.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Снежанка
    Guest

Ужасна остра болка

Та вижте какъв е моят проблем... От близо 2,3 дни имам няккъв ужасен проблем с уринирането.. усещам остра болка след уриниране.. и по-точно след последните капки.. Изпитвам постоянна нужда от това да ходя до wc-то...много е гадно.. и неприятно..! А и за първи път ми се случва такова нещо... Казаха ми че е възможно да съм настинала... Вие как мислите..?
    Моля ако на някой му се е случвало подобно нещо да ми даде съвет как да премахна този проблем..

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Отивай на лекар!

Това е цистит.
    Да, наистина си изстинала. Но ако не го лекуваш ще се влоши. Аз много си патих миналата година. Имах и адски болки в бъбреците, дори на моменти пишках кръв.

Затова - лекар, докато е време. Ще ти изпише каквото трябва и ще се оправиш предполагам до няма и седмица.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Снежанка
    Guest
    Blagodarq ti mnogo ;[ .. A na teb kakvo ti bqha izpisali...? ako pomnish..?

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Силни антибиотици.
    Но няма да ти казвам какъв защото на мен лично ми го изписаха след като ми направиха пълни изследвания и антибиограма.
    Но при теб все още не е сериозно, така че спокойно. Пий много течности ( чайчета) и просто отиди при лекаря ти. Ще ти изпише каквото трябва и до 3-4 дена ще си ОК.
    Недей да отлагаш. Здравето ти е, все пак.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен
    Посети лекар при първа възможност

Супер фен
    Лекар!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Мега фен
    Аз имах такова и беше много странно. Появи се една вечер, даже реших, че може да е от бурния секс, който правихме с приятеля ми...имаше и малко кръв...изпишках се, излязох и пак почувствах нужда да пишкам, но нямаше нищо. И докато се напъвах, ме болеше много вагината...и така 1-2 седмици. ОПравях се само с пиене на много чай - сякаш всичко се прочистваше. И късно вечер се започваше отново...сутрин беше ужасно...и спря от само себе си.

Град
    L'ombelico del mondo
    преди време и на мен ми се случи!

Отидох на лекар и се оказа че имам малко възпаление на пикочния канал!Даде ми лекарства и се оправих!

Сигорно е от настинка(поне при мен беше така!), но обезателно отиди на лекар!

Снежанка
    Guest
    .. Да ви кажа.. слава Бого болката при пишкането вече ми мина.. не знам как.. не знам защо... ей така сама.. А.. като подхванахме темата за бурния секс.. нещо такова от секс възможно ли е да се получи..? Или.. най-често от настинка..?

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    много ми прилича на цистит това, което ми описа-не съм лекар, за да давам диагнози, но бих ти препоръчала да идеш на чичо Доктор нищо нема да ти прави само ще ти предпише рецепта сигурно
    няма любов

Tesinka
    Guest
    I az go imah cistita. 100% e cistit towa. Kakto veche kazah - vurvi da lekar da ti naprawqt izsledwaniq i da ti predpishat lekarstwa... antibiotici.Plus towa pii poveche technosti (topli - 4aiove,mineralna voda sushto.. i t.n) i tqloto ti trqbva da ne izmruzva - stoi na toplo,krusta ti da e dobre oblechen kakto i koremnata oblast,krakata i t.n! Kaji na vashite zatowa i vsi4ko shte mine sled okolo sedmica predpolagam. Uspeh momi4e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си