- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- troykite
kakvo mislite za troykite dvama maje edno momi4e na men mnogo mi haresvat
ти сам не мое ли задоволиш едно момиче бре? или ти трябва партниор за каузата за да не те види момичето къф сдух си ти?Първоначално написано от roko8334
Първоначално написано от roko8334
Аз лично съм пробвал и и определено не ми допада !Предпочитам си стандарта...![]()
Ммм, две момчета и момиче тц, две момичета и момче по-може. Не съм пробвала, но бих.
2 момчетааа...ъъъ не,по-добре 2 момичета...или ако са 5 още по добре![]()
![]()
mom4e,koeto iska da pravi troika s dr mom4e i momi4e... hmmmm... za men ima ne6to sbarkano v teb 4estno??![]()
![]()
![]()
ami na men mi zvu4i po-dobre s 2 momi4eta spored men atrakciqta e po golqma a i nz moje bi se vliqq ot tova 4e sum momi4e
no ne sum probvala i ne moga da dam konkretno mnenie a i nikoi ne mi e raskazval taka 4e....no sigorno e gotino stiga si4ki da sa suglasni![]()
..казало л*йното и паднало в дупката...Първоначално написано от roko8334
По темата и на мен не ми звучи добре..по хуу 2 момичета,не момчета.
Аз лично не съм правила, но приятелят ми преди е правил - той и още 2 момичета. По тва, което ми е разказвал е било доста хубаво обаче не мисля, че бих се навила.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не мисля нищо особено за тях.Въпрос на личен избор е дали ще го направиш.Аз лично не бих.
След време като вече имам по-дълъг сексуален живот може и да пробвамЩе видим какво ще ми поднесе живота :P
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от Game-over
Ейчшшш стария ми аватар. Дай си ми гооооооооооо
Иначе тройките са хубаво нещо, дали с две момчета или момичета се се полчава интересно
2т. системно
tvardo za troikite kvito i da sa![]()
Аз пък мисля ,че тройка с две момичета и едно момче е по-добре.Не знам другият вариант ми изглежда някакси грубо.
Zavisi ot glednata to4ka na 4oveka.Vseki misli po svoi na4in.![]()
Правил съм следните видове тройка (да отбележа, че съм мъжко):
- Аз, още един приятел и едно момиче - 4 по шестобалната
- Гей тройка - аз и още двама приятели (те са гей двойка, а аз съм би) - 5
- Аз, една приятелка и една нейна приятелка - 6
- И тройка "Ала Студентски град" - съквартиранта и негова колежка се чукаха на съседното легло, а аз трябваше да се правя, че спя- 3 за шоуто просто, че това маце врещеше все едно я колят
![]()
И да ви кажа честно - нещо вече не са ми толкова мерак тройките.![]()
Всеки може да намаже жена си с ягоди и сметана. Бъди българин - НАМАЖИ Я С БОБ И ЛЮТИ ЧУШКИ!!!