.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

KaK Da Mu G0 IzBiq Ot GlAvAta

Priqtelq mi misli 4e xaresvam drugo mom4e tyi kato dokato go nqma6e lqtoto pri men izlizax na kafe s novi priqteli edin ot koito me e xaresval?Priqtelq mi razbra i sega ne moje da razbere 4e ne izpitvam ni6ty kam toq 4ovek,revnuva me mn ot nego.KaK Da GO NaKaRaM Da RaZbErE 4e Neg0 XaResVaM i NeisKaM Da iMaM ni6tY 0b6to S nEGo0o

Еми обясни му,къв друг начин търсиш?

obesnqvala sam mu mn pati ne6te da me slu6a

Guest
    emi shans..

Мега фен
    Фактът, че ревнува, не значи, че мисли, че ти си имала нещо с онова момче или искаш да имаш нещо с него. Просто ревност - излизала си с някого, който те харесва.

Цитирай Първоначално написано от f1s714e70
    obesnqvala sam mu mn pati ne6te da me slu6a

mn lo6o da ne ti vqrvat..

kogato zapo4nax da izlizam s tqx neznaex 4e me xaaresva sled tva razbrax i nai mn den dva da sam izlizala o6te s tqx

Попитай го как да му докажеш, че обичаш него и не изпитваш нищо към другия.И следователно, каквото той ти отговори.Също и можеш да му кажеш, че, ако изпитваш нещо към друг, би се разделила с него и, че просто няма смисъл да го лъжеш.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами говори с него още веднъж.Той нека те ревнува, ама да не се карате заради това.Покажи му, че имаш чувства само към него, а не към това момче.Кажи му, че си го забравила.

Град
    Там, където е сърцето...
    Ми поговорете, кажи му че ако си имала чувства към другото момче си щяла да си с него, а не с приятеля ти... и така.Гадно е че не ти вярва, но поне знаеш че има чувства към теб
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Това момче или ти няма доверие или те ревнува прекалено много.
    Щом с разговор не става да му обясниш незнам какъв друг по-цивилизован начин може да има да обясниш нещо на човик,който неиска да те слуша.Може да си го е втълпил,но лично според мен ревнува прекалено много и ти няма доверие.Трябва да поработиш именно върху това или просто да му обясниш,че така до никъде няма да стигнете.В една връзка трябва да има доверие!!!

Град
    Пловдив
    ем поговорете обясни му че няма от какво да се притеснява и че вече не поддържаш връзка с него а/у нещо от тоя сорт..пробвай може и да има ефект...

спокойно просто ревност просто му кажи 4е ти си само негова и 4е няма от какво да те ревнува

Супер фен
    ako pita6 men prosto si tyrsi povod da skysate i iska ti da si vinovna a ne toi

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ne se se6tam za dr na4in osven da govorite...ama tova 4e ne ti vqrva e mn losho.Opitai se pak da mu obqsnish p1k kakvoto stane.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Ne se se6tam za dr na4in osven da govorite...ama tova 4e ne ti vqrva e mn losho.Opitai se pak da mu obqsnish p1k kakvoto stane.
    offf mila ami 6te opitam pak pyk kvoto 6te da stava

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си