.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: 6te mi hodi li?

Guest

6te mi hodi li?

mnogo mislq da si napravq 4erveni ki4uri i nz dali 6te mi hodqt,kosata mi e kestenqva.6te stoi li dobre spored vas???

ohhh za vsi4ko li 6te pitate...ve4e sig ne mojete i do toaletnata da otidete bez da izkate mnenie...
    po princip 4erveno na kestenqvo e dobre no pone sloji snimka ako iska6 kompetentno mnenie...taka kak da ti kajem

Guest
    Spored men 6te e dobre no vse pak tezi tip ki4uri ve4e sa taka nemoderni...napravo cqlata kosa opitai

az sam s kesteniava kosa i predi okolo godina se pravix na 4erveni mnogo e gotino oba4e barso izsvetliava i se prevra6ta v yjasno oranjevo - rozovo i se preboiadisax tcalata no opredeleno ne mi prili4a6e taka 4e ne znam ti si re6avai
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.

Фен
    Град
    България
    Немога да ти гарантирам , че 100% ще стои добре кестенява коса на червени кичури , но мога да ти кажа , че това опредлено , вече, е ДЕМОДЕ!!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами да, предполагам.На кестенява стоят добр, но все пак е важно дали и на теб ти отиват.

Повече от фен
    nem 4erveno mnogo gadno na koto i da e nadqvam se da sum pomognal a btw az sum mom4e sus kestenqva kosa no sum bil i s 4ervena cqlata i kato mi trugna da m iizrastva kosata otdolu da ne ti kazvam kolko grozno be6e vednaga 0 nomer bqh taka 4e smqtai ako iska6 posle da se podstrigva6 tutalno okay

Град
    Пловдив
    Абе откъде да знаем дали ще ти отива! Всеки човек е различен все пак!!! И както каза някой преди мене...вие вече за всичко ще питате и дори в кенефа пак ще задавате въпроси! Къде ми и тоалетната хартия?, Розовото отива ли ми?, Ваната ми е мръсна, дали ще се почисти с кола? .....
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Be ako ti e merak experimentirai pa kvoto stane - stane !
    KeeP YouR HeaD UP,LegS CloseD,EyeS OpeneD!
    \_/

Град
    sofia
    moje i da ti otiva boqdisai se te i bez tva sled vreme 6te se otmiqt kvoto i da si govorime

po dobre nedei
    (az po princip ne sam golqma po4itatelka na ki4urite)

Guest
    Въобще не е демоде, пак е модерно, аз мисля да си направя светло розови.

Супер фен
    Стоят добре само на тъмно кафява коса
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен
    На мен лично кестенява коса и червени кичури ще ми прилича на спагети със сос
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Ae ti si naprawi kuchuri,dai snimka da te widim i shte ti kajem dali ti hodi ...

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sladko`eFche
    ohhh za vsi4ko li 6te pitate...ve4e sig ne mojete i do toaletnata da otidete bez da izkate mnenie...
    po princip 4erveno na kestenqvo e dobre no pone sloji snimka ako iska6 kompetentno mnenie...taka kak da ti kajem
    Let The BEAT Control Your Body

Повече от фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от <black soul>
    Абе откъде да знаем дали ще ти отива! Всеки човек е различен все пак!!! И както каза някой преди мене...вие вече за всичко ще питате и дори в кенефа пак ще задавате въпроси! Къде ми и тоалетната хартия?, Розовото отива ли ми?, Ваната ми е мръсна, дали ще се почисти с кола? .....

Мега фен
    Не.

to 4e 6te stoi dobre 6te stoi no ve4e mina modata na 4ervenite ki4uri sega na moda se 4ernite s sini ottenaci uspeh s pri4eskata dano da izglejda6 dobre

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си