Горката ти. Знам че сега е с 5 години по късно ,но все пак аз претърпях подобно нещо.Аз съм момче и не съм станал гадже със НДПто си защото и той е момче.Ние излизахме заедно още от бебета понеже и майките ни са били НДП ,излизахме сами играехме сами ,само понякога отивахме да ритаме с група от момчета ,но лятото на 2011 трябваше да ми оперират крака. Ние стояхме само пред блока му и аз си коцуках с патерица и си подавахме топка, той винаги беше добър с мен (не съвсем де което довежда до нещо в по-късен момент) ,но един ден пред блока му срещнахме едни деца ,бяха по-големи от нас. Той искаше да се запознаем с тях ,но аз бях против ,защото винаги ме е било страх от промени и имах право да не искам промени. Тази група от деца се състоеше от 2 момчета и 1 момиче. Мина време ,кракът ми се оправи, но той почна да не ми обръща внимание ,биеше по едрото момче за да впечатли момичето. После те станаха гаджета , аз и останалите не бяхме доволни. Аз взех решението да прекратя връзката им ,бях гаден и манипулативен. Те се разделиха , той спря да излиза и да ми говори. Мина месец ,аз също почнах да я харесвам и станахме гаджета. Останалите момчета се ядосаха на мен ,аз се превърнах в това ,което исках да предотвратя. Минаха три месеца от нашата връзка и скъсахме. Аз съм зодия везни и мога да манипулирам много добре ,а тя беше страшно наивна. Бях писал стихове в 1 тетрадка от сорта на : Сърцето ми тупти за теб , всяка секунда всеки момент ... И така. Аз и дадох тази тетрадка и отново станахме гаджета тайно от другите момчета. Тя твърдеше че ме обича и аз го твърдях. Сега стигнах до този момент в който се намирам в момента. Тази история е ужасна защото аз съм ужасен човек.