- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какви цигари пушите???
Жълт Камел - кутия на два дена![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
сив west или виктори ултра
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
MURATTI сини, случвало се е и оранжев Pall Mall или Карелия..
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Първоначално написано от naduta_fukli4ka
Muratti & Pall Mall не са ли мъжки цигари
![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Първоначално написано от красивата_милейди
![]()
![]()
ММ Слимс и Мурати Слимс![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Victory Slims
**
Невада Сто, еМеМ 100, Бяло Виктори, Жълта Ева и Уелкам.
Евата предимно.
Бялото Виктори - като нямам за кутия и си взимам наливни.![]()
А невадата и емем-а щото са дълги и всяка цигара си е пуша като две и е много икономично така.![]()
Евата за гъзария по кафетата![]()
А Уелкам само когато нямам повече от 2лв. за цигари, щото са 1.85лв.![]()
Са след малко ще ходя да си купувам цигарки,и видях че от 10 години най-накрая Ротманс са се върнали и ще си купя син защото го видях че тежи като червеното ми бороНякои може ли да ми каже дали са добри преди да съм излезнал ?
Червен Вайс. По кутия, две на ден...
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Я кажи хубавки ли са,колко струват и имали по силни от сините?Първоначално написано от LSFCsupporter
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
мм West Blue
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Хубави са,и няма по-силни от сините 10,9,10 ... а и в футбола няма по-силни от синитеПървоначално написано от A_B_C
![]()
2.80,но 1000% ще ги направят 3 или 3.20,защото яко се купуват,вчера в магазина кат си купувах боро имаше бая,днеска гледам само сиви,и 1 от последните сини зех аз...
Лъки страйк или Честерфилд![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
v momenta ne py6aa...no predi... MM ili..EVA slims '`' :P![]()
![]()
![]()
JusT FreAk OuT..:;."`,*.:^;`<
ЛялЯля...) ;Pp
Аззз Пуша Бяло Виктори или Бяло Marlboro![]()
![]()
![]()
![]()
аААА Искам да ви питам нещо за Victory Silver....Аз знам че се наричат Victory Silver цигарите но като ида в магазина какво да кажа Едно Виктрори Силвър ли???Или им викат по друг начин.....щото искам да ги пробвам и тях![]()
![]()
![]()
Marlboro Light ! The BeSt [img]http://www.tradenote.net/images/users/000/022/902/products_images/Marlboro_Lights_And_Red_Cigarettes.jpg[img\]
+1Първоначално написано от ob1rkano_momi4e
или ако няма кент от тия черните
тоя ротманс много евтин, помня едно време плочката беше бая пари... в пловдив не съм видял никаде да се продават ма не съм се и заглеждал. трябва да вида щом са евтинкиПървоначално написано от LSFCsupporter
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.