.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Guest

въпрос към момичетата

Здравейте,имам един..въпрос към вас..пфф доста се чудих как да започна и затова ще питам направо надявам се да ме пиемете на сериозно.Та аз съм на 17 и проблема ми е следния..вече 3ти месец около седмица преди да ми дойде освен,че ми се появява бяло течение(което нз при вас но при мен винаги си е било преди да ми дойде) се появява един доста неприятен сърбеж между малките и големите срамни устни, а поддаржам много добра лична хигиеналлта вапроса ми е знаете ли нищо по вапроса и случвало ли ви се е?

Голям фен
    Не ми се е случвало и не смятам че е нормално да имаш сърбеж. Не искам да го повтарям пак, но ще го направя: Отиди на лекар!
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Guest
    доста прочетоха само ти ми отговори за което ти благодаря но се надявам да чуя още мнения

Guest
    Аз също мисля че трябва да отидеш на лекар!при мен обаче течението е ежедневие.незнам колко е нормално

Guest
    но явно не много хора искат да дадат съвет на това момиче..моля ви кажете нещо по въпроса,защото и аз имам подобен проблем

нормално е да имаш бяло течение преди да ти дойде...колкото до сърбежа..нз .и наистина-отиди на лекър за да си сигурна

Голям фен
    Град
    trqvna
    просто отиди на гинеколог

Guest
    да и аз си мисля че е нормално бялото течение няколко дни преди да ти доиде..ама тоя сърбеж би ме притеснил

Guest
    странното в цялата тая история е,че сърбежът се получава само и единственно в дните(3-4) преди да ми дойде

Guest
    кажете ми бе хора,дайте някакво мнение, на някоя от вас не се ли е случвало?

Град
    Blondeland
    ПРИ МЕН Е АБСОЛЮТНО СЪЩОТО!
    СПОКОЙНО
    АЗ СИ ПРАВЯ ПРОМИВКИ СЪС ВОДА И СОДА, И КОЛКОТО И СТРАННО ДА ТИ ПРОЗВУЧИ , СИ КУПУВАМ "ЙОДАСЕПТ" И НАНАСЯМ МНОООООООООООООООООГО МАЛКО КОЛИЧЕСТВО ВЪРХУ УСТНИТЕ.
    В НАЧАЛОТО МОЖЕ ДА ПОСМЪДИ, НО ПОСЛЕ МИНАВА
    СПОКО
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Guest
    а на гинеколог ходила ли си за този проблем?ти на колко си?

Град
    Blondeland
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    а на гинеколог ходила ли си за този проблем?ти на колко си?
    Аз също съм на 17

Ами не, не съм ходила , но в скоро време мисля да отида. Но не е този проблем причината, а просто профилактичен преглед.
    Според мен тези сърбежи са нормални , а както сигурно веч си разбрала бялото течение не се лекува

Guest
    да де да за бялото течение си ми е ясно...ама тея сърбежи които само преди да ми дойде лекинко ме стряскат и нз какво да правя..

Град
    Blondeland
    Ами пробвай да направиш промивки и после процедурата с 'йодасепт" , мисля че ще помогне.

Guest
    ок благодаря ти за отговора,но последен въпраос ти имаш ли все още този проблем?

Град
    Blondeland
    ок благодаря ти за отговора,но последен въпраос ти имаш ли все още този проблем?
    Даа.
    Имам го от немалко време.
    Даже в момента е така , и разбирам навреме кога ше ми дойде , и няма изненади Какъв плюс
    Пак ти казвам - не се притеснявай , само си прави промивки

Guest
    а гинеколог ли ти е препоръчал това или?нз някак си ме е и страх на своя глава да рискувам с промивки или нещо друго

Guest
    а гинеколог ли ти е препоръчал това или?нз някак си ме е и страх на своя глава да рискувам с промивки или нещо друго
    Няма страшнпо , но ако наистина се притесняваш си прави промивки с вода и сода.
    Лекар ми го препоръча!
    Споко))

Guest
    други с такъв проблем?

Guest
    moia problem ne e to4no sa6tiq ama pak na4i tos mesec mi zakasnqva s nqkolko dni i 4yvstvam savsem leko parene i sarbej tam otdolo nz
    daite asvet kakvo da pravq?

Guest
    Здравейте, момичета! Като жена с доста дългогодишен личен опит в тази област искам да ви дам няколко основни съвета:
    Относно бялото течение, когато след съответните изследвания не са установени никакви възпаления, означава че флората на влагалището си е такава - по-течна, и няма място за притеснение. Но наличието на сърбежи и парене, определено е за лекар. Защото ненавременното лечение, може да доведе до по-големи проблеми и до появяването на хронично заболяване.
    Относно промивките - всяко подобно вмешателство, нарушава влагалищната среда, което не е желателно. Затова се правят само в краен случай, при спазване на изключителна хигиена на дамския душ и се използва преварена вода. Не се прави, ако имате гъбички, защото още повече се появяват.
    Надявам се да съм била полезна.
    Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си