките си.Мислите си ,че като сте на 16 г. сте пораснали
, знаете всичко, мислите правилно ?! Е
някоИ от нас да....но НЕ ВСИЧКИ! Струва ли си да си пропилеете така живота
, не мислите ли ,
че животът ви ще е по-добър без цигарите?В момента всички който
четАт това ще кажат "Бе я се
раЗкарай от тука!",но аз съм просто едно 14 годишно дете, което не иска да гледа хората около себе си как се ТРОВЯТ съзнателно или несъзнателно.Ако искате
критикувайте ме,но нещата стоят точно така и никак не е красива гледката отстрани!Преди да посегнете към следващата цигара се
занисмете (утф?! о.О Май е ЗАМИСЛЕТЕ, лапе... ) сериозно защо го правите и това ли искате наистина.Вие се убивате бавно и мъчително,но ще
го осъзнате късно,давате лош пример и допринасяте до това да почнат още малки и невръстни деца да пропушат!Лош пример за младите полокения.
Е това е моето мнение
, критикувайте ме колкото искате
, както казах във по-горните редове
, но нещата са такива и вие ги правите такива!
Не мисля да почвам да се тровя по този начин дано някой го прочете и осъзнае последиците и избере по-хубавия живот за себе си ,а той е без цигари и наркотици
, освен да вредят друго
не правят !!!
Благодаря че прочетохте моето послание към вас!