- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: От 2 седмици насам постоянно се караме ...
Zdr.Purvo da kaja 4e sum na 15 ot Varna.ot 5 meseca ve4e sum s moq prietel i si4ko vurve6e idealno....ili pone taka si misleh...Problema e 4e ot 2 sedmici nasam samo se karame i seki obvinqva sebe si a nikoi ne se pita za6to se polu4ava taka.Znam 4e toi ima silni 4uvstva kum men...kakto i az kum nego.Ne iskam da kusme zaradi bebe6ki istorii ot sorta na "prenebregva6 me,ne mi zavni6,ne te interesuva mnenieto mi".A toi prosto si e takuv naistina i az sum mnogo iznuhliva.Kajete mi kvo da prava za da se opravat ne6tata naistina izpitvam silni 4uvstva i sum gotova da se promenq.
blagodarq predvaritelno!
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Ами...полагаш усилия и се променяш.
Виж... нз приятелят ти на колко години е но и на 15 да е се пак вече не е малък поговори открито с него кажи му това което мислиш и това което ни каза на нас....предполагам че ще те разбере а най вероятно и той се чувства като тебе...пробвай![]()
Az Si ZnAm KfO dA PrAq I sI pRaQ kFoT Si ZnAmPpP~
Не се притеснявай във всяка връзка има и трудни периоди!Опитайте се да не си изкарвате проблемите един на друг,ами вместо това си помагайте!И не му се сърди че не ти звъни постоянно-ТОВА НЕ Е ВЪЗМОЖНО!От личен опит го знам!С моя приятел за малко да се разделим заради подобни глупости!Не допускай тази грешка-ЩЕ БЪДЕ ЖАЛКО ЕДНА ЛЮБОВ ДА УМРЕ ЗАРАДИ ГЛУПОСТИ!!!КЪСМЕТ!!!!
Говорете за това и се опитайте да не се карате.Трябва единия от двамата да отстъпва, а най-добре и двамата и да не се карате.
Във всяка връзка има такива моменти, особено ако тя е от по-дългите ..
Въпросът е да си изясните нещата, а не да не говорите относно проблема и да го оставите неразрешен ..
Просто трябва промяна и у двама ви ... трябва в една връзка да има компромиси .. и от двете страни![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love