.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Blaze ti... haha

Голям фен
    Град
    Бургас
    ами позволи му яко е :P
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Фен
    Град
    София-Свищов-Плевен
    Добре си се уредила-праскаш се с 30-годишен. Ми колегите са прави.Намери си по-възрастен.Може да се пробваш с дядо Стефчо(ако не ти е младичък,де) \/

Град
    In The Heart of Darkness
    Хаха ми мен тва кво ме интересува- твой си проблем!!!
    Оправай се сама- като си се хванала с некъв толкова по-голям от теб разбира че ще иска и да те лиже и много неща да прави с теб.. ти кво си мислиш?!
    ама според мен не си наред!!!
    изобщо тези истории са ми много тъпи и ти и тези като теб са ми много ясни!!! И не си нормална да тръгнеш да го правиш с толкова по-голям ...твоя си работа.
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Град
    Село.София
    Да ти пратя пра дядо да дойде той да те лиже??? абе не ви р азбирам на опита къв опит ве по приятно щеше да ти бъде с приятеляти не му блазе на момчето кфо тряя пати заради такива заблудени като теб...

Ми аз поне не виждам нищо лошо ако го искате и двамата.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

....

A imam vapros...za6to kato ima6 seriozna vryzka s mom4e na tvoqta vazrast ,pravi6 sex s dr MUJ?I za6to ako darji6 na priqtelq si spi6 s dartak?Po temata nqma komentiram..tva za....nomera det nqma da kazvam kak im se vika.Sajalqvam ama mislq taka...ne moje togava vryzkata ti s mom4eto ot tvoq nabor da e seriozna!!!
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

mi kakvo da ti kaja jivota si e tvoi i ti izbira6 priqtelite si i seksuani partniori no az neznam kakvo e tolkova frapira6to ako nqkoi ti kaje 4e iska da te lije ! mi to ti seedno da go popita6 dali moje da mu napravi6 svirka za tova mu dai da ti napravi no znai 4e mu osava6 dlajna
    Таралежът е птица упорита - не го ли ритнеш не полита
    ЦАРЯ НА ЦИМЕНТА

Мацка някой жени изпитват много повече оргазми когато им правят френска любов откокото когато се стига и до самият полов акт.Наистина първият път е малко конфузно защото има известни притеснения но няма нищо срамно.... пък и е наистина готино.да не говорим че някои момчета се възбуждат много когато правят фелацио на жена
    предполагам че вече се е стигнало до там и знаеш от опит какво означава чуството и насладата така че продължавай напред,все пак това е нещо което по неписани правила е любовна игра,а и секса след това е перфектен

Не вярваш в БОГ ? Гръм да те удари !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Kianna
    Не,не му давай да те "лиже".Намери някой на 37год и на него дай.
    ми да, някой с мустачки. :/

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Kianna
    Не,не му давай да те "лиже".Намери някой на 37год и на него дай.
    ми да, някой с мустачки. :/
    moita priqtelka ima kosmi i na hodilata no ako se naloji i tam shte q lija zashtoto q obicham az obicham da lija jenite nai weche w ushite shtoto tam se wazbujdat se1 igraqt na final na CPL

Мега фен
    И незряла, пък и курва.

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Te zaeba u Kurvetinata Hodi s edin Ebe se s drug .....tctctctc aman ot vas
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Цитирай Първоначално написано от кметицата:)
    ми и аз съм на 15 и по-голям кеф от лизането не съм срещала!дай му наборке :P :P :P :P :P :P :P :P
    Хахаха тва беше железно изказване. Дааааавай наборке, стисни чаршафите и се отпусни, но внимавай, че понякое време може да усетиш как вълните те клатят. кикики :P

не отказвай от личен опит ти го казвам много е хубаво

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Bisollini
    Te zaeba u Kurvetinata Hodi s edin Ebe se s drug .....tctctctc aman ot vas
    I agree

Guest

mn si tapa

ako ne mu dade6 da te lije 6te propusne6 nai qkoto ne6to na sveta.no ot dr strana si mn tapa toi e na 27??????pedofil??????a ti si kurva??????ebi se s gadjeto koeto e natvoqta vazrast.........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си